Bitcoin Garden Forum

Local Cryptocurrency Discussion => Other Languages => Serbian Language => Topic started by: christyh on June 13, 2017, 01:16:19 PM

Title: [GGS] Gilgam.es - еСпортс темељ за прикупљање средстава
Post by: christyh on June 13, 2017, 01:16:19 PM
Gilgam.es еСпортс темељ за прикупљање средстава (https://ico.gilgam.es)
ЕСпортс платформа за свакога!
(http://i.imgur.com/6aWYiC1.png)
бели папир (https://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf)|почетне странице (https://ico.gilgam.es)|Азија страница (https://ico.asia.gilgam.es)|твиттер (https://twitter.com/gilgam_es)|фацебоок (https://facebook.com/gilgames.platform)|затишје (https://gigamesteam.slack.com)

Период пре продаје 06/13/2017 12:00 ГМТ
(http://i.imgur.com/buV2aJg.jpg)
Фундраисинг страна је: https://ico.gilgam.es/ico (https://ico.gilgam.es/ico)

ЕСпортс платформа за свакога!
зарадите новац на свим играма!
Gilgam.es планирају и припремају да покрене платформу која омогућава и за поједине играче и тимове који се такмиче у популарној игри Еспортс - дота2, Леагуе оф Легендс, Цоунтер-Стрике: Глобал дјела, Цалл оф Дути, итд ... - су под надзором наше вештачке интелигенције.

корисничке апликације се могу преузети са наше одредиште, ће радити у оквиру електронике на основу основама ЈаваСцрипт, ХТМЛ, ЦСС неће зависити од оперативног система корисника. Прва линија за борбу против превара уграђен у апликацији клијента. Она прати програми користе корисници и њихово укључивање са програм који се извршава игре. Интерфејс ће омогућити корисницима да креирају налог обезбеђујући новац за нову адресу у етру Етхереум кроз процесора плаћања су постављени.

ПРОТЕЦТ ИГРАЧА
Највећи проблем у свакој утакмици онлајн преваре, или финансијска (кредитна картица превара) или варање у игри. Наш циљ је да се елиминише ризик од бившег по овлашћењу трансакције у блоку основа Етхереум ланца; Док у другом случају, ми се планира да укине превара у игри пратећи строге КИЦ софтвер уз вештачку интелигенцију наших.

финансијска децентрализација
У финансијске трансакције играча ће бити изведена од стране интелигентног трчање уговора Етхереум ланца блок, перформансе не може контролисати споља, тако да су у складу са ранијим резултатима кода.
Ауто Филтер
Вештачка интелигенција развила код нас ће анализирати резултате сваке игре и одредити резултат утакмице. Странке могу прихватити овај резултат или сет захтева.
Цонсумер Елецтроницс
Платформа ће бити развијен у многим областима да би ниске расподеле оптерећења на пинг и мреже. Подручје је планиран на следећи начин:
ОПЕРАЦИЈА КАКО
SЦев ПЛАИ, ПЛАИ ФОР ЛИФЕ
Gilgam.es доо развија платформу независних Спорт платформе. Платформа ће омогућити сваки љубитељ електронских спортова да зараде профит од њихових вештина. Коришћењем ове платформе је врло једноставна.
(http://i.imgur.com/kcTZSlP.png)

НАШИ ТРЖИШТА
зашто Спорт је свачији проблем и ви
"Спорт је велики поремећај у индустрији нас од иПхонеа у 2007. години, "Фоцус традиционална издавачи игра је о играчима који проводе директно или у листи . их недавно, издавачи су ставили другу групу у центру напора до њиховог маркетинга: креатора садржаја који су направили садржаја видео игара на каналима као што су ИоуТубе, ХитБок, ДингИт и трзају. ова група је показала да је маркетиншки алат вредан и делотворан трошак за издавача, повећана пажња и играчи то гаме esports је типичан пример овог Спорт такмичења и садржај око њих помаже издаваче да развијају учешће у животу заједнице и позитивно око њиховог наслова, драг д И дуговечност њихове игре и претвара њихове наслове у правог бренда забаве. Изузетно од броја играча и може да понуди много прилика да зарадите новац од играча.

