click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - skrjo

Pages: [1]
1
ShareBits.io ponuja »blockchain« tehnologijo preko enostavnih aplikacij s pridihom socialnih omrežij.
 
Nova pobuda danske spletne menjalnice kripto valut CCEDK in internetne platforme Beyond Bitcoin stremi k temu, da bi ponudila ugodnosti kripto valut širšemu krogu uporabnikov, vključno z uporabniki socialnih omrežij ter ustvarjalci spletne vsebine.
 
Bitcoin se hitro približuje sedmi obletnici obstoja, ampak kljub naraščanju števila uporabnikov še vedno ni dosegel širše populacije. Dokončni preboj na tržišče je tema s katero se ukvarja Sharebits.io. Sharebits.io je platforma, ki ponuja odprtokodne programske rešitve za splošno uporabo kripto valut, ter s tem ponuja organizacijam hiter, enostaven ter poceni način za distribucijo kripto žetonov širšemu krogu njihovih uporabnikov.
 
Freebie, razvojna skupina, ki stoji za Sharebits.io, ponuja podjetjem in posameznikom, ki se ukvarjajo  z kripto valutami hitre in celostne programske rešitve. Podjetje je svojo aplikacijo vzpostavilo na BitShares platformi Openledger, katera je zasnovana v koraku s časom in hitro spreminjajočimi se potrebami na trgu. V nasprotju s pionirsko Bitcoin platformo, ki je počasnejša in ima 10-minutni block-interval ter omogoča razmeroma majhno število transakcij, omogoča BitShares impresivnih 60.000 transakcij na sekundo, odobritev transakcije v trenutku ter minimalen strošek provizije Ľ bit kovanca (določanje velikosti posameznih blokov zgodovine transakcij je vroča tema kripto družbe).
 
Socialna omrežja
Sharebot platforma podjetja ShareBits omogoča podjetjem ter posameznikom distribucijo kripto žetonov preko širokega kroga socialnih omrežij, kot so razni forumi, Reddit, Facebook, Twiter ter ostali. Stremimo k temu, da vzpodbudimo uporabnike socialnih omrežij ter jim ponudimo finančno svobodo, ki bo primerljiva z enostavnostjo deljenja informacij ter vsebin na spletu. To bo omogočilo podjetjem, da vstopijo v kripto svet, da s kripto valutami nagrajujejo svoje podpornike, ustvarijo novo poslovno okolje izven krempljev centraliziranega bančnega sistema. Z uporabo kripto valut se lahko izognemo bankam ter plačilnim procesom ter tako na hiter ter poceni način delimo finančna sredstva.
 
Povezava z CCEDK in njihovo ‘nanocard’ (kripto kreditna plačilna kartica, ki združuje varnost in neodvisnost blockchain-a s priročnostjo klasične plačilne kartice) pomeni to, da lahko uporabnik dvigne sredstva iz svojega kripto računa v obliki papirnatega denarja na vsakem bankomatu. CCEDK verjame, da bo ta storitev ponudila podjetjem, uporabnikom ter ustvarjalcem vsebine nove možnosti in načine za vključevanje v novo rastočo ekonomijo modernega sveta ter nove načine razumevanja in uporabe denarja.
 
Promocija ob dobrodošlici, vpisu povabljenih prijateljev in nagrajevanje
ShareBits je postavljen na spletni platformi OpenLedger (BitShares 2.0). Kot poseben paket dobrodošlice bodo uporabniki ob odprtju novega računa v mesecu novembru dobili QBits žetone. QBits je sredstvo, ki na platformi Openledger služi za namene trženja in temelji na Qora kriptovaluti. S temi sredstvi lahko Openledger nagrajuje vse aktivne uporabnike v obliki žetonov, ki imajo svojo vrednost tako sedaj kot tudi v prihodnje.  Poleg tega se lahko uporabniki vključijo v program pripelji prijatelja, ki jim lahko prinese dobiček za vsakega novega uporabnika, ki se vpiše s priporočilom prijatelja (na voljo zvestim uporabnikom in tudi uporabnikom z letnim članstvom). S priporočilom prijatelju bo uporabnik deležen 60% od dajatev in provizije, ki jih bo nov uporabnik vplačal na platformi BitShares.
 
CCEDK nadaljuje z dodajanjem novih in revolucionarnih projektov na svojo platformo vključno z Qora and Qbits kripto valutami. Za povezavo projektov je ekipa CCEDK ustvarila posebno Obits valuto, ki bo na trg lansirana 1. decembra 2015 (zasebno trgovanje s to valuto se je že pričelo) in predstavlja široko paleto ponudbe, ki temelji na platformi OpenLedger. Obits valuta ponuja splošnim uporabnikom možnost, da izkoristijo prednosti in ugodnosti kripto valut na enostaven način, ki ne zahteva pretiranega razumevanja in poznavanja razmer na tržišču.

Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services