click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Snail2

Pages: [1]
1



ICO weboldal: http://primalbase.com
Összefoglaló (Whitepaper): http://primalbase.com/assets/PrimalbaseWP.pdf
Tájékoztató az elérhető bónuszokról: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1957769.msg19444982#msg19444982


Az ICO 2017 Junius 26-án kezdődik!




 
                                                                                ********

Úgy hisszük, hogy a Primalbase részvények elektronikus fizetőeszközként való kibocsátása nem csak előnyös lesz, de javítja is ezt a modellt, mivel az egységes fizetési rendszert biztosító elektronikus fizetőeszköz használata révén Primalbase hozzáférést biztosít a tagok számára számos teljesen felszerelt megosztott munkaterülethez az összes vezető technológiai központban a világ körül. A megoldás bővíthető, gyorsan összeállítható, és rugalmas mind az időzítés mind pedig csapat méretét tekintve.

                                                                                ********



                                                                                ********

Az infrastruktúra és az irodahelyiségek felosztása egy a Primalbase közösség tagjai számára mindig rendelkezésre álló valamint egy szabadon bérbe adható részre biztosítja a Primalbase üzleti modell hatékonyságát és jövedelmezőségét.

                                                                                ********







Lépj kapcsolatba a csapattal a Slack-on http://project-primal.herokuapp.com/ vagy a Telegram-on
telegram.me/primalbase keresztül

Kövess minket a közösségi médiában:

https://www.facebook.com/primalbasehq
https://www.instagram.com/primalbase/
https://twitter.com/primalbasehq


Média visszhangok:

Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója :

“Határozottan érdeklődöm az ilyen alkalmazások iránt, különösen az olyan részben pénzügyi megoldások iránt, ahol pénzügyi ás nem pénzügyi komponensek keverednek. Az elképzelés, hogy olyan gazdasági környezeteket hozunk létre, ahol az erőforrásokat mikro-tokenizáljuk és hagyjuk hogy mindenkinek legyen egy kicsi tulajdonrésze, egy nagyon érdekes és ígéretes ötlet”

Bővebben itt: https://bitcoinmagazine.com/articles/interview-vitalik-buterin-ethereum-scaling-issues-popularity-asia-and-icos/

Sasha Ivanov, a Waves Alapítvány igazgatója és alapítója:

“Primalbase egy ingatlan és egyben blockchain alapú közösségi projekt. Ez egy meglehetősen egyedi termék - egyrészt egy
megosztott munkakörnyezet, másrészt egy pénzügyi eszköz, amellyel kereskedni lehet. Semmi ehhez fogható nem létezett korábban.
Primalbase lehet a közös nevező az alakuló kis cégek számára a közösségen belül. Mivel sok a közelmúltban alakult vagy most alakuló cryptocurrency fókuszú cég mutat érdeklődést a Primalbase megosztott munkaterei iránt valószínűleg hamarosan gyors fejlődésnek lehetünk tanúi, ami egy új környezetet teremt ezeknek a vállalkozásoknak. Egy új környezet ami a virtualitásból át fog lépni a valódi világba. Érdekes lesz figyelni hogy alakul.

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/we-are-witnessing-brilliant-example-of-crowd-intelligence-sasha-ivanov-on-icos

Dmitry Faller, kutató, a Blockchain Institute alapítója:

“A technológia nem egy elszigetelt dolog, hanem olyasmi ami beépül a napi életünkbe és tevékenységeinkbe. Ezért tehát nem tekinthetünk rá önálló és független jelenségként, különösen azért nem, mert szociális küldetést is hordoz és jelentős társadalmi változásokat okoz. Az Intézet egy mindenki számára elérhető szakértői központ lesz - vállalkozásoknak, a szabályozó szerveknek, partner projekteknek és az egész közösségnek.”

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/whos-new-blockchain-institute-research-fund-new-approach-to-blockchain
Blockchain Institute: https://medium.com/@primalbase/blockchain-institute-opens-call-for-researchers-developers-collaborators-2d35ed6e995

Dmitry Tokarev, A Dolfin vezető technológiai igazgatója:

“A Dolfinnál mi is szolgáltatásokat nyújtunk minden típusú ügyfélnek a világ minden tájáról. Egy hely, ahol az üzleti útjaink során garantáltan produktívan tölthetjük el az időnket, és azonos szolgáltatási szintet nyújt a világ minden részén, határozottan jó ötletnek tűnik.”

Bővebben itt: http://themarketmogul.com/coworking-spaces-office-rental/

Billy Draper, befektető, résztulajdonos a Draper Associatesnél:

"Nagyon jó hogy találtak gyakorlati egy alkalmazását. Ez az amit látni szeretnénk, nem pedig még több haszontalan virtuális pénzt.
Ez egy mindent megváltoztató gondolkodásmód. Kikölcsönözni ezeket a tokeneket? Igen, és ez az ahogy egy igazi forradalom kezdődik, és a dolgok a Bitcointól egy egyre nagyobb közösség felé fejlődnek.”

Bővebben itt: https://cointelegraph.com/news/billy-drapers-investment-tips-cryptocurrencies-icos-bubbles-ct-exclusive

GYIK

1. Rész: https://medium.com/@primalbase/q-a-1-primalbase-ico-83dbaa0f88e5


2
Mate, you should stop making these crap "translations". You see Google Translate can't cope with the Hungarian language, so please stop murdering my mother tongue.

3
I've missed this boat I guess :(.

Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services