click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] Imigize - 3D Bezkontaktní měřící technologie oblečení pro online nákupy  (Read 761 times)

Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

PŘEDPRODEJ:
15. Leden - 5. Březen  2018





O PROJEKTU

Imigize zjistilo jak bezkontaktně zajistit, že vám oblečení koupené v online obchodech přesně sedne. Nyní, jakýkoliv uživatel Internetu, může díky Imigize nakupovat oblečení či boty a být si jistý, že mu zakoupené zboží padne stejně, jako by ho kupoval v kamenném obchodě.

Imigize není koncept ani MVP. Jedná se o již spuštěný business, fungující pro významné zákazníky v Rusku a CIS. Wildberries, Runlab, Sportmaster.


Tato nová technologie změní globální market. Většina prodejů se přemístí na Internet.

Nyní nastal čas přesunout informace o všech rozměrech, zákaznických antropometrických datech, 3D modelech nohou a těla na blockchain, stejně tak jako informace o zboží, manufakturách, zásobách, prodejních statistikách a ratingovém hodnocení blockchainu.

Video o Imigize:



Jak jsme propojeni s blockchainem?

IMIGIZE SERVISNÍ BLOCKСHAIN (ISB)— je decentralizovaná partnerská platforma a databáze blockchain technologie, postavená na bezkontaktní 3D modelovací službě zajišťující, že oblečení padne.

Cílem tohoto projektu je vytvoření IMIGIZE SERVISNÍHO BLOCKCHAIN ekosystému, který chce spojit všechny velké hráče na poli produkce a online obchodů s oblečením a botami, použitím decentralizované sbírky dat.

Služba IMIGIZE generuje informace, jejichž hodnota není zpochybňována žádnými velkými hráči a převážně jim nebyly ani dostupné.
Každý nákup je sledován online v ekosystému následujícími kritérii:
1.    Přesnos měření a určování toho, jak výrobek pasuje a také pohodlnosti bot a oblečení pro každého kupujícího.
2.    Antropometrická data zákazníka (s garancí důvěrnosti).
3.    Digitální profil produktu (s kompletním popisem), dodavatelé a výrobci.
4.    Statistika dodání a prodejů.
5.    Zákaznické recenze o zboží a službách prodeje.
6.    Popularita předváděných modelů, preference cen atd.

Na základě primárních dat jsou na platformě ISB budováný ratingové analýzy, jsou generovány statistiky a údaje, vyhodnocuje se stav trhu online atd.
Díky IMIGIZE SERVISNÍMU BLOCKCHAINU se marketingová propagace a prodejní metody posouvají na zcela novou technologickou úroveň a hlavně výroba dostává možnost rychle reagovat na požadavky trhu.

Každý klíčový hráč si může vyrobit vlastní výhodnou marketingovou strategii, založenou na těchto informacích. Všechny interakce mezi účastníky ekosystému proběhnou pomocí smart kontraktů uvnitř Ethereum blockchainu.






O IMIGIZE TOKENU

Imigize Token je token používaný pro finanční transakce mezi členy uvnitř ekosystému Imigize Servisního Blockchainu. V první řadě jsou Imigize tokeny (IMGZ) utilitní tokeny. Všechny Internetové obchody prodávající oblečení a boty obdrží práva na užívání služby bezkontaktního zajištění, že zboží padne, pro své zákazníky. Jeden Imigize token (IMGZ) dává právo na jedno užití služby Imigize

Nominální hodnota Tokenu: 1 IMGZ = $0,22 nebo 1 IMGZ = 0,00017821 ETH

ETH hodnota tokenu je fixována k 11. Lednu 2018 v 11:30 (UTC), ETH mělo hodnotu $1,247. Vždy den před začátkem jednoho kola prodeje Tokenů, bude vyvěšena finální cena tokenu, která se po dobu daného kola již nebude měnit.

Nezapomeňte prosím, že tržní hodnota jednoho užití služby Imigize bude vždy 0,003 ETH.






