click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - killerjoegreek

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Ανακαλύψτε πώς το Οbits θα σας βοηθήσει να βγάλετε περισσότερα χρήματα ενώ θα αλλάζετε τον κόσμο των χρημάτων, όπως τον γνωρίζουμε.

Μια παρουσιάση του CCEDK

 Σε αυτή τη σύντομη παρουσίαση, θα ανακαλύψετε πώς το CCEDK, το Δανέζικο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε από τον Ronny Boesing, πρόκειται να αλλάξει το τοπίο των οικονομικών και πώς μπορείτε να ωφεληθείτε από αυτό.

 
 Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι ότι τα κέρδη θα πρέπει να μοιράζονται με τους τελικούς χρήστες της πλατφόρμας μας και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε δημιουργήσει το Οbits. Το Obits είναι ένα δείγμα εκτίμησης που υποστηρίζεται από τα κέρδη πολλαπλών ροών εισοδήματος που προέρχονται από το ανταλλακτήριο σε συνδιασμό με καινοτόμες εφαρμογές της τεχνολογίας της αλυσιδας συναλλαγών.

 

Θα δούμε μια γρήγορη επισκόπηση του τι στηρίζει την αξία των Οbits και στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε πώς το Οbits θα λειτουργήσει για σας 24 ώρες / ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και θα σας κάνει να το εκτιμήσετε με την πάροδο του χρόνου.

 

CCEDK - Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων

Διαφοροποίηση των Χαρακτηριστικών του CCEDK:

* Άμεσες παραγγελίες - Απο BTC σε κανονικά χρήματα με μια επίπεδη προμήθεια συναλλάγματος 3% ... Δεν έχει σημασία το μέγεθος της συναλλαγής. (και δεν είναι ανάλογο με το βάθος της αγοράς.)

* Η μόνη στον κόσμο πραγματική Bitcoin χρεωστική κάρτα NanoCard όπου τα κεφάλαια δαπανόνται μόνο όταν η κάρτα χρησιμοποιείται και αυτό γίνεται απευθείας από το πορτοφόλι σας στο ανταλλακτήριο. Άμεσα ώστε να περιορίσει τη μεταβλητότητα σε αντίθεση με τις προπληρωμένες κάρτες και ένα μεγάλο εργαλείο σε περιόδους όπου το Bitcoin παρουσιάζει αύξηση της τιμής του.

* Το ανταλλακτήριο επιτρέπει την ανώνυμη διαπραγμάτευση, καθώς και την ανταλλαγή των κρυπτονομισμάτων προς και από τα κανονικά νομίσματα στα οποία εφαρμόζονται διαδικασίες KYC ανα περίπτωση.

* Στιγμιαίες καταθέσεις κανονικών χρημάτων, οι επιλογές που είναι διαθέσιμες είναι το Ευρώ με βάση το OBT και διεθνώς με την χρήση του Payeer. Επίσης SEPA, Swift και μεταφορά μέσω τράπεζας διατίθενται με χρήση του λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων, με τον τρόπο αυτό γίνεται δυνατή η αποδοχή πολλαπλών νομίσματων που μετατρέπονται σε Δολάρια, Ευρώ ή Γιέν.

* 14+ διαθέσιμα κρυπτονομίσματα και 50 ζεύγη συναλλαγών.


Παρακαλούμε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση:

Τι ποσοστό % των κερδών του CCEDK πάει προς υποστήριξη του Οbits;

 

OpenLedger.info - Το Πρώτο Παγκόσμιο Αποκεντρωμένο Ανταλλακτήριο

Διαφοροποίηση Χαρακτηριστικών του OpenLedger:

* Απόλυτη ασφάλεια των κεφαλαίων. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο απο τα ιδιωτικά κλειδιά σας.

* Προηγμένες πράξεις αγοράς περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε διαπραγμάτευση (μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη), αγορές πρόβλεψης, αγορές ομολόγων και δανεισμού.

* Η ταχύτητα κίνησης πλησιάζει το NASDAQ ή οποιαδήποτε άλλη κεντρική ισοτιμία.

* Οι χρήστες μπορούν να παραπέμπουν άλλους χρήστες και να λάμβάνουν ένα ποσοστό των τελών για όλες τις μελλοντικές συναλλαγές τους ... για πάντα!

 
  Παρακαλούμε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση:

Τι ποσοστό % των κερδών του OpenLedger πάει προς υποστήριξη του Οbits;



Sharebits.io - Ρομπότ για φιλοδορήματα στην οικονομία του διαμοιρασμού

 Το Sharebits.io είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ σήμερα σε ανοικτή δοκιμαστική έκδοση. Επιτρέπει σε συντονιστές φόρουμ, στους λάτρεις των παιχνιδιών, σε ανθρώπους που επιρεάζουν τα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλες κοινοτήτες να δημιουργήσουν τις δικές τους «μικρο-οικονομίες». Μπορούν να το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας το OpenLedger και τα μητρικά κρυπτονόμισμα όπως τα (BTC, USD, CNY, κλπ) ή να δημιουργήσουν τη δική τους κοινότητα με επίκεντρο τα δικά τους νομίσματα.

