click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mnixxo

Pages: [1]
1
Krios is a global, digital platform that connects employers with freelancers in order to provide a unique, results focused partnership. Through our marketplace, employers can hire freelancers to complete tasks such as web and mobile app development, SEO, social media marketing, content writing, graphic design, admin help and many other marketing projects. The Krios platform offers a fast, simple, and cost-effective connection to locate, hire, collaborate, and pay the best professionals anywhere. We are the first and only crowdsourcing platform that allows payment in cryptocurrency, showcasing our own KRI token.





Uncover the contemporary way of working and employing with KRIOS

Employ Krios to deploy a proficient marketing or development team with whom you can interact, collaborate share documents and manage your needs. Krios allows for payments in USD, BTC, ETH, LTC, USDT and KRI.

Freelancers Pre-register here




Our Vision

To assist businesses to realize their potential with the simplest, most effective way to hire freelancers. To be the world’s leading freelancer and influencer platform. By 2021, we aim to make up over 15% of the industry.

How does Krios work?

Search
The Client uses Krios to look for an Ad managers, Influencer, Graphic Designer, Content Writer, Developer or any specialist in on industry requirement.

Requisition
The Client sends the description to the selected individuals, on getting approved they deposit their funds for the particular project.

Contract
Krios with a feature of having an automatic smart contract that distributes the token once the requirement is over.

Monitor
Krios enables the Client to have complete control over the project, while monitoring it’s progress.

Feedback
On the successful completion of the project, the client can review and comment on the team performance.


SOCIAL MEDIA - FACEBOOK | TWITTER | TELEGRAM

2
Slovak Language / Správy
« on: January 31, 2020, 12:32:18 PM »
Smart kontrakty na Cardano: Spustila rast ceny nová dokumentácia?

zdroj: kryptonovinky.sk

Ak sledujete pohyby ceny kryptomeny Cardano (ADA), určite neušlo vašej pozornosti, že si vedie v posledných dňoch veľmi dobre. Dôkazom toho je posilnenie o 23% (v čase písania článku) za posledný týždeň, čo je spomedzi 10 najsilnejších kryptomien na trhu podľa trhovej kapitalizácie jednoznačne najlepší výsledok.

O dôvodoch rastu ceny ADA tokenov sa intenzívne špekuluje, no pravdepodobne to môžeme pripísať pondelňajšej publikácii, ktorá popisuje fázu Goguen, čiže implementáciu dlho očakávaných inteligentných zmlúv (smart kontraktov) na Cardano blockchaine.

Zverejnila ho spoločnosť Input Output Hong Kong (IOHK), na čele ktorej stojí zakladateľ a hlavný predstaviteľ Cardano Charles Hoskinson. Takzvaný Extended UTXO (EUTXO) model popisuje spôsob, akým budú fungovať smart kontrakty a vyzerá to tak, že by mal využiť to najlepšie z Bitcoinu a Ethereum.

V Bitcoine je každá transakcia založená na koncepte vstupov a výstupov, ktoré reprezentujú špecifické množstvo BTC. Špecifická transakcia jednoducho vezme niektoré bitcoiny vo forme vstupov a pretvorí ich na rôzne výstupy. Podobné ako pri zmene vyúčtovania na nižšie nominálne hodnoty nie je dôležitý počet výsledných výstupov alebo ich konkrétne sumy, pokiaľ ich celková hodnota je rovná hodnote vstupov. Správnosť transakcii zabezpečujú kryptografický overovatelia, ktorí v prípade bitcoinu využívajú súkromný kľúč užívateľa na vytvorenie overiteľného podpisu.

Vedci z Cardano si myslia, že tento model je vhodný pre súbežne distribuovaný charakter blockchainov, no zároveň má obmedzenia v programovateľnosti , čo je nepraktické pre riešenie väčšiny smart kontraktov.

Naproti tomu Ethereum umožňuje zložité výpočty, ktoré však musí overovať “zdieľaný štát” – čo je akási kolektívna pamäť všetkych transakcií a zmlúv. Vývojári Cardano si v tomto prípade myslia, že tento model je ťažké zabezpečiť kvôli komplikovanému kódu, čo vedie k incidentom, ako bol napríklad hack DAO.

S cieľom umožniť výkonnejšie inteligentné zmluvy v modeli UTXO preto predstavili mechanizmy, ktoré môžu rozdeliť vykonávanie inteligentných zmlúv na viacero transakcii. V modeli Cardano bude mať každý výstup transakcie dátove pole, ktoré bude obsahovať ľubovoľné informácie spojené s konkrétnou inteligentnou zmluvou. Okrem toho má systém zabezpečiť, aby určitý reťazec výstupov používal rovnaký zmluvný kód. Koncept získal povenovanie contact continuity.