Hlavní detaily Prodeje Tokenů

Obecné Informace
Název mince: IMIGIZE COINE
Zkratka:   IMGZ
Tokeny:   Ethereum síť, ERC20 standart.
Přijímaná měna: ETH, BTC.
PŘEDPRODEJ:   15. Leden; 8:00 – 5. Březen 2018; 23:59 (UTC)
PRODEJ TOKENŮ:   20. Duben; 8:00 – 8. Červen 2018; 23:59 (UTC).

Emise Tokenů:
  • Ethereum smart kontrakty budou kontrolovat vydávání tokenů a také budou brát v potaz přijímání jiných měn než ETH (BTC) a reservní tokeny.
  • Je zde nulová šance nekonečné emise tokenů. Není potřeba ničit tokeny (nebudou vyrobeny žádné extra tokeny). Tokeny budou vyrobeny striktně až po přijetí ETH či BTC. Celý smart kontrakt je situován tak, aby umožnil co nejsnazší audit v zájmu ochrany účastníků v době Prodeje Tokenů (není zde nekonečné vydávání, minimální a maximální limity jsou reálné atd.).
  • Buyers in ETH get tokens instantly in the same transaction, automatic sale through the smart contract.
  • Kupující používající BTC dostanou tokeny do 2 týdnů po ukončení prodeje. Účastnící Prodeje tokenů platící v BTC platí na jednu, předem známou adresu. Systém poté upozorní smart kontrakt o počtu reservních tokenů pro BTC skupinu, které pak obdrží na druhotnou ETH peněženku po registraci v Personal Cabinetu.
  • Kupující používající ETH a BTC jsou si rovni díky všeobecné pauze při směně tokenů, která bude odstraněna 60 dní po skončení Prodeje Tokenů. I když kupující používající BTC dostanou tokeny až po skončení Prodeje Tokenů, jejich hodnota bude stejná jako zamražených, ihned vydaných tokenů prodaných uživatelům používajícím ETH.

Důvod výběru finančních prostředků:
Minimální limit v 1 kole: $0.
Maximální limit v 1 kole: $1 000 000.
Cena tokenu: US$ 0,22 + bonusy.

Celkový maximální limit (obě kola): $60 000 000.
Celkový minimální limit: $1 000 000.
Cena tokenu: US$ 0,22 + bonusy.

Přibližné množství tokenů k prodeji: $60 000 000 / 0,22 = 270 000 000 IMGZ.
To přestavuje 77% všech tokenů (prodávaných za peníze). 23% bude vydáno pro tým, odměny a další marketingové potřeby. Žádné jiné vydané tokeny neexistují.

Smart kontrakty zaručují minimální limit:
  • pokud ke konci kola nebude dosaženo množství $1,000,000, budou vráceny peníze v ETH (zakladatel tomu díky smart kontraktům nemůže zabránit).
  • pro kupující používající BTC zaručuje společnost vrácení peněz v BTC.

Množství přilákaného kapitálu v obou kolech prodeje:
  • 1. Kolo (Předprodej) - 1,7% celkového maximálního limitu
  • 2. Kolo (prodej tokenů) - 98,3% celkového maximálního limitu



Ceny a bonusy pro 1. Kolo (Předprodej) a 2. Kolo (Prodej Tokenů)


Permanentní bonus platící po dobu Předprodeje: +25% k základní ceně (1 IMGZ = US$ 0.22).
Dodatečné bonusy pro velké objemy jsou možné v průběhu Předprodeje i Prodeje Tokenů.


Maximální bonus pro přímé nákupy od ~200 ETH je roven 45% (ETH kalkulace jsou založeny na kurzu ETH/USD=$1247)

Zůčastněte se Prodeje Tokenů mezi prvními a získejte ty nejvýhodnější podmínky.






Odměny

Naleznete v následujícím vlákně: https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=28671.new#new

Kdo jsme?