 Το Sharebits.io θα έχει πολλαπλές ροές εισοδήματος που συνδέονται με αυτό, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε έσοδα μέσω παραπομπής στο OpenLedger, στην διαφήμιση, στα τέλη συναλλαγών, κλπ.

Διαφοροποίηση Χαρακτηριστικών του Sharebits.io:

* Αυτόματη προώθηση . Με το γεγονός και μόνο της χρήσης της υπηρεσίας, οι χρήστες το προωθούν αυτόματα.

* Βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο. Το κόστος των εργασιών είναι πολύ χαμηλό και το περιθώριο ανόδου είναι πολύ υψηλό.

* Θα υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κοινωνική, φόρουμ, κ.α.
 

  Παρακαλούμε να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση:

Τι ποσοστό % των κερδών του Sharebits.io πάει προς υποστήριξη του Οbits;



Πώς η αξία των Οbits αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου ...

 To Obits τροφοδοτείται από τα κέρδη που προκύπτουν από το δίκτυο ανταλλαγής μας (από το OpenLedger.info στο ακέραιο και απο άλλα που προστίθενται βήμα προς βήμα στη ροή εσόδων του Obits). Τα κέρδη θα χρησιμοποιηθούν μηνιαίως για επαναγορές των ιδίων μετοχών μειώνοντας έτσι την προσφορά ... αναγκάζοντας την τιμή να ανέβει.

 

Μέτοχοι που υποστήριζουν το Obits μέχρι σήμερα κατα τμήματα ή εξ ολοκλήρου:

CCEDK.com
OpenLedger.info
NanoCard.eu (για περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή)
Fun-Casino.com
ShareBits.io
 

* [Παρακαλώ επισκεφθείτε το www.obits.io να δείτε την κατανομή της διανομής των Obits]

 

«Πού μπορώ να αγοράσω Obits;"

 Αν σας ενδιαφέρει η δυνατότητα να αγοράσετε Obits και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτά, Πηγαίνετε στο OBITS.io τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε ποια επιλογή είναι η καλύτερη για σας.

 

Αν είστε ήδη χρήστης του OpenLedger ή του CCEDK, μπορείτε να αγοράσετε Obits από εκεί.

 

 
Συμπέρασμα


Πιστεύουμε οτι το Obits είναι μόνο η αρχή μιας δεύτερης γενιάς στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τα άτομα ώστε να ζήσουν την πραγματική οικονομική ανεξαρτησία. Για να σπάσουν τα δεσμά που κρατούν τους ανθρώπους αλυσοδεμένος σε ένα οικονομικό σύστημα που τους υποδουλώνει.

 

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις υπηρεσίες μας εύκολες στη χρήση ως κληρονομιά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα να υπάρχει κέρδος από τα έσοδα.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή την επανάσταση, για ένα πιο ασφαλές και επικερδές μέλλον.

2
Τρεις τρόποι για να βγάλετε χρήματα με το Qora

Ο Ronny Boesing, Διευθύνων Σύμβουλος του Δανέζικου ανταλλακτηρίου CCEDK, προσφέρει δωρεάν QBITS για την έναρξη του αποκεντρωμένου κίνηματος που θα χρησιμοποιεί το Qora.

Το Qora, ένα νόμισμα δεύτερης γενιάς και μια πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων που σχεδόν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των επενδυτών κατα το περασμένο έτους, επιστρέφει με ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό και την υποστήριξη του νούμερο #1 ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στη Δανίας, CCEDK.

Το Qora είναι ένα νόμισμα απόδειξης συμμετοχής που δεν απαιτεί ανθρακωρύχους - ευθυγραμμίζοντας έτσι τα συμφέροντα των κατόχων του νομίσματος με εκείνους που εξασφαλίζουν το δίκτυο. Ο χάρτης ανάπτυξης του περιελάμβανε την ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων μέσω ενός αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου για κρυπτομετοχές, επίσης ενα σύστημα διασύνδεσης το οποίο παρέχει την δυνατότητα καποιος να συνδέσει τις πληροφορίες που διαθέτει με χαρακτήρες, επιτρέποντας όλα τα είδη των εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των αποκεντρωμένων καταχωρήσεων DNS και την δυνατότητα αποκεντρωμένων ψήφοφοριών, την αποστολή κρυπτογραφημένων ή απλών κειμένων, και πολλά άλλα. Το Qora έκανε βουτιά στις αρχές του 2014, αλλά παρά την εντυπωσιακές δυνατότητες δευτερης γενιάς του, άρχισε να παραπαίει και στη συνέχεια έπεσε στην αφάνεια. Τώρα, με μια νέα ομάδα προγραμματιστών και με μια νέα ομάδα μάρκετινγκ και μοναδικές προσθήκες στο πορτοφόλι του, μοιάζει με τον φοίνικα των κρυπτονομισμάτων.

Ο Ronny Boesing, Διευθύνων Σύμβουλος της CCEDK και δημιουργός της αποκεντρωμένης πλατφόρμας OBITS, καθώς και ιδρυτής του Οbits, ενός νόμισματος που παράγει έσοδα από τις τρέχουσες και τις μελλοντικές καινοτομίες των νομισμάτων που εισάγονται στο ανταλλακτήριο - προσφέρει τα οφέλη του QBITS (το οποίο είναι ένα «κοινωνικό νόμισμα» που φιλοξενείται στο OpenLedger και υποστηρίζει την ανταλλαγή 1:1 με το Qora, συν τα επιπλέον έσοδα απο τις παραπομπές χρηστών) για την προώθηση του Qora.


