click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - xux99

Pages: [1]
1
Greek Language / Συνεργασία με την iExec
« on: November 16, 2017, 08:46:59 PM »
Εγκαινιάζουμε συνεργασία με την iExec για να δώσουμε στους επενδυτές κρυπτονομισμάτων την ισχύ της υπολογιστικής πλατφόρμας που βασίζεται στην αλυσίδα μονάδων. Με την ενσωμάτωση του αποκεντρωμένου νέφους της iExec, θα μπορούμε να επεξεργαζόμαστε υπολογισμούς μεγάλων δεδομένων σε λογικό χρόνο ενώ ταυτόχρονα αυτό θα είναι οικονομικά προσιτό για το μέσο χρήστη.

2
Greek Language / Telegram
« on: October 25, 2017, 07:20:32 PM »
Το Signals μετακινείται στο Telegram


Αποφασίσαμε να μεταφερθούμε από την πλατφόρμα του Slack στο Telegram καθώς προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στους χρήστες. Μπορείτε να συμμετέχετε μέσω αυτού του συνδέσμου ή απλώς πατώντας πάνω στην εικόνα. Το Telegram θα είναι το το μέρος που μπορείτε να μάθετε πολύ γρήγορα νέα που σχετίζονται με το Signals ή να πάρετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Ελπίζουμε να δούμε πολλούς από εσάς εκεί!

3





Παρουσιάζουμε την αγορά Signals για τη δημιουργία, εκπαίδευση, και εμπορευματοποίηση στρατηγικών για κερδοσκοπικές συναλλαγές με κρυπτονομίσματα


Ημερομηνία κύριας πώλησης: 12 Μαρτίου 2018

Άνοιξε το KYC - προεγγραφή στο http://signals.network/token-sale







Τι είναι η Πλατφόρμα Signal;

Το δίκτυο Signals συνδέει συναλλασσόμενους σε κρυπτονομίσματα με προγραμματιστές στην επιστήμη των δεδομένων. Το Signals θα προσφέρει ένα απλό περιβάλλον χρήστη για τη συγκέντρωση δεικτών και τη δημιουργία σημάτων με σκοπό τη βελτιστοποίηση του κέρδους σε διάφορα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων. Είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να δημιουργείτε στρατηγικές με τη βοήθεια ειδικών δεικτών συναλλαγών, οι οποίοι κυμαίνονται από την τεχνική ανάλυση ως τις εκτιμήσεις της συλλογικής σοφίας, να τις εκπαιδεύσετε σε ιστορικά δεδομένα, και να αποκομίσετε χρήματα από τη στρατηγική σας προσφέροντάς τη προς αντιγραφή.




ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SIGNALS







ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ SGN

Το μερίδιο Signal είναι ένα νόμισμα στηριγμένο στην αλυσίδα του Ethereum. Όλα τα επί πληρωμή διαθέσιμα χαρακτηριστικά στην Πλατφόρμα Signals θα είναι προσβάσιμα αποκλειστικά μέσω των μεριδίων Signal.

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Πλατφόρμας Signals βασίζεται σε δύο κύριες ροές εσόδων.

Πρώτον, η Πλατφόρμα Signals χρεώνει ένα τέλος σε κάθε αγορά στο χώρο αγορών Signals. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Αγορές δεικτών δημιουργημένων από χρήστες στο χώρο αγοράς δεικτών
  • Αγορά ροών δεδομένων στο χώρο αγοράς Δεδομένων
  • Ενοικίαση στρατηγικών δημιουργημένων από χρήστες για αντιγραφή των συναλλακτικών θέσεων, στο χώρο αγοράς Στρατηγικών.

Η δεύτερη ροή εσόδων προέρχεται από την υπηρεσία συννέφου του Signals με σκοπό τη λειτουργία των στρατηγικών. Θα υλοποιηθεί ένα μοντέλο συνδρομών, με πολλές βαθμίδες επιλογών για να διαλέξει κάποιος, βασισμένο στον αριθμό των χρησιμοποιούμενων στρατηγικών.

Τα μερίδια Signal χρησιμοποιούνται επίσης ως ανταμοιβή για τους αρχικούς συνεισφέροντες, τις καλύτερες στρατηγικές και τους πιο χρήσιμους δείκτες. Γνωρίζουμε ότι η υποστήριξη από την κοινότητα είναι κρίσιμη για την επιτυχία της Πλατφόρμας Signals και για το λόγο αυτό κατανείμαμε το 20% όλων των μεριδίων Signal στους αρχικούς συνεισφέροντες στο χώρο αγοράς της Πλατφόρμας Signals.







ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ SIGNALS




ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ο οδικός χάρτης του Signals για τα έτη 2017 - 2019 χωρίζεται σε έξι ορόσημα. Κάθε ορόσημο περιλαμβάνει ένα ορισμένο αριθμό χαρακτηριστικών που θα υλοποιηθούν. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στη ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟ του Signals.





ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΜΟΙΒΩΝ

Οποιοσδήποτε θα ήθελε να υποστηρίξει το Signals πριν από την πώληση μεριδίων, μπορεί να κερδίσει μερίδια SGN με την εκτέλεση αμειβόμενων εργασιών. Μπορείτε να αρχίσετε να συλλέγετε μερίδια SGN στην εφαρμογή Ανταμοιβών μας από τώρα, και θα τα στείλουμε στη διεύθυνσή σας όταν τελειώσουμε την πώληση μεριδίων.

Νήμα προγράμματος ανταμοιβών: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2245156.new.

Λεπτομερείς όροι του προγράμματος ανταμοιβών Signals σε μια ανάρτηση στο blog.signals.network.



Παρακαλούμε ακολουθήστε μας στο Twitter, εγγραφείτε στο Slack μας ή εγγραφείτε στο πληροφοριακό δελτίο για να παραμένετε ενημερωμένοι!



4
Η ελάχιστη χρηματοδότηση των 3400 eth έχει πλέον επιτευχθεί εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος. Επίσης ένα νέο άρθρο αναρτήθηκε σχετικά με την αξιολόγηση των παικτών του Dota 2.

Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services