4
Perodium

Prvá kryptomena podporujúca Tron Dapps






Čo je perodium ?

Perodium je kryptomena postavená na tron blockchain-e využívaná ako mena pre decentralizované aplikácie.
Perodium sprístupňuje protokol, ktorý umožní vývojárom vytvárať decentralizované aplikácie pre užívateľov zo všetkých oblastí.
Peer to peer platobná sieť s okamžitým potvrdením schopná preklenúť rozdiel medzi ponukou a udržateľnosťou.




Prečo perodium ?


Podporuje decentralizované aplikácie Tronu / hry

Našim cieľom je vybudovať ekosystém, v ktorom bude Perodium využité ako mena pre decentralizované aplikácie. Považujeme blockchain ako život meniacu technológiu, v ktorej decentralizované hry si žijú svoj vlastný život v reálnom svete.


Decentralizovaný Blockchain

Perodium žetón je postavený na tron blockchain-e, ktorý operuje na otvorenom distribuovanom verejnom ledgery. Vždy, keď niekto posiela mince, ledger zapíše túto transakciu, často v šifrovanom tvare, ako ochrana pred kryptokriminálnikmi.


Súkromie a zabezpečenie

Vaše transakcie sú súkromné a zabezpečené blockchain technológiou. Záznamy na blockchaine sú zabezpečené kryptografiou. Účastníci siete vlastnia svoje privátne kľúče, ktoré sú priradené k transakciám, ktoré vykonali a správajú sa ako osobný digitálny podpis.




✔️Websstránka: https://perodium.com/index
✔️Twitter: https://twitter.com/Perodiumcom
✔️Telegramový kanál: https://t.me/perodium
✔️Telegramová skupina: https://t.me/perodiumgroupen
✔️Discord: https://discord.gg/Mz5PZdw



5



ICO predaj začal!!!



        AllForMiner --  decentralizovaná platforma služieb pre ťažičov kryptomien, plánuje uskutočniť ICO a očakáva, že upúta pozornosť ťažičov a predajcov vybavenia pre ťažbu. Cieľom tejto iniciatívy je dať ťažičom príležitosť vybrať nahromadené kryptomeny vo Fiat menách alebo nakúpiť si vybavenie pre ťažbu za malý poplatok. Ťažba kryptomien zaujíma užívateľov najmä z dôvodu možného majetkového prospechu. Trhy a burzy neustále zvyšujú provízie za vklad a výber Fiat mien.

       AllForMiner navrhuje znížiť straty tažičov vytvorením novej obchodnej platformy, v ktorej všetok tovar bude predávaný za MinerToken. MinerToken je vytvorená na Ethereum ERC20 zmluve. Tento token môže byť zmenený na našej online burze za 10 najlepších kryptomien a hlavných Fiat mien s najnižsím možným poplatkom. MinerToken bude zobrazený na našom Trhu.

       AllForMiner sa chystá začať pracovať na vývoji a výrobe ťažobného vybavenia využitím Ethash, Equihash a CryptoNight jednofázového ponorného chladenia, ako aj chladiacich jednotiek pre ASICS a následne ich predávať na našom Trhu.
Jednou z najsľúbnejších oblastí bude vytvorenie dátového centra využitím alternatívnych zdrojov energie.


MinerToken emisia a distribúcia

MinerToken (MIT)           ERC20 Ethereum token
Celkový počet mincí        10 000 000 MIT
Hodnota MinerToken       1 MIT = 1 EUR   

Umiestnenie na burzu       5 000 000 MIT
Predaj ICO(+25%)           2 500 000 MIT
Predaj PreICO(+50%)     1 500 000 MIT
Odmena pre tím                1 000 000 MIT



V centre záujmu AllForMiner sú obchodovacia platforma a online zmenáreň
     
       AllForMiner-Obchodovanie ponúka obchodovaciu platformu, v ktorej každý predávajúci môže dať na predaj svoj tovar. Všetky platby na obchodnom parkete (trading floor) budú uskutočňované pomocou MIT tokenov, bez poplatku a budú chránené zárukou vrátenia peňazí.

       AllForMiner-Online zmenáreň bude poskytovať možnosť zameniť MIT za hlavné kryptomeny a Fiat meny podľa priemerných trhových sadzieb a bez provízie. Vklad Fiat mien do zmenárne sa bude uskutočnovať pomocou bankových kariet a e-peňaženiek bez provízie. Vyberanie Fiat mien do e-peňaženiek bude taktiež bez poplatku a výber na bankové karty s najnižším možným poplatkom.