Το QBITS φιλοξενείται στην αποκεντρωμένη πλατφόρμα του OpenLedger


Ξεκινώντας

Ξεκινήστε με μια επίσκεψη στο www.qora.org για να μάθετε τι είναι το Qora. Στη συνέχεια, διαβάστε την εισαγωγή στο OpenLedger και δημουργήστε ένα λογαριασμό.

Με την δημιουργία του λογαριασμού σας θα λάβετε το πρώτο βραβείο σας - 1.000 QBITS θα σταλούν στο λογαριασμό σας!

Τώρα σχετικά με το Qora. Πηγαίνετε στο www.qora.org και επιλέξτε την πιο πρόσφατη έκδοση πορτοφόλιου qora-v0.24.0 (ανάλογα με τον υπολογιστή σας), και κατεβάστε το στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, πάρτε δωρεάν 10 Qora από την βρύση νομισμάτων για να ξεκινήσετε.

Τώρα είστε έτοιμοι! Αυτοί είναι οι τρεις τρόποι που μπορείτε να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα με το Qora.

    Γράψτε ένα άρθρο, χρησιμοποιώντας την αποκεντρωμένη λειτουργία blogging του Qora - και χρησιμοποιήστε το twitter για να στείλετε ένα τιτίβισμα με τον σύνδεσμο προς το λογαριασμό @ccedk_ μαζί με το λογαριασμό σας στο OpenLedger. Θα λάβετε 1.000 QBITS! Μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες στους συνδέσμους στο κάτω μέρος της σελίδας. Αν γράφετε 5 άρθρα κάθε μέρα, αυτά αναλογούν σε 35.000 QBITS σε μια εβδομάδα. Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για το blogging σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό του Qora. Μπορείτε να προωθήσετε τα άρθρα σας δωρεάν μέσω του http://www.tweetjukebox.com - προτείνουμε μέχρι πέντε αυτόματα tweets την ημέρα, ανα 3 ώρες. Για πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία αναρτήσεων σε blog, δείτε αυτό το σύνδεσμο (απαιτείται εγγραφή στο Slack) ή ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Εάν γράφετε για το Οbits, να είστε σίγουρος οτι συμπεριλάβατε το υλικό σας στο ακόλουθο άρθρο (δίνοντας τη δική σας μοναδική νότα, φυσικά) στο blog σας για ένα μπόνους 20.000 QBITS: https://bitsharestalk.org/index.php/topic,20498.0.html

    Δημιουργήστε μια αποκεντρωμένη ιστοσελίδα με το Qora, με υλικό για το OpenLedger.info, το Obits.io, το CCEDK.com ή την NanoCard. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν απλώς οδηγίες χρήσεις ή κατι άλλο. Παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Ενημερώστε μας στο Twitter και θα λάβετε 10.000 QBITS. Διαβάστε εδώ (απαιτείται εγγραφή στο Slack).

   Αναβάθμιση του λογαριασμού σας στο OpenLedger σε μέλους διάρκειας ζωής (κοστίζει 20.000 BTS, ή $70 ή 0.187 BTC. Κάθε φορά που κάποιος φτιάχνει λογαριασμό στο OpenLedger μέσω της σύνδεσης σας, θα λαμβάνετε εισόδημα! Μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτές τις συνδέσεις στα άρθρα σας στο Qora. (Αν δεν είστε μέλος διάρκειας ζωής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο https://openledger.info/?r=qbits και έτσι να προσθέσετε αξία στο QBITS μέσω των τελών, απο τα οποία επωφελούνται όλοι).


Πώς να κάνετε μια ανάρτηση σε blog σχετικά με χρήση του σύστηματος του Qora

Θυμηθείτε: κάθε φορά που θέλετε να πληρωθείτε, πρέπει να στείλετε ένα tweet στο @ccedk_ μαζί με το σύνδεσμο και τη διεύθυνση OpenLedger σας. Παρακαλείσθε να προσθέσετε όσα hashtags μπορείτε. Για παράδειγμα:

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του #OBITS! @ccedk_ http://bit.ly/1TZIgiT BitscanBTS #OpenLedger #CCEDK #OpenBTC #BTS


Αυτό ήταν! Είναι τόσο εύκολο να κερδίσετε χρήματα με το Qora και το OpenLedger. Ευχαριστώ για την ανάγνωση και θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην έναρξη μιας συναρπαστικής νέας αποκεντρωμένης κίνησης!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Qora; Οι παρακάτω σύνδεσμοι είναι σημεία κλειδιά για να αρχίσετε να λαμβάνετε πληροφορίες:

    http://www.forbes.com/sites/rogeraitken/2015/08/07/cryptocurrency-nextgen-qora-reloads-with-bitcoin-exchange-social-network-enhancements
    http://www.newsbtc.com/2015/08/07/cryptocurrency-platform-qora-to-make-a-comeback
    http://www.alternativecoin.com/qora-integrated-social-network-web-hosting
    https://bitscan.com/articles/features/qora-reloads-with-social-network-and-new-2.0-features
    https://www.linkedin.com/pulse/frontpage-internet-people-ronny-boesing?published=u

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Οbits, το κρυπτονόμισμα που αντιπροσωπεύει τα έσοδα από το σύνολο των έργων του Ronny, ρίξτε μια ματιά στο http://bitcoingarden.tk/forum/index.php?topic=5832.0

Το άρθρο αυτό προωθήθηκε από τον Ronny Boesing και το CCEDK.

