click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Natizoman

Pages: [1]
1
OM:

Målet med Quantum-projektet är att få likviditet i institutionell kvalitet till kryptokurrency och digitala tillgångsmarknader.

En av de främsta anledningarna till att förhindra stora spelare att komma in i krypto-revolutionen är illikvida orderböcker och brett marknadsspridningar. Detta förhindrar stora kassaflöden från att komma in och utträda marknaderna på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt och leder till skepsis bland traditionella pengarchefer. För att stödja detta snabbt växande ekosystem av olika kryptomarginaler och digitala tillgångar behöver kryptoekonomin en professionell och stor leverantör av likviditet över alla kryptorelaterade marknader. Detta kommer att leda till en snabbare och stabilare tillväxt av hela kryptoekonomin.

Hur är Quantum annorlunda än andra kryptomarginaler?

De flesta kryptovaluta skapar ständigt nya enheter i en process som kallas gruvdrift. Eftersom denna process är väldigt dyr, säljer majoriteten av personerna som kör denna operation ständigt nya skapade mynt för att täcka sina kostnader. Detta skapar ett nedåtriktat tryck på priset och nya pengar måste strömma in på marknaden bara för att hålla priset på samma nivå.

Vi lägger denna process i omvänd ordning. Quantum tokens kommer att förstöras ständigt och mängden enheter som existerar kommer att minska över tiden. Precis som minningen av andra valutor skapar ett nedåtriktat tryck, sätter Quantum förstöringsprocessen upp tryck på priset. Denna process kommer att leda till att värdet av Quantum-token ökar över tiden även utan att friska pengar rinner in i marknaden.

Är Quantum en deflationsvaluta?

ja! Eftersom Quantum tokens kommer att förstöras månadsvis, kommer antalet enheter som finns att minska varje månad. Detta gör Quantum till en av de få reella deflationella valutorna i världen.

Hur skadas Quantum tokens?

Eventuella överskjutande medel som genereras av likviditetspoolen kommer att användas för att köpa Quantum tokens på marknaden och skickas till den svarta hålsadressen. Denna process kommer att vara transparent och auditerbar i realtid med hjälp av Ethereum blockchain.

Hur ska medel i likviditetspoolen användas?

Quantum-projektet kommer att distribuera alla fonder i likviditetspoolen för att ge likviditet på alla kryptomarginaler och tillgångsmarknader som är tillgängliga. Detta kommer att ske genom att tillhandahålla medel för marginalhandel till börser, ansluta olika marknader genom att skilja prisskillnader och göra marknader med hjälp av prisneutral algoritmisk handel. Nya sätt att förbättra våra processer kommer att utvecklas och implementeras kontinuerligt när det är lämpligt.

Hur ska likviditetspoolen överskottsmedel användas?

Eventuell inkomst som genereras av likviditetspoolen kommer att användas för att köpa tillbaka Quantum-tokens på marknaden till bästa möjliga pris och förstöra dem genom att skicka dem till svarta hålsadressen.

Vilket protokoll använder Quantum för att utfärda tokens?

Quantum tokens kommer att utfärdas på Ethereum-protokollet


MER INFORMATION:

HEMSIDA: http://www.quantumproject.org/
E-POST: [email protected]

FACEBOOK: https://www.facebook.com/QAUProject/
TWITTER: https://twitter.com/QAUProject


PRESALE START: April 15th, 2017
PRESALE END: May 15th, 2017
PRESALE PRICE: $0.05

ESCROW: @BelTirid (Gašper Kenda) (CEO of Xaurum project)Quantum presale slutade på $ 4,122,708. Tack för att du investerat!


översättningar:

FRANSKA
TYSKA
ITALIENSKA
RYSKA
SPANSKA
PORTUGISISKA
INDONESISKA
GREKISKA
KROATISKA
FILIPINO
INDIAN
ARABISKA
JAPANSKA
TURKISKA
KOREANSKA


Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services