click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tonki

Pages: [1]
1



Incent kihasználja elégtelenségek a hűség ipar létrehozásával egyetemes pénzneme díjat együtt alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a kereskedők számára kínál sokkal vonzóbb jutalom, a módja univerzális pénznem díjat, és nem előre adókötelezettségeket. A műanyag helyett pontok, amelyeknek nincs értéke meghaladja a kibocsátó és lejár, amikor csak akarja, hogy megváltsa őket, fájdalomdíj okos pénz, ami valóban hordozható, átalakítható és amelynek váltható érték konfigurálható.

A gazdasági szereplők számára, az alacsony kockázatú, alacsony drag és felosztó-kirovó jellegű, a Incent van nkakahimok vita tárgya, különösen a push piaci árukat és szolgáltatásokat közvetlenül a mobil pénztárca, amely összegyűjti a jutalom a fogyasztók . És tartók Incent, a gazdaság folyamatos kereskedő tranzakció-alapú kereslet, szolgálja az áru korlátozott a kínálat, nem kell határozni.


A hagyományos iparágak hűség alapja az a feltevést, hogy megismétli a vállalkozás a legbiztonságosabb korlátozások a fogyasztók döntését. A bizonyíték, hogy ez a hit gyenge használt plasztikkártyák zárva a fogyasztó pénztárcáját. Következésképpen úgy van beállítva kedvéért incent, és ehelyett korlátozni elnézést halmozott jutalom ügyfelek- mert többet akarnak belőle. A Bitscan töltenek három évvel annak érdekében, hogy kialakítsuk a legnagyobb Bitcoin-könyvtár kereskedők világszerte, és amikor megtudtuk, hogy az üzleti szorul hűség jobb megoldás. Incent a termék célja, hogy megoldja ezt a problémát, és az egyetemes, meglepő, hogy a többségi kereskedelemben látta ezt a lehetőséget, amit teszünk.

A hűség szektor megérett a vágás és a teljes mértékben kihasználni a elégtelenségek által Incent eredményező többségi kereskedő tesz crypto a kezében széles fogyasztói; A lehetőségek pagsecure mennyisége többségi elfogadás lehetetlen másként. Amikor megnézte ebből a szempontból, a incent van lehetőség, hogy segítsen crypto átmész a lyuk. A birtokosa incent keresni értelmes.


Az ügyfél kap Incent az okostelefon-pénztárca itt láthatják az érték a jutalom a helyi pályázatok és a tindihan hogy tudják használni azt. A kereskedők Incent majd az ügyfelek egy tranzakció, hogy nem kell egy fiókot is. Ők kapnak értékes keresztértékesítési lehetőségeket, mert az összes üzleti Incent hálózatok által látott ügyfelek.

Egyik kereskedő vagy az ügyfél tudnia kell Bitcoin vagy blockchain mert előfordul egy helyen. Az ügyfelek számára megengedett, hogy a kereskedelem a Incent tőzsdén vagy deirekta Waves platform, ha akarják.


A ICO kezdődik 00:01 GMT október 1-jén két hónapon belül, vagy amíg elérjük a célt, 5 millió USD, hogyan az első kettő.

A ICO nkaset sapka 5 millió dollár, mert úgy érezzük, hogy ez kellő eloszlása jelzőt, hogy tud adni nekünk létrehozni a kereskedelmi műveletek és az erős, másodlagos piacon.

A ICO nkaset sapka 5 Millió dollár, Mert ugy érezzük, Hogy EZ Kello eloszlása jelzőt, Hogy col adni Nekünk létrehozni egy Kereskedelmi műveletek és AZ Eros, másodlagos piacon.


Teljes 23:59 November 30, vagy ha a BTC összegyűjtött egyenlő 5 millió USD (ha az első) az ICO leáll.

A korai befektetők, akik szeretnének nyújthatna minden érték Incent projekt megvásárlásával token Incent felkérik, hogy hívjon minket. Arra voltunk kíváncsiak, amely egy kapcsolat, amely segít teljesíteni a teljes potenciálját a projekt és nyitottak vagyunk, hogy további kedvezményes árak a ICO legjobb képességeink. Az összeg a bevétel előtti ICO befektetés akár $ 1 USD, ez fog történni a nyilvánosság előtt az ICO.


Youtube:

Escrow address: https://blockchain.info/address/3EcZsF2GSYfBM6YNRJ7RAEuRhqLBhFRcdY

Escrow Agreement: https://www.incentloyalty.com/media/IncentICOEscrowArrangements.pdf

Waves address: http://wavesexplorer.com/address/3PNkrUsJcrNFWsnTrbz2pLiH7nE8xEpHbnA

PRESS

   
      

Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services