3
Giveaways & Airdrops / Re: Giveaway 0.01BTC
« on: November 14, 2015, 08:19:51 PM »
i regged but nothing

4
I have the greek translation ready! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new check out my work here and propose a bounty :D

5
H Πλατφόρμα συναλλαγών OpenLedger ξεκινά με την διάθεση των BitShares 2.0

Το OpenLedger, που ονομάστηκε 'ίσως η πιο ισχυρή αποκεντρωμένη οικονομική πλατφόρμα του κόσμου', θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 13 Οκτωβρίου, προσφέροντας ένα νέο σετ εργαλείων που έχουν την δυνατότητα να φέρουν την επανάσταση στον κλάδο.

Η πλατφόρμα OpenLedger έχει οριστεί να ξεκινήσει την Τρίτη, φέρνοντας μια νέα γενιά τεχνολογιών κρυπτονόμισματων στο κοινό. Το OpenLedger, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το BitShares και άλλες οργανώσεις στον κρυπτογραφικό χώρο, θα γίνει το προεπιλεγμένο πορτοφόλι και η βασική πλατφόρμα ανταλλαγής για το BitShares.

Επισήμως παρουσίαστηκε απο το Δανέζικο ανταλλακτήριο κρύπτονομισμάτων CCEDK και απο τον διευθύνων σύμβουλο του, Ronny Boesing, στην σύνοδο κορυφής παγκόσμιας μεταφοράς χρημάτων που έλαβε χώρα στο Canary Wharf του Λονδίνου, το OpenLedger έφερε μερικές εντυπωσιακές αξιώσεις για τα οφέλη που θέλει να προσφέρει στη βιομηχανία χρηματοδότησης.

Το ποιο γρήγορο ανταλλακτήριο που υπάρχει;

Το OpenLedger, το οποίο διαθέτει πολύ μικρή καθυστέρηση και την ικανότητα του όγκου του Nasdaq και έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τα κύρια εμπόδια στην ευρεία υιοθέτηση των κρυπτο νομισμάτων. 'Το OpenLedger έχει σχεδιαστεί για να λύσει το πρόβλημα της ταχύτητας, της σταθερότητας, της ασφάλειας και της διαφάνειας τα οποία παρεμποδίζουν τα κρυπτονομίσματα στο να έχουν εκτεταμένη αποδοχή', λέει ο Boesing. Ένα από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά είναι η ενσωμάτωση της συνδέσης των σταθερών νομισμάτων και των περιουσιακών στοιχείων, που επιτρέπει στα κεφάλαια να αποθηκεύονται και να αναπτύσονται χωρίς την έκθεση τους στη μεταβλητότητα των κρυπτονομισμάτων, ενώ οι χαμηλές αμοιβές που ενεργοποιούνται από μια αποκεντρωμένη προσέγγιση θα οδηγήσει σε καλύτερες αποδόσεις και μικρότερο κίνδυνο.

Επιπλέον το OpenLedger δεν περιορίζεται από την αργή και περιορισμένη επιβεβαίωση συναλλαγών της παραδοσιακής τεχνολογίας της αλυσίδα των μπλοκ. 'Μπορούμε να κάνουμε εμπόριο ανάμεσα σε 2 μέρη σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επίσης μπορούμε να δώσουμε την δυνατότητα σε κάθε υφιστάμενο ανταλλακτήριο να γίνει μέλος του δικτύου μας, δίνοντας έτσι στους πελάτες του το συνδυασμένο βάθος της αγοράς και το σύνολο των ανταλλαγών σε ένα κοινό, διαφανή και καθολικό φορέα'.

Διαφάνεια και Λογοδοσία

Το έργο, το οποίο αναπτύχθηκε απο εμπειρογνώμονες της αλυσίδας συναλλαγών της Cryptonomex, παίρνει τα «καλύτερα των δύο κόσμων» και τα ενώνει. Οι χρήστες διατηρούν τον έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών τους, έτσι μπορούν να κάνουν εμπόριο και να κατέχουν κεφάλαια χωρίς παρεμβάσεις από τρίτους. Ενώ οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή, τα κεφάλαια του ανταλλακτηρίου με διαφάνεια καταγράφονται στην αλυσίδα μπλοκ, και μπορούν να ελεγχθούν για την απόδειξη της φερεγγυότητας τους από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε.

