click here if you want to see your banner on this site

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ciupidos

Pages: [1]
1






Az MPCX egyedülálló termékei ügyfeleink igényeihez igazodnak, beleértve az Investable Crypto Indexeket és a Digital Smart Investment Mandate-ot.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bounty & AirDrop Campaign -- https://bitcointalk.org/index.php?topic=3465606


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🥁🥁🥁Attention🥁🥁🥁

🔥véve az MPCX Pre ICO HardCap 1000 ETH értéket érte el.
Iurii Riabykinés Phil Millo, az MPCX alapítói hivatalos megerősítik az MPCX Pre ICO sikerét.


Explore our brand new website


🚀
MPCX Client dashboard will be released until the end of August.



MPCX has released ERC-20 compliant XDMC token. The token code is available on GitHub and Etherscan.

[/b]

Github link: https://github.com/MPCXPlatformLTD

Contract address : https://etherscan.io/address/0xcd22b66827bd35c4a6375a960ef6c5d003f98cc1



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




IMPORTANT:
Founder and campaign managers are entitled to changing rules, adding rules, or reject you from any campaign.
 
 
*** Any bounty related issue or question you can ask here: https://t.me/MPCXPlatformBountyChat 

** You can join my Bounty channel for latest update on Running Bounty and New bounty https://t.me/newsilikebounty

3
Innovatív Decentralizált Megújuló Energia Kereskedelmi Platform, és még sok más, egy vidéki magánvállalkozásból, amelynek több mint 5 milliárd dollárja van a kormányzati energiaszerződésekben.

A WPP valódi hulladékot biztosít az energiatermelő technológiáknak, amelyek túlmutatnak a hagyományos égetőműnél, és túlmutatnak a szabványos gázosítási folyamatokon. Olyan fejlett technológiát támogatunk, amely lehetővé teszi a hulladék 100% -os átalakítását ami biztonságos és környezetbarát módon történik.
A bevált és megalapozott Hulladék-Energia technológiánk 99,99% -os megsemmisítési eltávolítási hatékonysággal rendelkezik, átalakítja a települési szilárd hulladékot vagy más mérgező anyagokat, például PCB-t, olajos iszapot, régi gumiabroncsokat, stb. Napi kapacitása 60 megawatt óránként villamos energia, plusz 40 Mwh gőz teljesítmény. Hulladék-energia létesítményeink modulárisak és felépíthetők a szükséges követelményeknek megfelelően (pl. 5000+ tonna napi MSW-kapacitás, akár 400 megawatt / óra Maximális villamos teljesítmény: Teljes körű kulcsrakész projektek , beleértve a 100% -os finanszírozást is.


WPP ITO MODEL

A WPP Token befektetői részvényesei lesznek a WPP Energy valamennyi meglévő és jövőbeni kezdeményezésében. A WPP kezdeményezései 4 fő kategóriába sorolhatók:

1) A WPP meglévő megújulóenergia-ellátási szerződései különböző kormányokkal szerte a világon, több mint $ 5B USD értékben.
2) A WPP vezető a masszív energiaválságok megoldására való törekvés terén, a WPP meglévő bevált technológiájának segítségével a WPP-t a világ legelőnyösebb forrásává tegye a kriptovaluta bányászok számára, és számos tiszta és olcsó áramellátást kínál a kis, közepes és közepes méretű nagy bányászati ​​műveletek. A kriptovaluta bányászat energiaigényének előrejelzései a WPP tiszta, megfizethető energiaszintjeinek exponenciális igényeit táplálják, így a bányászati ​​költségeket a jelenlegi töredékig csökkentik, és nulla szén-dioxid-kibocsátás nyújtanak.

3) A WPP Decentralizált Zöld Power Blockchain Platform (WPP Token), mely a WPP Energy globális termelésének energiatermelési adatait rögzíti, és meghívja az összes megújuló energiát előállító termelőket szerte a világon, hogy részt vegyenek a platformon, akik képesek áramot előállítani azok az intézmények és magánfogyasztók részére, akik a hagyományos áramforrások árának töredékét keresik világszerte. Ez a platform megváltoztatja az energiatermelő iparágat mind a fogyasztók, mind a beszállítók számára, hiszen sok beszállítónak eladatlan energiakapacitása van, ezért hajlandó alacsony áron értékesíteni, és a WPP platform ezt a kínálatot elfoglalja a platformon keresztül történő adatátvitel útján. A platformra továbbított adatok magukban foglalják az előállított energia típusát, a rendelkezésre álló energia mennyiségét, az energia költségét és helyét.

4) A legfontosabb jövőbeli kezdeményezések közé tartozik egész zöld városok létesítése 200 ezer ember számára, amelyek mindössze két év alatt épülnek fel, 20 + emelet magas függőleges mezőgazdasági üvegtornyokkal, amelyek havonta 200 000 embert tudnak táplálni. A jövőbeni projektek magukban foglalják a fejlett technológiai megoldásokat a közlekedési ágazatban is.
A WPP ENERGY a legmagasabb szintű fejlett technológiákat alkalmazza, amelyek globálisan segítik a második és a harmadik világ országait abban,új lehetőségeket nyújtva jelentős lakhatási és energiaproblémák megoldására. A WPP jelentős lépést tett a WPPCOIN általános nyereségének 10% -ával, hogy megkönnyítse a villamosenergia-termelést, mint humanitárius segédeszközt a legnagyobb igényű országok számára.


További információ:

https://wppenergy.io
Telegram: https://t.me/WPPEnergy
Twitter: https://twitter.com/wppenergycoin

6

           

    Üdvözöljük a DataBlockchain.io-ba!

    PRE-ICO PRE-ICO MEGHOSSZABITVA 2018 JÚNIUS 27-ig - VEGYEN RÉSZT MOST

    👇👇👇



    Regisztráljon ma a közvetítői programunkra !!!

