Bitcoin Garden Forum

Local Cryptocurrency Discussion => Other Languages => Serbian Language => Topic started by: WitlinkAI on October 25, 2021, 02:18:58 PM

Title: Витлинк.аи- АИ екосистем са Блоцкцхаин пог
Post by: WitlinkAI on October 25, 2021, 02:18:58 PM
Шта је ВитЛинк?

ВитЛинк је тржиште засновано на блоцкцхаин-у на којем професионалци, тренери АИ, студенти и сви ентузијасти АИ могу понудити своје услуге предузећима. Мисија ВитЛинка је развити децентрализирано тржиште на којем стручњаци за вјештачку интелигенцију и машинско учење могу слободно понудити своје услуге и зарадити новац заузврат. ВитЛинк користи отворене и децентрализоване мреже за постизање ове узвишене идеје.

ВитЛинков протокол ће помоћи технолошким компанијама и предузећима уопште да се укључе у глобалну базу талената стручњака за вештачку интелигенцију и прање новца. Као такви, они ће слободно приступити АИ решењима која су прилагођена решавању њихових пословних изазова. ВитЛинк екосистем се састоји од ВитЛинк Маркетплаце, ВитЛинк реади, ВитЛинк Цомпутинг и ВитЛинк Леарн.

ВитЛинк има жетон са симболом "ВАИ." Овај токен је изворна валута коју корисници могу користити за куповину робе и услуга путем протокола ВитЛинк. Власници ПОС токена ће бити награђени ВАИ токеном за своје активности на платформи ВитЛинк. Осим тога, токен се може користити за плаћање накнаде за платформу и друге робе и услуге. Такође се може користити у инвестиционе сврхе или за складиштење вредности.

Мисија ВитЛинк

ВитЛинк има за циљ да отклони јаз у талентима у најсавременијем технолошком простору, скупе и несигурне рачунарске ресурсе, ограничене програме обуке за кандидате за вештачку интелигенцију, МЛ и учини стручњаке/решења/рачунарску моћ вештачке интелигенције лако доступним предузећима свих величина, исправљајући културу у којој велике технолошке компаније контролишу ово поље.

ВитЛинк револуционира индустрију рачунарства у облаку путем блоцкцхаина. Они ће обезбедити сигуран екосистем у коме се поверљивост података веома поштује, док ће смањити трошкове рачунарства у облаку због децентрализоване мреже екосистема. Научна заједница показује велико интересовање за овај пројекат! Многа поверљива стратешка партнерства се дешавају (истраживачки институти, универзитети и велике компаније)
Њихови кључни стубови су: децентрализација, поверљивост, висока доступност

ВитЛинк осветљава лансирање сопственог НФТС -а на крају свог првог увођења, омогућавајући својим власницима токена да купују његове НФТ -ове са својим токенима, који ће бити први те врсте.

Будите део будућности уз ВитЛинк

Свако може допринети пројекту ВитЛинк, било знањем и стручношћу, било ресурсима, рударством или жетоном за улог који циркулише у екосистему за финансирање операција унутар свих актера.

Будите део будућности уз ВитЛинк. Региструјте се овде за куповину жетона 👉 хттпс://витлинк.аи/ицо/публиц/регистер

Веб локација: хттпс://витлинк.аи/
Бела књига: хттпс://витлинк.аи/вп-цонтент/уплоадс/2021/05/ВитЛинк_Вхитепапер.пдф

ВитЛинк је представљен на 👇

хттпс://ввв.блоомберг.цом/пресс-релеасес/2021-04-06/витлинк-црасхес-тхе-софт-цап-таргет-дуринг-тхе-он-гоинг-пре-сале

хттпс://финанце.иахоо.цом/невс/витлинк-цонтинуес-сет-рецордс-дуринг-144400643.хтмл

хттпс://ввв.маркетватцх.цом/пресс-релеасе/витлинк-цонтинуес-то-сет-рецордс-дуринг-тхе-он-гоинг-публиц-сале-2021-06-21?тесла=и

хттпс://ввв.асиаоне.цом/бусинесс/витлинк-црасхес-софт-цап-таргет-дуринг-гоинг-пре-сале

хттпс://ввв.цоињиња.цом/ицо/витлинк