'Είναι αδιαπέραστο από επιθέσεις χάκερ που ακόμη και τα μεγαλύτερα ανταλακτήρια έχουν υποστεί', εξηγεί ο Boesing. Εκτός από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι κεντρικές τράπεζες της Δανίας και της Ρωσίας, πολλές άλλες οργανώσεις έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν. 'Υπάρχουν ανεξάρτητες νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις σε οκτώ χώρες έτοιμες να γίνουν μέρος του δικτύου μας και ήδη έχουμε ως στόχο το ανταλλακτήριο μας να είναι το μεγαλύτερο από όλα στο διαδίκτυο σε δεκαοκτώ μήνες. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του BitShares το CCEDK έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τα βιβλία παραγγελιών και τις υπηρεσίες του με τα μελλοντικά ανταλλακτήρια και τους παρόχους ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για την επίτευξη μιας βαθύτερης αγοράς, μικροτέρων διαφοροποιήσεων στις τιμές, και μια αυξανόμενη σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών'.

Προώθηση

Η εκκίνηση του OpenLedger στο CCEDK είναι μόνο ένα απο τα κομμάτια των BitShares 'Ο Dan Larimer και οι τέσσερις καβαλάρηδες της Crypto Οικονομίας'  ξεκίνησαν μια στρατηγική με διαχειριστή των επιχειρήσεων τον Stan Larimer. Εκτός από τη διατάραξη της βιομηχανίας των ανταλλαγών, ο Larimer φέρνει την τεχνολογία σε σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής, των οικονομικών και των επενδυτων, ελπίζοντας να σημειωθεί πρόοδος στους τομείς της ομότιμης διανομής αρχείων, των συλλογικών δικαιώματων, της χρηματοδότησης μέσω του πλήθους, των τυχερών παιχνιδιών, των έμβασματων, των ψηφοφοριών, των επενδύσεων και του διαφανούς έλεγχου των κεφαλαίων, για να αναφέρουμε μερικά.

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη του OpenLedger, το CCEDK θα τρέξει μια διαφημιστική εκστρατεία στο άμεσο μέλλον. Μοναδικοί λογαριασμοί εγγραφής στο Openledger θα λάβουν ένα ειδικό 'OLED', το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε ορισμένες δραστηριότητες σχετικά με το CCEDK και το OpenLedger . Αυτά θα παραδοθούν αυτόματα σε πορτοφόλια πελατών, και θα μπορούν να διαπραγματεύονται στο ανταλλακτήριο ανεξάρτητα.

8
Giveaways & Airdrops / Re: Free coins here (2k whycoin per person)
« on: October 10, 2015, 07:05:09 AM »
still running

9
Giveaways & Airdrops / Re: Free coins here (2k whycoin per person)
« on: October 09, 2015, 06:36:38 PM »
this is still on!

11
shall we move on with the greek translation? i have almost completed it.

12




Σχετικά με το Influx
Το Influx είναι ένα νόμισμα που βασίζεται στον αλγόριθμο X11 χωρίς να έχει γίνει προεξόρυξη και χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα απόδειξης εργασίας / σύστημα απόδειξης επιτοκίου ειδικά σχεδιασμένο για επεξεργαστές και κάρτες γραφικών. Αρχικά σχεδιάστηκε ως ένα απλό νόμισμαγια να διδάξει τους νέους σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, γρήγορα όμως έγινε κάτι πολύ περισσότερο. Έχουμε ένα πάθος! Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με τις ανάγκες του υπολογιστή τους και αγαπάμε πραγματικά την αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Τώρα εργαζόμαστε για την απόκτηση εταιρικών σχέσεων για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το INFX για διαδικτυακές υπηρεσίες όπως φιλοξενία ιστοσελίδων και άλλες λύσεις πληρωμών που σχετίζονται με το διαδικτυακό χώρο.

Πώς να συμμετάσχετε
Εξορύξτε Εξορύξτε Εξορύξτε

Πληροφορίες:
Αν θέλετε να συμβάλει στο νόμισμα και στην ανάπτυξη του, παρακαλούμε στείλτε μας email στο [email protected] ή στείλτε άμεσο μήνυμα εδώ στο Bitcointalk.




Για όσους ενδιαφέρονται εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νόμισμα

Τύπος νομίσματος: Υβριδικό PoW/PoS (σύστημα απόδειξης εργασίας / σύστημα απόδειξης επιτοκίου)
Αλγόριθμος: X11
Χρόνος ανάμεσα στα μπλόκ: 7 minutes
Αμοιβή μπλόκ: 50
Μείωση της ανταμειβής των μπλόκ κάθε: 120,000
Προεξόρυξη: Χωρίς Προεξόρυξη   
Σύνολο νομισμάτων: 12,000,000
Ετήσιο επιτόκιο %: 3

Αρχείο Ρυθμίσεων influx.conf
addnode=104.207.142.103
addnode=108.61.204.4
addnode=167.114.7.224
addnode=176.104.192.53
addnode=176.9.59.110
addnode=204.68.184.126
addnode=45.63.65.112
addnode=5.147.116.112
addnode=62.221.89.173
addnode=70.72.236.5
addnode=74.120.220.54
addnode=76.236.82.186
addnode=79.246.245.187
addnode=84.240.51.156
addnode=95.46.217.173
addnode=96.92.223.241
addnode=99.113.26.253
addnode=99.235.223.107
server=1
daemon=1
rpc port=9239
net port=9238


Κατεβάστε το πορτοφόλι:
Λήψεις για Windows, Mac http://influxcoin.xyz/get-influx/
Πηγαίος κώδικας στο GitHub https://github.com/Coryvmcs1/Influxcoin

