Bitcoin Garden Forum

Local Cryptocurrency Discussion => Other Languages => Hungarian Language => Topic started by: WitlinkAI on September 18, 2021, 02:31:33 AM

Title: A WitLinkAI token/érme forradalmasítja a mesterséges intelligencia iparát
Post by: WitlinkAI on September 18, 2021, 02:31:33 AM
A miénkhez hasonló rohanó üzleti környezetben nem lehet túlhangsúlyozni a vállalkozások technológiai hajlamának szükségességét. A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás fontos szerepet játszik abban, ahogyan a vállalatok viszonyulnak ügyfeleikhez, és hogyan nyújtanak ügyfélszolgálatot.

Az AI fogalma az 1950 -es évekre nyúlik vissza. Ez idő alatt csak nagy kutatóintézetek és nagy márkák engedhették meg maguknak a mesterséges intelligenciát, hogy vezessék üzleti tevékenységüket. Manapság az AI szinte az élet minden árnyalatában alkalmazható; legyen az e-kereskedelem, okostelefonok, okos otthonok vagy streaming szolgáltatások.

A WitLink egy olyan erő, amellyel számolni kell, amikor piacot kell biztosítani az AI rajongók számára. A márka olyan ökoszisztémát kínál, ahol a mesterséges intelligencia szerelmesei és gyakorlói megélhetnek AI és ML-hez kapcsolódó szolgáltatások kínálatával.

Folyamatos nyilvános értékesítés!

A WitLink továbbra is bemutatja a lehetőségeket, és ezt a folyamatban lévő nyilvános értékesítés révén. A Soft-Cap cél elérése után most a kemény sapka szeme!

WAI tokent vásárolhat a BTC, az ETH, a BCH és az USDT segítségével. Az 1 WAI token ára 0,25 USD, a minimális hozzájárulás pedig 50 USD
A tőzsdei ár 0,3 USD

Regisztráljon itt a tokenek vásárlásához 👉 https://witlink.ai/ico/public/register

Mi a WitLink?

A WitLink egy blokklánc-alapú piac, ahol a szakemberek, az AI-oktatók, a diákok és az AI-rajongók kínálhatják szolgáltatásaikat a vállalkozások számára. A WitLink küldetése egy decentralizált piac kialakítása, ahol a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás szakértői szabadon kínálhatják szolgáltatásaikat, és cserébe pénzt kereshetnek. A WitLink a nyílt forráskódú és decentralizált hálózatokat használja fel ennek a magasztos ötletnek a megvalósításához.

A WitLink protokollja segíti a technológiai vállalatokat és általában a vállalkozásokat abban, hogy bekapcsolódjanak az AI és az ML szakértők globális tehetséggondozásába. Így szabadon hozzáférhetnek az AI -megoldásokhoz, amelyeket üzleti kihívásaik megoldására szabtak. A WitLink ökoszisztéma a következőkből áll: WitLink Marketplace, WitLink ready, WitLink Computing és WitLink Learn.

A WitLink rendelkezik egy "WAI" szimbólumú tokennel. Ez a token az a natív pénznem, amelyet a felhasználók használhatnak áruk és szolgáltatások vásárlására a WitLink protokollon keresztül. A POS token tulajdonosok a WAI tokennel jutalmazzák a WitLink platformon végzett tevékenységüket. Ezenkívül a token platformdíjak, valamint egyéb áruk és szolgáltatások kifizetésére használható. Befektetési célokra vagy értékmegőrzésre is használható.

A WitLink decentralizált piacterén való részvétel előnyei;

Sok AI-szakember inkább a WitLinket részesíti előnyben más hasonló AI-projektekkel szemben, és ennek oka nem messze elterjedt. Az okok közül néhány:

* A vállalatok közvetlen hozzáférést kapnak a mesterséges intelligencia szakembereihez a világ minden tájáról; így olyan költségeket takaríthat meg, amelyeket adatelemzők és AI -kutatók felvételére fordítottak volna.
* A hallgatók hozzáférhetnek az iparág szakértői által szervezett, mesterséges intelligenciával kapcsolatos tanfolyamokhoz, workshopokhoz és webináriumokhoz.
* A technológiai cégek megtakarítanák a házon belüli karbantartó csapatok felvételének és fenntartásának költségeit.
* Az AI és az ML szakértői hozzáférhetnek valódi projektekhez, ahol pénzt kereshetnek. Ezenkívül a WitLink ökoszisztéma összes projektjét intelligens szerződésekkel hajtanák végre.
* A vállalkozások már nem telepítenének drága AI infrastruktúrát.

További információ: https://witlink.ai, vagy olvassa el a Fehérkönyvet a projektről szóló további információkért.

Fehér könyv: https://witlink.ai/wp-content/uploads/2021/05/WitLink_Whitepaper.pdf
Weboldal: https://witlink.ai/