click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Blackmagic

Pages: [1]
1
Swedish Language / [ANN] vDice Ethereum Blockchain Gambling || Crowdsale
« on: December 15, 2016, 06:49:56 PM »
ICO CROWDSALE

crowdsale.vdice.io

CROWDSALE (ICO) ÄR NU LIVE

Köp Token här: https://token.vdice.io

vdice ETH addy: https://etherscan.io/address/0x8bccc9ba2e5706e24a36dda02ca2a846e39a7bbf

Vad är vdice.io?

vDice är den ledande blockchain-baserad vadlagningsspel för Etherum nätverket. den gick live Juni 13, 2016. Den har bearbetat nästan 10,000 satsningar hittills.

Den är en klassisk "SatoshiDice-style" vadslagningsspel, utförd som ett Etherum Smart Contract (Dapp) och existerar på det Etherum blockchain.

Se mer detaljer här: vDice Bitcoin Talk officiella tråd

"vSlice" Token

Syftet med denna Crowdsale är infödd token på den vDice spel som heter; 'VSlice'.

Detta token är knuten direkt de vinster i vDice spelet. Innehavare av vSlice token får en andel av vDice vinst, proportionell mot mängden av polletter hålls på ett rättvist och öppet sätt.

"VSlice" tokens beter sig som en vanlig ERC20 token.

Folk som deltar i Crowdsale använder BTC eller ETH. Det kommer allt att lösas till Eter (ETH) och Ethereum blockchain.

Emission kommer att pågå i 4 veckor, med start 15 november 2016 och slutar 15 december 2016.

Den "vSlice" token Smart kontrakt kommer att iordningställas och människor som bidrar kommer att få 1: 100 för varje Eter (ETH) de skickar, för en månad emission. Så, till exempel 100 ETH får 10.000 vSlice tokens.

Det kommer att vara en en "early-bird" special. Smart avtal finns med en första token leverans av 60M polletter. Det vill säga, kommer 60M tokens vara tillgängligt och distribueras före datum, genom Crowdsale partner, som är öppna för alla och alla som önskar delta genom dessa partners.

Den Crowdsale Smart kontrakt är helt decentraliserat. Det vill säga att skicka Eter (ETH) till Token Smart Contract kommer att resultera i omedelbar och decentraliserad utfärdandet av bidrags vSlice tokens på Ethereum blockchain.

Så fort de har utfärdats, kommer upplupna vinster från spelet att vara tillgängliga.

Fördelning av Medel

Juridiska och överenstämmelser 23% tilldelning.
Kostnader, Löner och belöningar: 23% tilldelning.
Betala kostnader och belöningar för inledandet av Crowdsale: 15% tilldelning.
Utveckling av nya spel och projekt, enligt kärnkompetens: 39% tilldelning

Deltagande

Deltagarna bör besöka crowdsale.vdice.io under crowdsale perioden; 15 november 2016 fram till den 15 december 2016. Du kan delta genom att använda Bitcoin (BTC) eller eter (ETH)

Token utdelning

Den som vill delta i crowdsale bör ha Eter (ETH) behållen i någon form av plånbok: Ethereum plånbok, Mist, Parity UI, MyEtherWallet, Jaxx, Metamask, etc.

När deltagren har ett Ethereum konto med eter (ETH), behöver de bara skicka en transaktion med en speciell gasmängd (det blir ca. 30,000-40,000 Gas) till "vSlice" adress, som visas på webbplatsen.

Transaktionen kommer omedelbart att skapa en motsvarande mängd "vSlice" token, med en växelkurs på 1: 100, i token kontraktet, utan någon annan användarinteraktion .

När transaktionen har bekräftats kommer du att se din symboliskt belopp på Ethereum Blockchain, och synlig genom webb-UI på Crowdsale webbplats.

Deltagarna i denna Crowdsale kan sälja "vSlice" tokens så fort de har tagit emot dem, eller behålla "vSlice" för en längre tidsperiod. "vSlice" tillhör ägarna.

White paper

Här hittar ni alla detaljer om det

http://crowdsale.vdice.io/Content/vDice_Crowdsale_Proposal.pdf

VDice Team

VDice Media

Officiella länk

Pages: [1]
Bitcoin Garden 2013-2022, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services