Πως μπορείτε να κάνετε εξόρυξη του Influx:

Κατεβάστε μια εφαρμογή εξόρυξης

Εάν χρησιμοποιείτε Intel/ATI/AMD: Κατεβάστε την εφαρμογή BFGMiner Linux/Windows: εδώ http://bfgminer.org/
Εάν χρησιμοποιείτε OSX: Κατεβάστε την εφαρμογή Fabulous Panda Miner Mac OS X: εδώ http://fabulouspanda.co.uk/macminer/
Η εφαρμογή Minerd CPU Miner για Mac/Linux/Windows: βρίσκεται εδώ https://bitcointalk.org/index.php?topic=55038.msg654850#msg654850

Ρύθμιση της εφαρμογής εξόρυξης

Εάν χρησιμοποιείτε Linux:

Εφαρμογή CGMiner
./cgminer -o stratum+tcp://stratum1.cryptominers.xyz:9009 -u yourinfluxwalletaddress -p με οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης

Εφαρμογή BFGMiner
./bfgminer -o stratum+tcp://stratum1.cryptominers.xyz:9009 -u yourinfluxwalletaddress -p με οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης

Εάν χρησιμοποιείτε Windows:

Ανοίξτε το σημειωματάριο και στη συνέχεια αντιγράψτε και επικολλήστε τα ακόλουθα:

Εφαρμογή CGMiner
cgminer -o stratum+tcp://stratum1.cryptominers.xyz:9009 -u yourinfluxwalletaddress -p με οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης

Εφαρμογή BFGMiner
bfgminer -o stratum+tcp://stratum1.cryptominers.xyz:9009 -u yourinfluxwalletaddress -p με οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης

Εφαρμογή MinerD
minerd -a -t 6 -s 4 -o stratum+tcp://stratum1.cryptominers.xyz:9009 -u yourinfluxwalletaddress -p με οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης

Θα πρέπει να αλλάξετε το "-u Weblogin.Worker -p Worker password" ώστε να αντικατοπτρίζει το δικό σας λογαριασμό. Για παράδειγμα, "-u Steve.StevesWorker -p StevesWorkerPassword". Στη συνέχεια πηγαίνετε στο "Αρχείο> Αποθήκευση ως" και αποθηκεύστε το αρχείο ως "RunMe.bat" στον ίδιο φάκελο που περιέχει τα αρχεία της εφαρμογής για την εξόρυξη. Είστε τώρα έτοιμοι να ξεκινήσετε την εξόρυξη, απλά κάντε διπλό κλικ στο "RunMe.bat" για να ξεκινήσετε.

Εξερευνητής Μπλόκ του Influx:
https://chainz.cryptoid.info/infx/

Επίσημος Εξερευνητής Μπλόκ του Influx:
http://explorer.influxcoin.xyz

Πισίνες Εξόρυξης
http://suchpool.pw/infx/
http://www.wmikrut.com
http://influx.gcpool.eu/
https://aikapool.com/infx
http://cryptominers.xyz/ (Αποκλειστική για το INFX)


Ανταλλακτήρια Νομισμάτων
Οι συναλλαγές έχουν αρχίσει στο Cryptopia!
Οι συναλλαγές έχουν αρχίσει στο Yobit!

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Ιστοσελίδα: www.influxcoin.xyz
Στείλτε μας Email εδώ: [email protected]
Κανάλι στο IRC: irc.freenode.net - #influxcoin
Λογαριασμός στο Twitter: @Infxcoin

Πιστοποίηση


13
Giveaways & Airdrops / Re: Influxcoin Giveaway on Reddit | EXTERNAL
« on: September 30, 2015, 12:48:00 AM »
i9dUuoURKGoY6veeeycsk3XLJHbUm5THoR


thanks so mych


worstime on reddit

14
done

15
Αντιθέτως, υποστηρίζει το BTC και στοχεύει στη δημιουργία γεγονότων σε όλο τον κόσμο για να μάθει ο κόσμος για τα κρυπτονομίσματα όπως το BTC και το OK: και το πώς μπορούν να πάρουν τα πλεονεκτήματα και πώς διαφέρουν από τα παραδοσιακά νομίσματα fiat. Κατεβάστε το πορτοφόλι OKcash


Το OK δουλεύει συνεργατικά με το BTC, με την ταχύτητα του και την δυνατότητα για απόδειξη επιτοκίου το OK λειτουργεί ως νομίσματος, αλλά και ως ένα σύστημα κέρδους. Εάν έχετε ανοιχτό το πορτοφόλι σας, κερδίζετε ένα ποσοστό % των κερμάτων που έχετε στο πορτοφόλι σας σαν τόκο. Αυτό το σύστημα παροτρύνει τις την ανάπτυξη του δικτύου και της ασφάλειας, καθώς αποτελεί μία από τις βασικές πτυχές του ΟΚ, δεδομένου ότι δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό. Είναι ένας πιο φιλικός τρόπος για να διατηρηθεί το σύνολο του δικτύου και η μείωση του αποτυπώματος άνθρακα σημαντικά έναντι της απόδειξης εργασίας.
 