6












Naše oficiálne kanály a skupiny:


                                


Ak máte záujem vstúpiť do nového perspektívneho ICO ako poradca / investor / obchodník / člen tímu,
vyplňte krátky formulár:
https://goo.gl/forms/zbzCoXuySBnwb7Qr2

7














Požiadajte o zapojenie sa do kampane: https://goo.gl/forms/FbJpmFf3si0Uu2LH2






Ak sa zapojíte do avatar kampane a osobného textu, získate doplnkové podiely:
Junior Member, Member — 8 doplnkových podielov/týždeň;
Full Member, Sr Member — 12 doplnkových podielov/týždeň;
Hero Member and Legendary — 20 doplnkových podielov/týždeň.


Toplancer Avatar:



https://i.imgur.com/iEh7wxe.png

Osobný text:

Toplancer.co | PreSale is LIVE | Get Your Bonus


Podpisy:


Kód pre Jr. Member:

Code: [Select]
[center][size=14pt][url=http://Toplacer.co]Toplancer.co | Zero Commission Freelance Platform | PreSale is LIVE | Get Your Bonus[/url][/size][/center]






Kód pre Member:

Code: [Select]
[center][url=http://Toplancer.co][b] [size=12pt]Toplancer.co[/size][/b][/url] [b][size=12pt] | Zero Commission Freelance Platform | PreSale is LIVE [/size][/b]
[size=10pt][b]BONUS for early investors[/b][/size]
▬▬▬ [url=http://toplancer.co][b] ■  Website [/b][/url][url=https://www.toplancer.co/wp-content/uploads/2018/01/Toplancer-Whitepaper.pdf][b] ■  Whitepaper [/b][/url][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2738257][b]■  ANN thread[/b] [/url][url=https://t.me/toplancercoin] ■ [b] Join Telegram[/b][/url] ▬▬▬[/center]


Quote
Toplancer.co | Zero Commission Freelance Platform | PreSale is LIVE
BONUS for early investors
▬▬▬ ■  Website ■  Whitepaper ■  ANN thread Join Telegram ▬▬▬





Kód pre Full Member:

Code: [Select]
[center]
[b][size=5][url=https://toplancer.co][color=#fc4700]TOPLANCER.[/color]CO[/url][/size][/b]
[b][size=1][color=black]Zero commission, Escrow payment & Dispute Settlements[/color][/size][/b]
[center][b][color=green]PreSale [color=red]GET YOUR [/color]BONUS[/color] [url=http://toplancer.co]JOIN NOW[/url][/b][/center]
[/center]


Quote
TOPLANCER.CO
Zero commission, Escrow payment & Dispute Settlements
PreSale GET YOUR BONUS JOIN NOW





Kód pre Sr. Member a Hero Member/Legendary:

Code: [Select]
[center][table][tr][td] [size=24pt][url=http://toplancer.co][b][glow=white,2,300][font=Rockwell][color=transparent][/color][color=#fc4700] TOPLANCER[/color].CO[color=transparent][/color][/font][/glow][/b][/url]
[/size][/td]
[td][center][b][size=8px][color=#fC4700]█



[/color][/size][/b][/center][/td][td][/td]
[td][/td][td][/td]
[td][center][b][font=Arial narrow][size=14pt][url=http://toplancer.co/][color=#Fc4700][glow=#000,2,300][size=5pt][color=transparent]..[/color][/size][color=#Fc4700] Freelance Platform [/color][size=5pt][color=transparent]..[/color][/size][/glow][color=#Fc4700]  |  [/color] [glow=#000,2,300][size=5pt][color=transparent]..[/color][/size][color=#Fc4700] Zero Commission [/color][size=5pt][color=transparent]..[/color][/size][/glow] [color=#Fc4700] | [/color] [glow=#000,2,300][size=5pt][color=transparent]..[/color][/size][color=#Fc4700]Escrow Payment[/color][size=5pt][color=transparent]..[/color][/size][/glow][/color][/url][/size][/font]
[size=8pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=2738257] ANN THREAD [/url] ● [url=https://www.toplancer.co/wp-content/uploads/2018/01/Toplancer-Whitepaper.pdf] WHITEPAPER [/url] ● [url=https://t.me/toplancercoin] TELEGRAM [/url] ● [url=https://twitter.com/Toplancer_Coin] TWITTER [/url] ● [url=https://www.facebook.com/Toplancer-1944069385913640/] FACEBOOK [/url] ● [url=https://medium.com/@toplancercoin] MEDIUM [/url][/size][/b][/center][/td][td][/td][td][center][b][size=8px][color=#fc4700]█



[/color][/size][/b][/center][/td][td][/td]
[td][/td][td][/td]
[td][center][url=http://toplancer.co][b][font=arial black][size=12pt][color=red]Pre-Sale [font=arial][size=10pt]JOIN NOW[/size][/font][/b][/url]
[font=arial][size=10pt][b][color=green]GET YOUR BONUS[/color][/b][/size][/font][/center][/td][/tr][/table]
[/center]





