Bitcoin Garden Forum

Local Cryptocurrency Discussion => Other Languages => Serbian Language => Topic started by: jovan85 on October 28, 2021, 12:13:21 AM

Title: [ANN] ✅ OJA novčić – brza, niska cena i efikasna kriptovaluta
Post by: jovan85 on October 28, 2021, 12:13:21 AM
(https://i.ibb.co/BNPYfyT/1.jpg)
(https://i.ibb.co/1nx63pR/download.png)
(https://i.ibb.co/KxzG0j3/2.jpg)

REZIME
━━━━━━━━━━━━━━━
OJA je brz, ekološki i jeftin blok lanac. Eksplicitno je napravljen da ubrza transakciju uz skoro nultu proviziju zahvaljujući energetskom efikasnom NIST5 algoritmu. Naš početni projekat je da izgradimo razmenu kriptovaluta prilagođenu korisniku koja uvek vraća korisnicima OJA Coin kao nagradu trenutno. Dakle, više transakcija napravite, više nagrada zaradite. ~ Kupujte i proizvode ili usluge od OJA-ovog zvaničnog partnera trgovca i zaradite više OJA novčića! ~ Sa OJA možete kupiti, prodati, platiti i zaraditi pod vašim uslovima.


OJA TRGOVINA
━━━━━━━━━━━━━━━
Kupovina i prodaja kriptovalute nikada nije bila tako laka. Sa OJA možete kupiti svoju omiljenu kriptovalutu u bilo kom trenutku u nekoliko jednostavnih klikova. Sa naknadama za trgovanje u rasponu od 0,12% do 0,27% i popustima za tvorce tržišta, OJA-ove naknade su među najnižima u industriji. Kao globalna integrisana platforma za trgovanje, OJA je dizajnirana da obezbedi razne transakcije kao što su promptno i fjučers trgovanje, vanberzansko trgovanje, trgovanje na celoj mreži i decentralizovano trgovanje. Infrastruktura OJA platforme podržava raznovrsnost transakcija sa visokom sigurnošću. Investitorima nudi mogućnost da brzo i bez prekida obavljaju velike transakcije. Model trgovanja OJACOIN platforme efikasno odgovara dubini tržišta na glavnim berzama širom sveta, istovremeno pružajući visoku likvidnost.

OJA PLACANJE
━━━━━━━━━━━━━━━
Sa OJA takođe možete da plaćate trgovcima, šaljete novac prijateljima ili trenutno pretvarate svoj OJA u lokalne valute i druge kriptovalute preko naših partnerskih berzi. To je siguran i siguran način korišćenja i prenosa sredstava. OJA Payment je rešenje za plaćanje koje se može lako i neprimetno integrisati u bilo koje poslovanje koje želi da počne da prihvata OJA ili bilo koju kriptovalutu kao plaćanje. Na primer, da bi platio uslugu ili proizvod, kupac će morati samo da završi plaćanje, prijavi se na OJA nalog i potvrdi uplatu.

OJA NOVCANIK
━━━━━━━━━━━━━━━
Korišćenje OJA novčanika će vam obezbediti siguran, zgodan, alternativni način čuvanja vaših sredstava. OJA shvata bezbednost izuzetno ozbiljno sa standardima svetske klase kako bi zaštitila vaša sredstva u svakom trenutku. Uz svoje kampanje i sponzorske projekte, OJA svojim korisnicima daje priliku da na najlakši način iskuse blockchain tehnologiju. Sa OJA novčanikom, naši korisnici će imati priliku da učestvuju u kampanjama i zarade OJA ugovorima o partnerstvu.
OJA je sistem novčanika koji će biti razvijen za brze, sigurne i jednostavne transakcije na ekosistemu odvojeno od OJA platforme za kripto trgovinu. Zahvaljujući posebnim aplikacijama kreiranim na desktop, mobilnim i veb platformama, ljudi će moći da koriste OJA novčanike 24/7 i prenose sredstva uz veoma niske naknade za transakcije i velike brzine.