Από την αρχή, το OKCash παρείχε συνεχή ενημέρωση, ένα ειδικό δικτυακό τόπο για αυτό και ακολούθησε το χάρτη πορείας στο χρόνο και τη μορφή του. Η τελευταία έκδοση του είναι η έκδοση 3 με βελτιωμένη ασφάλεια και ένα νέο καθαρό, μοντέρνο και φρέσκο σχεδιασμό με ένα βελτιωμένο λογότυπο, και επίσηες είμαστε έτοιμοι να κυκλοφορήσουμε τα πορτοφόλια για κινητό στις επόμενες εβδομάδες.
 

Το ΟΚ είναι το πρώτο νόμισμα που κάνει πολλαπλή προωθήση μεταξύ των διαφορετικών κοινοτήτων νομισμάτων, και δίνει κίνητρα περαιτέρω συνεργασίας με τους προγραμματιστές του OKCash και του Ιδρύματος των εναλλακτικών νομισμάτων: μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα που βοηθά στην προώθηση των έργων σε όλο το περιβάλλον των νομισμάτων και δίνει χώρο σε νέα ή παλαιά νομίσματα να μοιραστούν ενημερώσεις και τα νέα τους.Link
 


Ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί και να κατεβάσει το "ROKOS", ένα λειτουργικό για το Raspberry Pi με ενσωματωμένο  πορτοφόλι BTC, ΟΚ, LTC και Doge έτοιμο προς χρήση, το οποίο διανέμεται δωρεάν από τους προγραμματιστές του OKCash , για την υποστήριξη της υιοθέτησης και την ενσωμάτωσης των cryptocurrencies στο Internet των πραγμάτων τεχνολογίας (IoT). Download
 
Οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από το επιτόκιο 69% για το πρώτο έτος, και θα τους πούμε να το πράξουν, καθώς σε λίγους μήνες ακόμη οι τόκοι θα μειωθούν στο 20% για το δεύτερο έτος, ένα μεγάλο επιτόκιο, αλλά τίποτα δεν είναι σαν να ξεκινάς με 69%!
 
Το OK συνεχίζεται με δώρα για τις διάφορες κοινότητες και σταθερούς διαγωνισμούς με την προσθήκη βρυσών νομισμάτων και των πόρων από την κοινότητα για να δώσει σε περισσότερους χρήστες την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν πως να χρησιμοποιούν το OKCash.

$OK - OKCash Το μέλλον των κοινωνικών πληρωμών.

Το όνομα είναι OKCash με την συντομογραφία "OK", και τις διάφορες γλώσσες στην σελιδα του με πόρους και πληροφορίες οι οποίες διαχέονται συνεχώς στα δίκτυα και στα κοινωνικά μέσα.

Ο σκοπός του ονόματος OKCash είναι να διασφαλιστεί ότι το όνομα του νομίσματος αντανακλά σωστά τη θετικότητα, την καινοτομία και το όραμα που βρίσκεται στο κέντρο όλων των εργασιών μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το OKCash θα πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή προβολή για να απευθύνετε σε ένα ευρύτερο διεθνές κοινό, καθιστώντας την μια τέλεια τακτική για την ένταξη στις διάφορες αγορές και στα ανταλλακτήρια. Πείτε OK στα μετρητά!

Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη και στη μακροπρόθεσμη παροχή υπηρεσιών για το OKCash σε πολλαπλές πλατφόρμες πληρωμών, και την προσβασιμότητα και την αξιοπιστία των κοινωνικά προσανατολισμένων υπηρεσιών που βρίσκονται επί του παρόντος υπό ανάπτυξη.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από τις νέες ευκαιρίες που το OKCash θα φέρει σε διάφορες κοινότητες και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με την τοποθέτησή του ως κύριο εμπορικό σήμα.

Το OKCash είναι διασκέδαση και χωρίς αποκλεισμούς, χαιρετίζουμε θερμά την κοινότητα και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2014 με το όνομα 'θετική καινοτομία για λύσεις μετρητών πολλαπλών πληρωμών' και μετονομάστηκε αργότερα σε OKCash, έχει μια αυξανόμενη φήμη ως ένα από τα πιο κοινωνικά προσανατολισμένα νομίσματα με σχεδόν καθημερινές ενημερώσεις απευθείας σε μια ιστοσελίδα αποκλειστική για νέα και ενημερώσεις για την κοινότητα , όσο και ευρύτερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Δεκέμβρη του 2014 κυκλοφόρησε ένα προσαρμοσμένο πορτοφόλι για το Gaiacoin με βάση την προηγούμενη έκδοση του ΟΚ, την πρώτη συνεργασία ανάμεσα σε νομίσματα στην κρυπτογραφική οικονομία. Αυτό αντικατοπτρίζει την έμφαση του OKCash στην ανάπτυξη σχέσεων με άλλα νομίσματα, μέσω φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών και σχεδίων συνεργασίας, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν συμπεριλάβει έργα με το GAIA, το Einsteinium (EMC2) και άλλα.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να επισημανθεί σχετικά με OKCash είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με την αλυσίδα μπλοκ ή τον κώδικα και τρέχει σε ένα πραγματικά γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο.