Naše oficiálne kanály a skupiny:


Články a video: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SAoTRSoPUqKC5qNQtzBklN0HLFUDYZq0HEUiETt3lAI/edit#gid=2133924404

Twitter kampaň: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MmOx1UG5eqHc3Oun1q1re_0mB_JtiRWSNZMraZ82k24/edit#gid=1250199028

Facebook kampaň: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10AJaGIPkcAOJCo5vBWwhCO_iYGMlmdYDUWUoiNHnmNM/edit#gid=1413273989

Prekladateľská kampaň: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1omayG62TQvFf9UB9FndWq-DNbJ0YdfkRjsI9ArQRpZU/edit#gid=233417383


Telegram kampaň: https://docs.google.com/spreadsheets/d/16mJTtQ9jEqFLb6FkSgbHbLCXGDfTdJ1WCNJ4DmTVkq4/edit#gid=1695779984

Prosím vyplňte tento formulár, ak ste už vstúpili do telegramovej skupiny, ale Vaše meno nie je v tabuľke: https://goo.gl/forms/FbJpmFf3si0Uu2LH2

Podpisová kampaň:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JuxqV0aZJJsiLZ853qiVzKj58X4FJME0szprAARVkx8/edit#gid=1048626191


Formát reportu:

prosím, vytvorte report jedenkrát týždenne so všetkými odkazmi.
Pre nový report vytvorte nový príspevok, neupravujte starý.

Code: [Select]
Week 1 (12/01-18/01)
Facebook URL:
Friends: 860
Shares and likes:
1. Link
2. link
3. Link
4. Link
5. Link
--------------------------------------------------------------------------------------
Week 1 (12/01-18/01)
Twitter Username:  
Twitter URL:
Followers: 1600

Tweets:
1. Link
2. Link

Retweets and likes:
1. Link
2. link
3. Link
4. Link
5. Link

                                

8


Vítajte na oficiálnej SnapCity ANN stránke





......Sme oduševnený tím ex-vývojárov Googlu a Palantiru, ktorí chcú narušiť priemysel cestovného ruchu využitím blockchain.

Aktuálne získané : 81 ETH, Low Cap: 200 ETH  Hard limit: 4000 ETH


......Čo?......Každý má rad objavovanie miest po celom svete. Ale je také ľahké zabudnúť na najkrajšie miesta v mestách, ak sme časovo obmedzení. A práve preto SnapCity (najnovšia aplikácia pre iOS a Android čoskoro uvoľnená) nabáda užívateľov všímať si a objavovať najkrajšie mestá po celom svete.

...............
.............
.............
...................
..............
..............

Ako? V troch jednoduchých krokoch.
.........
.............

  • Zobrazte si výzvy v aplikácii, tieto výzvy sú buď vytvorené SnapCity, Vašimi priateľmi alebo verejnosťou.
  • Choďte na miesto určenia a urobte fotografiu, vytvorenie fotografie potvrdí, že ste navštívili danú lokalitu a ukončenie výziev Vám zaručí obdržanie žetónov.
  • Nechajte si vyplatiť žetóny miestnymi firmami, ako protihodnotu za ich služby a tovar.
...................................................................................

......
Ešte niečo naviac:

Užívatelia môžu využiť svoje žetóny na výzvy pre svojich priateľov, užívateľmi vytvorené výzvy môžu byť akékoľvek (Tak ich vytvorte také šialené, ako len môžu byť!).

Použitím žetónov, firmy môžu vytvoriť výzvy, ktoré privedú užívateľov k sebe ako potencionálnych zákazníkov.

Užívatelia môžu vytvoriť aj verejné výzvy, viditeľné pre všetkých! Prvá osoba, ktorá dokončí úlohu, získa žetóny, a tvorca výzvy je odmenený podľa toho, aká populárna jeho výzva bola!

Výzvy sú verifikované použitím decentralizovaného a distribuovaného riešenia založeného na blockchain, toto zabráni užívateľom využiť ich žetóny viac ako raz, odmení užívateľov za verifikáciu výziev a poskytne výnosy počiatočným investorom v SnapTokens.








9

Ak sa chcete dozvedieť viac o Kriose, prečítajte si náš whitepaper. Tím Krios Vám rád odpovie na Vaše otázky!

10




Mimoriadná správa: Softcap bol dosiahnutý hneď v prvý deň predaja, ďalší predaj už nebude. Pripravujeme umiestnenie SPACOIN na burzu. Novinky čoskoro.


Mimoriadna správa



Oficiálny oznam: SpaCoin zničí 50 miliónov žetónov v predaji od 12. decembra do 25. decembra. Celkový počet SPACOIN žetónov sa tým zníži na 100 miliónov.





     





















BURZY

                   


NAPÍSALI O NÁS



            

Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services