ЕСпортс Глобал Маркетс је створио приход од 748 милиона долара у 2015. и очекује се да ће повећати на 1,9 милијарди долара од 2018. Северној Америци и Европи са 52% тржишту, као што наставити да улаже брзо у свемир.
Амерички аналитичар предвиђа да чак иу америчким еСпортс тржишту ће се повећати са 85 милиона долара у 2014. години на 1,2 милијарде долара у 2018., раст је био 93,8% годишње."

(http://i.imgur.com/oGinrsQ.png)
(http://i.imgur.com/oU8RdM1.png)

ГРУПЕ
Ми стварамо велике ствари
Ми смо креативни тим са седиштем у Мађарској, Малти и Кини. Имамо доста искуства у играма бизнис, програмирање и онлине игре ланце блокова, углавном о ЦС: ГО и Дота2. Ми желимо да видимо утакмицу из почетка и играју игру. Мислимо да свако заслужује да добије прилику да игра за новац. Употребите свој хоби да зарадите новац!

profesionalni играчи
Наш тим је доживео доста ЦС: ГО и Дота2. Они знају све о овој игри, а они могу помоћи у развоју Gilgam.es платформу.

БЛОК ЦХАИН ЕКСПЕРТИ
Наша група се састоји од ланца блок програмера обучених који помажу спроводе паметан уговор. Ови уговори ће осигурати да сваки победник може да свој новац

СТРУЧНИ ПРОГРАМ
Наш тим програмера су веома искусни и професионални развој Гилгам.ес платформе, сервера и клијената. Сервер ће радити са Ноде.јс. Купци ће радити у електроници

Погледајте детаље бели папир (https://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf) или почетне странице (https://ico.gilgam.es/).

смарт уговора
https://github.com/g1lg4m3s/smart-contract (https://github.com/g1lg4m3s/smart-contract)

Бела књига превод
Кина Бела књига:https://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf (https://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf)

Поруке Гилгам.ес
http://usethebitcoin.com/gilgam-es-earn-money-while-playing-your-favorite-games/ (http://usethebitcoin.com/gilgam-es-earn-money-while-playing-your-favorite-games/)

ИСПРАВКА:
Гилгам.ес Бонус програм
Бонус Програм ће покренути Гилгам.ес за месец или два, са укупно 150.000 новчића ГГС. Бонус Програм ће покренути Гилгам.ес у једном или два месеца.

Прочитајте више о пројекту Гилгам.ес:
почетне странице: https://ico.gilgam.es/ (https://ico.gilgam.es/)
Азија страница: https://ico.asia.gilgam.es/ (https://ico.asia.gilgam.es/)
бели папир: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf (http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf)
Кина Бела књига: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf (http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.cn.pdf)
Facebook: https://www.facebook.com/gilgames.platform (https://www.facebook.com/gilgames.platform)
Twitter: https://twitter.com/gilgam_es (https://twitter.com/gilgam_es)

Укупни наградни је 150.000, а биће подељен на следећи начин:
 
20.000 кованица за Бонус програм GGS Твиттер
GGS-60.000 центи за информисање / комуникације
GGS 10.000 центи за превођење и модерација
GGS-60.000 центи за финансирање екипе које учествују

Бонус Твиттер
plaćanje:
 
Ксу GGS-20.000 ће бити додељена на Твиттер програму бонус.
5 акција недељно за сваки валидни корисници Твиттер.

Како учествовати:
Субсцрибе званичном Твиттер страници: https://twitter.com/gilgam_es
Филл:   узорак (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNRuM2OIjkXp9YT2dU1EaRm21gUDZzl-COhd86MwrZr-v6dg/viewform?usp=sf_link)
табела:    табела (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bAgyqHY2mBJalq3tkDag8eLjiQSyU14zt3juaLcrr2M/edit?usp=sharing)
 
Услови и правила:
1: Твитер налог мора да има најмање 200 пратилаца.
2: Твиттер налог мора да буде оригиналан. Лажни рачуни, мртве, неактивне и бот неће бити прихваћени.
3: Морате бити активни корисници Твиттера и редовно и да ажурира званични ажурирања вести о Gilgam.es.
4: Није дозвољено да учествује са више од једног рачуна. Корисници откривен да користи више рачуна, ће бити наведени као црна.
5: Услови се могу изменити и допунити.