Τα σχέδια για το πορτοφόλι αντικατοπτρίζουν μια προσοχή στη λεπτομέρεια και τη σημασία της οπτικής του σχεδιασμού που είναι μοναδικό για το OKCash, μαζί με έμφαση στη θετικότητα, την ένταξη και την προωθήση της πρόοδο του συνόλου των νομισμάτων και των αποκεντρωμένων συστημάτων πληρωμών, το μέλλον των κοινωνικών πληρωμών.

Χρήσεις: Οι δαπάνες, το μοίρασμα, η αποταμίευση, τα εμβασμάτα, το κοινωνικό φιλοδόρημα, η μαζική χρηματοδόση, η στήριξη του Bitcoin,η εκπαίδευση και πολλά άλλα.

Το OKCash είναι σε πλήρη κατάσταση απόδειξης επιτοκίου τώρα, αλλα υπάρχει και μια OKCash πολυ-πισίνα η οποία κυκλοφόρησε για την παροχή στους ανθρακωρύχους ενός τρόπου να εξορύξουν OKCash υπό διαφορετικούς αλγορίθμους εδώ: www.okcashpool.info

Αλγόριθμος: Scrypt

Ιστορία: Ξεκίνησε ως ένα υβριδικό POW/POS νόμισμα, που σημαίνει ότι οι ανθρακωρύχοι ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες GPU τους και ειδικό εξοπλισμό για να εξορύξουν το κέρμα για τις πρώτες 15 ημέρες χωρίς μείωση κατά το ήμισυ για να καταστεί πιο δίκαιη για τους ανθρακωρύχους η μοιρασια. Μετά απο αυτή τη φάση, το OKCash μετατράπηκε σε νόμισμα με πλήρη απόδειξη της συμμετοχής (PoS), που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε περισσότερα νομίσματα είναι η διαδικασία συμμετοχής. Τα νομίσματα για την ομάδα σχεδίασης είναι 2,691,000 OK στο 1ο Block. Και χρησιμοιποιείται για το ταμείο προγραμματιστών και διανέμονται μέσω βροχής, δώρων, επικηρύξεων, για ρομπότ Κουίζ και διαγωνισμούς σε όλες τις συμμετέχοντες κρυπτο κοινότητες. Το πλήρες ταμείο πέρασε στην [url = https: //bitcointalk.org/index.php topic = 900784.msg10140948 # msg10140948] κοινότητα με την μεγαλύτερη βροχή νομισμάτων στην ιστορία[/ url] και καταγράφηκε ως τη διασυνοριακή συνεργασία με άλλες κοινότητες νομισμάτων.

Τι είναι το επιτόκιο;

Με απλούς όρους είναι η διαδικασία όπου κρατάτε τα νομίσματά σας στο πορτοφόλι σας, και τα κέρματα σας αρχίζουν να "τοκίζονται", που σημαίνει μετά από 8-24 ώρες το πορτοφόλι σας θα ξεκινήσει να παράγει περισσότερα νομίσματα ανάλογα με την ποσότητα των κερμάτων που έχετε ήδη σας πορτοφόλι, σε ποσοστό 69% ανά έτος, χωρίς την ανάγκη για ειδικό εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεται για να διατηρηθεί η λειτουργία αυτή στο OKCash πορτοφόλι είναι να έχετε μερικα νομίσματα σε αυτό για να ξεκινήσει η διαδικασία. (Αυτοί ονομάζονται κόμβοι και βοηθούν να διατηρήθεί ένα αποκεντρωμένο, ασφαλές και γρήγορο δίκτυο, ως εκ τούτου, παίρνουν τα οφέλη για την εμπιστοσύνη που παρέχουν και την υποστήριξη του δικτύου.

Η απόδειξη εργασίας έληξε στο μπλόκ: 33186
Σύνολο νομισμάτων στο τέλος της  Pow/Pos υβριδικής περιόδου: 36.297 εκατομμύρια OKCash
Μέγιστος Αριθμός Νομισμάτων: 105.000.000 OKCash
Πλήρης διαδικασία POS άρχισε στις: 9 Δεκέμβρη του 2014
Απόδειξη Επιτοκίου
Ανταμοιβή: 69% 1ο Έτος
| 20% 2ο | 10% 3η | 6% 4ο έτος και μετά
Ελάχιστος Χρόνος για την λήψη επιτοκίου: 8 ώρες
Μέγιστος Χρόνος για την λήψη επιτοκίου: Απεριόριστος
Επιβεβαιώσεις για την οριμότητα των μπλόκ: 69 επιβεβαιώσεις
Συναλλαγές: 10 επιβεβαιώσεις
Θύρα Rpc: 6969
Θύρα: 6970
Θύρες Δοκιμών: (RPCport 7979) (Λιμάνι 7980)


Εξόρυξη στην πολυ-πισίνα
https://www.okcashpool.info






Είστε ένα απο τους χαρούμενους χρήστες του OK;
Kοινοτικές επιδοτήσεις για την στήριξη της ανάπτυξης, των δημοσίων σχέσεων και των δωρεών

OK  -  PRnWj5rovke61MfSfpY2j9oKYGrqzGGWcr
BTC - 1oKCasHYZQBhWR1V2VboGHiCoMNGaUPPy


Pages: [1] 2 3 ... 6
Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services