Bitcoin Garden Forum

Local Cryptocurrency Discussion => Other Languages => Lithuanian Language => Topic started by: WitlinkAI on September 18, 2021, 03:02:24 AM

Title: „WitLinkAI“ žetonas/moneta sukels revoliuciją dirbtinio intelekto pramonėje
Post by: WitlinkAI on September 18, 2021, 03:02:24 AM
Tokioje sparčiai besivystančioje verslo aplinkoje, kaip mūsų, negalima per daug sureikšminti poreikio, kad įmonės būtų linkusios technologiškai. Dirbtinis intelektas ir mašinų mokymasis vaidina svarbų vaidmenį bendraudami su klientais ir teikiant klientų aptarnavimą.

AI sąvoka atsirado 1950 -aisiais. Per tą laiką tik didelės mokslinių tyrimų institucijos ir dideli prekių ženklai galėjo sau leisti dirbtinį intelektą, kad galėtų valdyti savo verslo operacijas. Šiais laikais dirbtinį intelektą galima pritaikyti beveik visais gyvenimo atspalviais; ar tai būtų elektroninė prekyba, išmanieji telefonai, išmanieji namai ar srautinio perdavimo paslaugos.

„WitLink“ yra jėga, į kurią reikia atsižvelgti, kai reikia pasiūlyti rinką AI entuziastams klestėti. Prekės ženklas siūlo ekosistemą, kurioje dirbtinio intelekto mėgėjai ir praktikai gali užsidirbti pragyvenimui, siūlydami su AI ir ML susijusias paslaugas.

Vykdomas viešas išpardavimas!

„WitLink“ ir toliau siūlo galimybes ir tai per vykstantį viešąjį pardavimą. Pasiekus „Soft-Cap“ tikslą, dabar jis mato kietą dangtelį!

WAI žetoną galite įsigyti per BTC, ETH, BCH ir USDT. 1 WAI žetono kaina yra 0,25 USD, o minimalus indėlis - 50 USD
Sąrašo kaina yra 0,3 USD

Norėdami įsigyti žetonų, užsiregistruokite čia 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Kas yra „WitLink“?

„WitLink“ yra „blockchain“ varoma rinka, kurioje profesionalai, AI treneriai, studentai ir visi AI entuziastai gali pasiūlyti savo paslaugas įmonėms. „WitLink“ misija yra sukurti decentralizuotą rinką, kurioje dirbtinio intelekto ir mašinų mokymosi ekspertai galėtų laisvai siūlyti savo paslaugas ir už tai užsidirbti pinigų. „WitLink“, siekdama šios kilnios idėjos, naudoja atvirojo kodo ir decentralizuotus tinklus.

„WitLink“ protokolas padės technologijų įmonėms ir apskritai įmonėms patekti į pasaulinį AI ir ML ekspertų talentų fondą. Taigi jie galės laisvai naudotis dirbtinio intelekto sprendimais, pritaikytais spręsti jų verslo iššūkius. „WitLink“ ekosistemą sudaro „WitLink Marketplace“, „WitLink ready“, „WitLink Computing“ ir „WitLink Learn“.

„WitLink“ turi žetoną su simboliu „WAI“. Šis raktas yra gimtoji valiuta, kurią vartotojai gali naudoti pirkdami prekes ir paslaugas pagal „WitLink“ protokolą. POS žetonų turėtojai bus apdovanoti WAI žetonu už savo veiklą „WitLink“ platformoje. Be to, prieigos raktas gali būti naudojamas platformos mokesčiams ir kitoms prekėms bei paslaugoms apmokėti. Taip pat gali būti naudojamas investicijoms arba vertei išsaugoti.

Dalyvavimo „WitLink“ decentralizuotoje rinkoje nauda;

Taigi daugelis dirbtinio intelekto profesionalų teikia pirmenybę „WitLink“, o ne kitiems panašiems AI projektams, ir priežastis nėra toli. Kai kurios priežastys:

* Įmonės turės tiesioginę prieigą prie AI profesionalų iš viso pasaulio; taigi sutaupomos išlaidos, kurios būtų išleistos samdant duomenų analitikus ir AI tyrėjus.
* Studentai turės prieigą prie gerai parengtų su AI susijusių kursų, seminarų ir internetinių seminarų, kuriuos organizuoja pramonės ekspertai.
* Technologijų įmonės sutaupytų išlaidas, susijusias su techninės priežiūros komandų samdymu ir išlaikymu.
* AI ir ML ekspertai turės prieigą prie tikrų projektų, kuriuose jie gali užsidirbti. Be to, visi „WitLink“ ekosistemos projektai būtų vykdomi naudojant pažangias sutartis.
* Įmonės nebeįdiegs brangios AI infrastruktūros.

Daugiau informacijos: https://witlink.ai arba perskaitykite „Whitepaper“, kad gautumėte daugiau informacijos apie projektą.

Baltoji knyga: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Svetainė: https://witlink.ai/
Title: Re: „WitLinkAI“ žetonas/moneta sukels revoliuciją dirbtinio intelekto pramonėje
Post by: himijef560 on June 23, 2023, 01:32:08 PM
Sveikinimas. Tiems, kurie domisi patikimo lažybų pasirinkimu - tai gali atlikti didžiulį vaidmenį jūsų sporto lažybose. Todėl rekomenduojame pažvelgti į daugiau informacijos (https://lazybos.tv/krepsinis/) svetainę, kurioje rasite informaciją apie geriausius lažybų, apžvalgas ir reitingus. Atminkite, kad netinkamo bukmekerio pasirinkimas gali tapti katastrofa. Galbūt tokia nuoroda jums bus naudinga.