Jsme aktivní, účastníme se konferencí a meetingů s Čínskými investory – podívejte se na náš BLOG

Chernik G. Valery – Imigize Group / Everbright Innovations Hong Kong CEO. Zakladatel. Fyzik, Doctor Filozofických Věd, Profesor, podnikatel s 25 lety zkušeností. www.linkedin.com/in/valery-chernik-759b993b 

Chernik Mikhail - Everbright Innovations Hong Kong / Imigize Group CO    Zakladatel. Mezinárodní ekonomie a marketing, podnikatel s 20 lety zkušeností v mezinárodním obchodu.

Gavrilyuk Sergey - Everbright Innovations Hong Kong / Imigize Group COO Zakladatel, Vysoká škola obchodu Rennes, MSc v MEZINÁRODNÍM MARKETINGU, podnikatel s 10 lety zkušeností.

Borodin Dmitriy - Everbright Innovations Hong Kong / Imigize Group CIO. Zakladatel a spoluvlastník Topface.com síťe se 115M uživatelů, CIO - Chief Information Officer (80 zaměstnanců), softwarový architekt, autor první verze kódu pro sociální sítě. CryptoB2B.io expert a šéf blockchain týmu. Jeden z organizátorů nejstarší DevConf.ru IT konference. Vede svou vlastní 9-hodinovou magisterskou přednášku o architektuře velko-projektů. Autor první Ruské webové stránky PHP v roce 1997 - php.spb.ru. Více než tucet dalších úspěšných webových projektů.https://www.linkedin.com/in/borodin777/

Lebedev Oleg - Everbright Innovations Hong Kong / Imigize Group Vedoucí pro programování měřících algoritmů. Zakladatel, architekt Imigize měřícího softwaru, statistická biologie, počítačová vize, nervová síť, AI Zakladatel Federálního softwarového produktu založeného na statistické biologii “Safety on transport” v 50 Ruských městech. Více než 15 let zkušeností ve statistické biologii.

V tuto chvíli se společnost skládá z 25 lidí. Toto je tým vysoce schopných a zkušených programátorů, matematiků, modelářů 3D objektů, počítačových vizionářů a inženýrů umělé inteligence a nervových sítí. Máme schválený mezinárodní patent pro PCT. Náklady na projekt se vyšplhaly k více než US$ 2M, které šli z kapes zakaldatelů.



Média o nás (v Ruštině)





Proč vybíráme US$ 60M?


55% nákladů  ~ $ 33M: založení obuvních měřících center v Číně
15% nákladů ~ US$ 9M (pokud Prodej Tokenů vybere US$60 million): Hardwarová a softwarová infrastruktura + marketing + integrace
27% nákladů ~ US$ 16.2M (pokud Prodej Tokenů vybere US$60 million): Výzkumné projekty
3% nákladů ~ US$ 1.8M (pokud Prodej Tokenů vybere US$60 million): Platforma Imigize Servisního Blockchainu

V první řadě je toto investice do vybudování 15 průmyslových Měřících Center oblečení a obuvi po celém světě a produkce skennerů těl (pro offline obchody s oblečením a obuví).


« Last Edit: February 22, 2018, 08:46:12 PM by Wookii »

Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
První IMIGIZE ScanPoint ve spolupráci s WildBerries!

S radostí vám oznamujeme otevření prvního skenovacího centra pro zákazníky ve spolupráci s Wildberries. Najdete ho v jednom z Wildberries center v St. Peresburgu nedaleko stanice metra Ozerki.

V následujícím týdnu bude ScanPoint certifikován pomocí Imigize a bude v provozu 7 dní v týdnu od 11:00 do 21:00. Sken každého uživatele bude zcela zdarma.



Otevření prvního centra přecházela dlouhá fáze příprav a integrace služeb a Internetového giganta.

V následujících dnech bude Imigize Fitting Service veřejně dostupná všem registrovaným uživatelům na osobních stránkách www.wb.ru. Služba umožňuje online kupujícím výběr nejlépe padnoucí obuvi díky individuálním 3D antropometrickým datům.