    👇👇👇

    Hírek


    👇👇👇

    DataBlockchain.io!

    DataBlockChain.io egy forradalmi adatplatform, amely megváltoztatja a módszert ahogy a vállalatok és a magánszemélyek prémium adatokat szereznek. Termékünk demokratizálni fogja az adatokat, így könnyebben elérhetővé és olcsóbbá teszi az adatgyűjtés és ellenőrzés jelenlegi módszereit. Ennek eredményeképpen az ügyfelek költséghatékony és átlátható módon hozzáférhetnek az egyes adatkészletekhez, és pontosan összegyűjtik azokat, amire szükségük van, anélkül, hogy külső adatot fizetnének.



    Fő Célunk
    • Az adatforrás-szolgáltatók felhatalmazása az adatokhoz való hozzáférés és bevételszerzés céljából.
    • Teljes átláthatóság, nyomon követhetőség és auditálhatóság biztosítása az adatszolgáltatók számára.
    • A végfelhasználó és az adatforrások közötti bizalom kiépítése.
    • Hogy a vállalkozások és a fogyasztók részére minőségi ellenőrzött adatokat szolgáltassunk.
    • Hogy a végfelhasználók részére egyszerűsített, egyszerűen használható, gyors fizetési rendszerrel ellátot felületet biztosítsunk.



    Hogyan Működik
       



    Blockchain Intergrálása
    A DataBlockChain.io minden tranzakcióhoz és kifizetéshez az Ethereum Blockchain és a Smart Contracts-ot használja. A blokk-lánc egy biztonságos tranzakció-nyilvántartó adatbázis, amelyet egy elosztott számítógép-hálózaton osztoznak meg. A Blockchain a legmodernebb kriptográfiát használja a tranzakciók biztonsága érdekében. A könyvelés megváltozhatatlan bejegyzéseket  tárol, és nem lehet feltörni. A blockchain bizalmat biztosít a transzakcióknál.


    A DBC WALLET ÖSSZETETT FOLYAMATOT EGYSZERŰSIT
    A DBCWallet egy böngészőbővítmény, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a DBCCoins tárolását és néhány kattintással a DataBlockChain.io szolgáltatásokat.


    TOKEN MECHANIZMUS
    A DBCCoin egy  ERC-20 Token (az ERC-667 funkcionalitással), amelyet az Ethereum blockchainon hajtanak végre. A DataBlockChain.io Smart Contracts-okat használ a Solidity-ben, tranzakciókra, könyvvizsgálatra és kifizetésekre. A DBCCoin tokeneket a DataBlockChain.io tranzakcióknál használják, és az adatszolgáltatók díjazására használják. A DBCCoin tokeneket a DataBlockChain.io tranzakcióknál használják, és az adatszolgáltatók díjazására használják. A DBCCoin token szintén a DataBlockChain.io alapvető marketingeszközként fog működni, mivel ez szolgál majd a jutalmazási program alapjainak, valamint ösztönzi partnereit egy promóciós programon keresztül. Ezeket a funkcionalitásokat a Solidity használatával teljes mértékben támogatják a Smart Contract-ok.



    TOKEN ELOSZTÁS
    A DBCCoin való megvalósításhoz szükséges erőforrások megszerzéséhez a DataBlockChain.io 2018 második negyedévében egy token értékesítést indít. A kínálat huszonöt százaléka (870 millió DBCCoin) lesz fenntartva a fejlesztők, a csapat, a tanácsadók és az alapítók számára. Az aktív DBCCoin fejlesztés kezdeti szakaszában a DBCCoin Reserve a teljes kínálat legalább 10% -át megőrzi, hogy megvédje a keletkező kriptovalutát a spekulatív kereskedelemtől és fenntartsa a rugalmasságot a termék fejlődésének korai szakaszában.

    A fennmaradó hatvanöt százalék (565 millió DBCCoin) a Pre ICO és az ICO alatt kerül értékesítésre. A DBCCoin egy nagy összegű magánértékesítése a befektetők egy csoportjához egy fiat devizához köthető, a tranzakció nagyságától függően az átlaghoz vagy magasabb értékig.   


    ☝️((NAGYON AJÁNLOTT!))☝️


    7


    Az EtherInc az Ethereum egyik mellékága, amely a szervezetek jövőjét hirdeti - egy decentrálizált blockchain projekt, amely létrehoz egy bizalomvédelem helyett a kriptográfiai bizonyítékokon alapuló digitális szervezetet, amely határokon átnyúló, engedély nélküli, demokratikus és átlátható módon működhet, a részvényesei konszenzusával, anélkül, hogy megbízható harmadik félre vagy költséges közvetítőkre lenne szüksége.


    Az ICO 2018 Július  15-án kezdődik!

    Erőforrások


    Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3780435

    Main website: https://einc.io/
    Whitepaper: https://cdn.einc.io/assets/files/einc_whitepaper.pdf
    Disclaimer: https://cdn.einc.io/assets/files/einc_disclaimer.pdf

    Wallet: https://wallet.einc.io/
    Organization Explorer (Mainnet): https://etherinc.org/
    Organization Explorer (Rosten Testnet): https://ropsten.etherinc.org/
    Block Explorer (Mainnet): https://explorer.einc.io/
    Block Explorer (Rosten Testnet): https://ropstenexplorer.einc.io/
    Network (Mainnet): https://network.einc.io/
    Network (Rosten Testnet): https://ropstennetwork.einc.io/
    eIncMeta: https://chrome.google.com/webstore/detail/lghmfnfghfcjoblchpmlghkigcgakoag



















    Kövess Minket

                        

    EtherInc Blockchain is LIVE


    Pages: [1]
    Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services