click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - felixesteban

Pages: [1] 2 3 ... 13
1
Umarım açıklmalar sözde kalmaz ve bu teknolojiye gereken önem verilir. Önemli olan erken dönemde bu trene binip öncülerden olmak yoksa sonradan iş işten geçmiş olur.

2
Şanlı bir baharın geleceği yok en azından kısa vadede piyasanın toparlanması inanılmaz zor. Ayı sezonu bittti bitecek derken galiba ayı tam olarak başlamamış bile. Bakalım gidişat nasıl olacak.

3
Ortalık toz duman oldu son birkaç günde, bu piyasa harbiden çok tehlikeli bir yermiş. Yirmi bini görmüş bir mal dört binlere kadar düşüyor, daha da düşmemesi için hiç bir neden yok. Eğer ciddi bir panik başlarsa fiyat bin dolarlara kadar gerileyebilir.

4
Ende sonunda Amerika'nın dolar hakimiyetini kırmak için ülkeler bir hamle yapacak, bu kriptolar yoluyla olabilir ki İran, Rusya ve Türkiye'nin bu yönde bu yönde atılımları olabilir. İslam ülkeleri arasında da bu mümkün ama öncelikle bu ülkelerin siyasi bir birliktelik sağlamaları gerekiyor ki bu da halihazırda biraz zor gözüküyor.

5
Milyarlarca insan tarafından kullanılacağını söylemesi biraz abartı olmuş, kripto paraları bu haliyle belli bir yaşın üstündeki insanların kullanması pek gerçekçi değil. Çok daha fazla kolaylaşması ve artı güvenlik olarak da eksiklerinin ortadan kalkması gerekiyor.

6
(TR) Haberler / Re: Bitcoin (BTC) Fiyatı Yükselişe Geçecek Mi?
« on: November 17, 2018, 08:28:48 PM »
Yükselişe illaki geçecektir ama ne zaman olur bu orası meçhul. Düşüş yaşandıktan sonra güçlü bir alım dalgası gelmedi bu da buralarda bir süre takılacağı anlamına geliyor.

7
Adam çekeceğimiz acıların daha sonuna gelmedik diyor gerçekten de durum hiç iyi gözükmüyor buradan 3000 dolarlara kadar bir düşüş yaşanabilir, 6000 dolar noktası bayağı sağlamdı uzunca bir süre kırılmamıştı ama artık o güçlü destek yok. İşin sonu hiç iyiye gitmiyor.

8
Sağlam fatura gelmiş yalnız, bitcoin fiyatları düşüşe geçince madencilikte kazanılan paralar da azalmaya başladı böyle giderse iflaslar başlayacak. Bir yerde durumun tersine dönmesi gerek yoksa küçük bir azınlığın dışında çoğunluğun kaybettiği bir yere dönüşecek.

9
(TR) Haberler / Re: Pantera Capital CEO’su: Bitcoin Bir Seri Katil!
« on: November 16, 2018, 06:40:25 PM »
Bitcoine güzelleme yapmaya çalışmış ama kullandığı katil kelimesi tam tersi anlamda doğru, öyle korkunç düşüşler yaşattı ki bu sene yatırımcıları birer birer öldürmeye niyetli galiba. Bakalım bu işin sonu nereye gidecek.

10
(TR) Haberler / Re: Ripple Ethereum’u Geçti
« on: November 16, 2018, 06:37:21 PM »
Sadece Ripple ve XLM iyi dayandı bu depreme, ama genel tablo çok çok kötü, herkes boğa beklerken son düşüş fena salladı tüm piyasayı. Sanırım daha büyük bir dip göreceğiz. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.

11
Kuzey Koreyi suçlama amacıyla uydurulmuş manipülasyon amaçlı haberlerden biri olabilir bu, batı medyası devamlı masa başında haberler uydurup duruyor bu ülke hakkında.

12
(TR) Haberler / Re: IMF’ten Blockchain ve Kripto Paralara Yakın Takip
« on: November 13, 2018, 09:57:46 PM »
Blockchain hakkındaki düşünceleri oldukça olumlu ve bu teknolojideki önemi anlamışlar ama kriptolar hakkındaki tutum oldukça yanlış. Ama ilerde bu tutumu kesinikle değiştirmek zorunda kalacaklar bu kaçınılmaz.

13
(TR) Haberler / Re: ABD’de Bir Müze Daha Bitcoin Kervanına Katıldı
« on: November 12, 2018, 09:21:10 PM »
Özellikle bu tarz prestij unsuru yerlerde bitcoin kabulü oldukça önemli, hem bir tanınma hem de güven hissi uyandıracaktır. Umarım bu tarz haberler almaya devam ederiz.

14
(TR) Haberler / Re: Ripple’dan Bir Partnerlik Daha Geliyor
« on: November 12, 2018, 09:18:37 PM »
Adamlar bu yıl içerisinde ciddi sayıda partnerlik anlaşması yaptılar çeşitli banka ve finans kuruluşlarıyla, bu yüzden ekip olarak gayet başarılılar. Fiyatlara tabii çok yansımamıştı bu tür anlaşmalar ama ileride yine büyük sürprizler yapabilir.

15
Stellar harbiden çok sağlam bir performans ortaya koydu, en az değer kaybı yaşayan coinlerden de biri bu arada. Keşke yatırımların bir kısmını orada tutsaymışım. Bu coin galiba yatırımcısını hep mutlu edecek gibi.

Pages: [1] 2 3 ... 13
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services