Блог / Медији

Gilgam.es ће наградити писца са искуством писања процену квалитета, у чланку о пројекту Gilgam.es, ИЦО прикупљање средстава, Водич за инвестирање у блогове, веб странице, форуме и њихове изворе.
Gilgam.es ће наградити искусне уреднике стваралаца видео квалитета, презентација, Руководство инвестиционог пројекта Прикупљање средстава Gilgam.es и ИЦО.
 
plaćanje:
Укупан наградни од 60.000 новчића ГГС ће бити додељена учесницима информационих и комуникационих награда.
 
Ми ћемо делити све видео и блог / чланак у 3 категорије и да ће их наградити и то
 
Хигх Куалити: 5.000 GGS-
Добар квалитет: 3.000 GGS-
Медиум Куалити: 1.500 GGS-
 
Како учествовати?
Ваши, Коментари или видео снимке и Пошаљите унос Користећи образац испод: Филл: узорак (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuFfCAE6pRGlVEttOjyn-98ebjijkb3h19YjErRX0Y7Q_LtA/viewform?usp=sf_link)
 
Испод је листа свих блогова и видеа.
табела:  табела (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UCMMCnIzyWh5Y4mkW0M64WvpE2DJFSIXz7zxmuG_Pzo/edit?usp=sharing)
 
Појмови, правила и услови:
1: Чланак и видео лошег квалитета није прихватљиво,
2: Чланци и Видео морају бити прави, није дозвољено да копирате садржај, чланке и садржаје туђе. (Можете користити званичне слике, симболе, графике објављене на сајту, тема Анн, Фацебоок и Твиттер)
3: Чланци мора бити дужи од 400 речи, мање од 400 речи неће бити прихваћени.
4: Видео мора да буде најмање 1:00 минута. Краће неће бити прихваћени.
5: Чланци морају да имају два службена страница линк: http://ico.gilgam.es и повезана на белом папиру: http://ico.gilgam.es/whitepaper/Gilgam.es.whitepaper.pdf И линк профила Bitcointalk На крају свог чланка доказати своју ауторска права.
6: У опис вашег видео мора да има линк на званичном сајту, аффилиате линк белих папира и веза с профиле bitcointalk cВаш доказати своју аутора.
7: Medium, Steemit, Newbium, Блоггинг платформе и општи / остало слободно је дозвољено, али само један пост ће бити прихваћена у тим платформама.
8: И 3 Чланци Чланци ће бити прихваћена у нет .нет .орг сајтовима и блоговима и другим високим

Награде спонсоред еСпортс теам :
Покренули смо и бонус програм за електронски спортских екипа. Све пријављене екипе могу зарадити неколико центи ГГС након наша група проверава своју статистику.

наплате:
ГГС 60.000 тотал бонус новац ће бити дистрибуиран међу свим електронским спортовима тим је проверио.

Региструјте се на грантова од нас попуните свој Гоогле:узорак (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevSR3HPfq60Pupc4hsLZmw-BC4q-PbS1iAOSGjl6C47MWk4g/viewform?usp=sf_link)
Регистрован и верификован (означен плавом бојом):табела (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xgYDBZ5rNboHCWT9_pc3muqm4Vq7E07TTKLrl_1d8LE/edit#gid=1030496582)

Услови, правила и услови:
1: Вишеструки регистрација није дозвољено,
2: Потреба Твитцх канал са 100 следбеника,
3: Наш лого је приказан у једном од својих спонзора,
4: Портпарол негативан, преварне активности довеле до забране из наше бонус програма.

Након наш Прикупљање средстава планира даљњег бонус програм за тестирање, промоцију.

Захтеви обично послати [email protected]
Општи захтеви шаљу [email protected]

(http://i.imgur.com/6aWYiC1.png)