(https://i.ibb.co/cQJY5RJ/3.jpg)

NAGRADE BRENDA
OJA podržava lokalne i digitalne brendove „dobrog srca“ kako bi svojim kupcima dali komplimente u OJA novčiću. Kupci mogu da otkupe OJA sa brendovima u ponudi kao što su usluga ili proizvodi. Način na koji to radimo će definitivno stimulisati društvo da koristi kriptovalute. 23 miliona OJA Coin-a je dodeljeno za nagrade brenda.

NAGRADA ZAJEDNICE
OJA Coin brine o svojoj zajednici. Dakle, zajednica će s vremena na vreme dobijati nagrade. Planirali smo više letova. Osim toga, zajednica će biti nagrađena aktivnošću u grupama za ćaskanje, društvenim medijima i pomaganjem u promociji projekta. Zajednica može da promoviše OJA na Youtube, Tiktok, Tvitter, Facebook i Instagram. 37 miliona OJA kovanica je dodeljeno za nagradu zajednice.

NAGRADA NOSILACA
OJA brine i o svojim nosiocima. Želimo da zadržimo vrednost OJA novčića u porastu. Svi vlasnici pre-prodaje i ICO-a biće nagrađeni do 60% nagrade + do iznosa koji drže ako DRŽE svoje airdrop nagrade u određenom vremenskom periodu i ne prodaju. 10 miliona OJA Coin-a je dodeljeno za ovu nagradu vlasnika.

NAGRADA ZA TRGOVANJE
Znamo da kripto transakcije i naknade za gas mogu štetiti. Ne možemo mnogo da uradimo kao deo za vođenje ekosistema, ali dobra vest je da vam OJA vraća deo plaćenih naknada u OJA Coin-u. Korišćenjem OJA platforme za trgovanje kriptovalutama korisnik će dobiti nagrade u OJA novčiću. Više transakcija koje naprave, više OJA novčića zarađuju. Ovo čini kripto transakcije zanimljivijim i korisnijim za sve. 50 miliona OJA kovanica je dodeljeno za ovu nagradu za trgovanje.

(https://i.ibb.co/60XBc6j/4.png)

OJA Coin je otvorenog koda i potpuno decentralizovana digitalna valuta koja omogućava svakome da izvrši plaćanja trenutno uz skoro nulte naknade za transakcije. Zahvaljujući vremenu bloka od 1 minuta i algoritmu za rudarenje dokaza o radu. Kao rezultat toga, trgovci dobijaju brže vreme potvrde, ali sa veoma niskim naknadama za transakcije koje su skoro nule.
Definitivno je pametan izbor za one koji vole najefikasniji način za obavljanje transakcija. Planirano je da mreža OJA Coin proizvede 720.000.000 OJA, a rudari dobijaju 500 novih OJA po bloku. OJA Coin nije samo brz, već je i sigurniji i štedi više energije. To je bolje za vas, vaše kupce i vašu okolinu.

KARAKTERISTIKE
━━━━━━━━━━━━━━━
Decentralizovano : Korišćenje peer-to-peer tehnologije za upravljanje transakcijama bez centralnog organa ili sistema banke.
Efikasno: Veoma bezbedna arhitektura koja štedi energiju zahvaljujući pobedničkom algoritmu NIST5.
Performanse: Trenutne i skoro nulte naknade za transakcije zahvaljujući OJA algoritmu i vremenu bloka od 60 sekundi.

SPECIFIKACIJA TOKENA
━━━━━━━━━━━━━━━
Naziv kriptovaluta: OJA Coin
Oznaka: OJA
Konsenzus: Dokaz o radu
Algoritam: NIST5
Ukupna ponuda: 720,000,000 OJA
Proc. Tržišna kapitalizacija: $72.000.000
Vreme bloka: 60 sekundi
Veličina bloka: 10 MB
Transakcije u sekundi: ~800
Retarget: svaki blok
Lightning Network: Da
Atomska zamena: Da (Barterdex)
Fondacija: Da
Pre-mined: 40%
Izvor: https://github.com/ojacoin/ojacoin
Istraživač: https://explorer.ojacoin.info
API server: https://explorer.ojacoin.info/info

(https://i.ibb.co/zSZ0qmg/5.png)

