Bitcoin Garden Forum

Local Cryptocurrency Discussion => Other Languages => Croatian Language => Topic started by: Doovla on May 25, 2018, 03:52:14 PM

Title: Zasto bas Rebellious? (uskoro nova platforma za rudarenje)
Post by: Doovla on May 25, 2018, 03:52:14 PM
Ovo je potpuno opremljeni Rebellious dokaz o blokchain ulaganju – pokrenut od strane Rebl digitalne koin valute listovane na menjačnicama.

To je potpuno javni decentralizovani blockhain koji može biti korišćen globalno. Ali kod Rebellious, mi mislimo da javni blockhain-ovi nisu idealna rešenja za svaku kompaniju.

Da bismo stimulisali mainstream prihvatanje,odlučili smo da unapredimo naš Rebl blockhain i razvijemo u potpuno programabilni master chain – koji može biti konvertovan u samostalan client chain i moguć za prilagođavanje potrebama kompanija.

Kako to funkcioniše za naše klijente? Pa, zamislite korisnost tokena. Ovaj token može da postane gotovo sve : kazino čip, token u igrici , vaučer , marke..

Nudeći sopstveni blockchain ovog tokena , on može biti optimizovan i savršeno proširenje kompanije. Može da ima svoju fiksnu vrednost – baziranu na snabdevanju i potražnji. I centralizovane mogućnosti mogu biti nameštane zaviseći od učešća komunitija. 

Dovršeno sa prilagodljivim blockchain alatima i sa integrisanim kraj sa krajem servisom. Ovaj token će stvoriti pravu sinergiju između kompanije i njegovog komunitija. Postaviće pravu snagu blockchain-a u rukama korisnika – bez interferencije spoljašnjih faktora i nadograđenog globalnog usvajanja.

Mi smo REBELLIOUS
!


Komsije,predstavljamo vam jedinstvenu sansu da budete deo nove platforme za mining (rudarenje) i zagarntovane investicije. Ovim vam predstavljamo veoma dobar projekat koji ima svoj sopstveni wallet,jednu veliku zajednicu i jedinstvenu priliku da se putem ovog naseg poziva da postanete clan nase novonastale grupe u okviru balkana Rebellious . Samim tim sto Rebellious ima veliku zajednicu,dobili smo nasu oficijalnu grupu Rebellious Balkan u koju pozivamo sve drzave balkana da nam se pridruze i da ostvarimo zajednicke ciljeve. Da se vratimo na projekat,govoreci o stabilnosti cene Rebelliousa,ona se povecava svakim novim listovanjem na menjacnicama (do sada Bit-z,UPCoin i takodje racunajuci nedecentralizovane menjacnice kao sto su ForkDelta i EtherDelta) Trenutna vrednost Rebelliousa je 0.07$ a, u skorije vreme ce biti stabilizovana na 0.2$ listovanjem na sledecu menjacnicu.
Ulaskom u zajednicku balkansku grupu bicemo vidjeni u siroj javnosti i uticajniji u donosenju zajednickih odluka kao pojedinac! Svi znamo da je svaki pocetak tezak,samim tim sto smo izborili nasu zvanicnu Balkan grupu,sa nasim ljudima pocetak nikad nece biti laksi! Mi smo Rebellious!
Linkovi grupa:
Zvanicna grupa naseg coina na telegramu
https://t.me/RebelliousCoin
Nasa grupa:
https://t.me/RebelliousBalkan Kontakt administratora @Doovla @czvczv
Twitter:
https://twitter.com/RebelliousCoin
Facebook:
https://www.facebook.com/RebelliousCoin/
Instagram
https://www.instagram.com/rebelliouscoin/
Whitepapper:
https://www.rebellious.io/whitepaper/

Oficijalni sajt
https://www.rebellious.io
Forum
https://www.rebellious.io/forum

- Cryptocurrency Market Capitalizations:
https://coinmarketcap.com/currencies/rebellious/
Etherscan
https://etherscan.io/token/0x5f53f7a8075614b699baad0bc2c899f4bad8fbbf