Web Wallet V1: https://account.ojacoin.info/
Web Wallet V2 https://wallet.ojacoin.org/
MacOS: https://ojacoin.org/download/mac.zip
Linux: https://ojacoin.org/download/windows.zip
Windows: https://ojacoin.org/download/windows.zip

(https://i.ibb.co/nCXPbFf/6.png)

OJA TRGOVAČKA PLATFORMA
━━━━━━━━━━━━━━━
Možete kupiti OJA Coin preko naše OJA trgovačke platforme. Pre svega potrebno je da uplatite fiat na račun. Možete deponovati fiat koristeći druge kriptovalute ili metode plaćanja kao što su fiat bankovni transfer ili iDeal (holandski), Qris, Gopay, OVO, ili čak u pogodnoj prodavnici kao što su Alfamart ili Indomaret (najveće indonežanske prodavnice)

DOBITE OJA NAGRADE
━━━━━━━━━━━━━━━
(Nagrada brenda, nagrada zajednice, nagrada za vlasnike i nagrada za trgovinu)

Airdrop program:
Zvanično: https://ojacoin.org/airdrop-program/
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5359270.msg57904490#msg57904490
ICO oznake: https://icomarks.com/airdrop/oja-coin

UREĐAJ ZA RUDARENJE
━━━━━━━━━━━━━━━
Dostupan preko OJA digitalnog novčanika sredstava, OJA dozvoljava svima da rudare OJA Coin iz svog namenskog fonda za rudarenje. Rudari su trenutno nagrađeni sa 500 novih OJA kovanica po bloku. Stoga je predviđeno da mreža OJA proizvede 720 miliona OJA kovanica, što je 35 puta više valutnih jedinica od bitkoina.

KUPITE NA PRETPRODAJI
━━━━━━━━━━━━━━━
U ranoj fazi razvoja OJA platforme, takođe možete kupiti OJA Coin po veoma niskoj ceni, počevši od 0,025 USD/OJA. Možete kupiti OJA Coin Pre-sale na OJA zvaničnom sajtu ojacoin.org ili njihovoj platformi za trgovanje (beta) na wallet.ojacoin.org. Ova ograničena ponuda dostupna je samo tokom perioda pretprodaje OJA kovanica i ICO-a. Nakon toga će OJA Coin biti javno lansiran po ceni od 0,10 USD/OJA.

(https://i.ibb.co/86JX6qs/7.png)
(https://i.ibb.co/ZdPbS5q/download-1.png)

(https://i.ibb.co/xhRJzbF/8.png)

Planirano je da OJA bude uvršten na neke velike berze

(https://i.ibb.co/CWjHQd4/10.png)

(https://i.ibb.co/DCPnGtT/11.png)

(https://i.ibb.co/D1dtf9b/12.jpg)

(https://i.ibb.co/S6w0m7X/13.jpg)

(https://i.ibb.co/KzGhRqq/14.jpg)

(https://i.ibb.co/9vDKRJ7/15.jpg)

(https://i.ibb.co/Lxqq0r5/16.png)

(https://i.ibb.co/xjC1NqW/18.png)
Title: Re: [ANN] ✅ OJA novčić – brza, niska cena i efikasna kriptovaluta
Post by: jovan85 on October 28, 2021, 12:34:18 PM
AZURIRANJE :


- Dodali smo berze na kojima će biti POSTAVLJEN OJA coin.

- Naša veb stranica je spremna za korišćenje, možete joj pristupiti sada

- Biće organizovana sesija AMA (Pitaj me bilo šta).

- Trenutno smo započeli neke događaje:

      1. Pretprodaja: pogledajte detalje ovde:
      https://bitcointalk.org/index.php?topic=5361245.msg58083373#msg58083373

      2. 2. AMA sa kripto diskusijom

- Dodali smo poster o traženju moderatora za naše regionalne Telegram grupe, detalje potražite ovde:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5361245.msg58161136#msg58161136

- Još jedna AMA (Pitaj me bilo šta) sesija će se održati sa CRYPTO HUSTLE, detalje pronađite ovde:
https://t.me/theCryptoHustleAnnouncement/96