Pro rychlé vyhledávání a pohodlí uživatelů vytvořil Wildberries speciální sekci digitální obuvi na svém webu.



Imigize plánuje vybavení více než 900 Wildberries center svými 3D skenery a umožnit tak užívání Imigize služeb všem zákazníkům Wildberries.
Adresy Wildberries center.

Momentálně Wildberries obslouží měsíčně více než 30 milionů unikátních online zákazníků, denně přijímá více než 100 tisíc online obědnávek bot a oblečení.
O Wildberries




Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Jak změníme svět obuvnictví pomocí naší technologie?

IMIGIZE  —  světově první služba pro bezkontaktní 3D-instalace a nákupy bot a oblečení v online obchodech.

Člověk kupující boty a oblečení již nebude muset dlouhé hodiny nakupovat a trávit čas hledáním produktu, který mu padne, nebo být naštvaný, že mu boty či oblečení nejsou.

Nyní může kdokoliv nakupovat boty (a brzy I oblečení!) na Internetu a být si jistý, že zakoupené zboží bude komfortní a padne stejně jako z kamenného obchodu.

Služba bezkontaktní 3D služby zajišťující, že oblečení padne při nákupu bot je již v provozu. Další na řadě je 3D-instalace a nákup oblečení. Služby přinášejí řešení pro velkou změnu v globálním trhu oblečení a obuvi a přenesou většinu obchodování na internet.

Základy služby:
Uživatel podstoupí antropometrická měření použitím skenerů v nákupních centrech, výdejních místech online obchodů, nebo nezávisle použije iOS/Android aplikace. Na této bázi se sestaví třídimenzionální antropometrický model kupujícího a přiřadí se mu identifikační kód.
V měřícím centru se porovná model plynulou metodou s veškerou obuví a oblečením z velkého výběru interních 3D modelů bot a oblečení.
Softwarový algoritmus služby Simulation spojí 3D modely nohou a těla kupujícího s 3D modely interními 3D modely bot a oblečení s přesností až na 1 mm a nalezne nejvhodnější velikost.
Zadáním identifikačního kódu na stránkách obchodu může uživatel vidět procentuální kompatibilitu bot a oblečení každého druhu a také může seřadit všechnu obuv a oblečení pomocí funkce “Zobrazit jen vhodné pro mě”.
Technologie Imigize odstraňuje problém online obchodování:
Reklamace obuvi (oblečení) z důvodu nevhodné velikosti – vice než 40% reklamací při online nákupu je z důvodu nevhodné velikosti.
Nepřijatelnost nákupu bot (oblečení) v online obchodech z důvodu možných chyb při výběru velikosti, či nespokojenost s komfortem.

Navštivte naší hlavní stránku: https://imigize.com

Navštivte naší ICO společnost:  https://imigize.io

Podívejte se na videa o naší technologii a službách:







Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] Imigize - 3D Bezkontaktní měřící technologie
« Reply #3 on: March 27, 2018, 02:36:31 PM »
Start v Číně

Otevření prvního Měřícího Centra v Číne je důležitým milníkem ve vývoji Imigize Hong Kong projektu pro rok 2018.

Důvodem návštěvy AVCJ Fóra 14.-15. Března v Pekingu bylo setkání a vyjednávání s Čínskými fondovými a investičními společnostmi, které by se mohli účastnit projektu jak finančně, tak připojením se k managementu Čínské dceřiné společnosti.



Ve výstavním stánku představitelů společnosti provedl Imigize demonstraci své technologie bezkontaktní (virtuální) fitting služby - od skenování uživatelů po kontrolu práce algoritmu vybírajícího vhodnou velikost obuvi na stránkách momentálních partnerů projektu (Runlab, Wildberries).

V průběhu konference se představitelé Imigize zůčastnili více než 20 rozhovorů o spolupráci s hlavami finančních institucí, mezi kterými byly:

Tata Sons Ltd
Aberdeen Standard Investments
Lunar Investment Fund
2048 Capital
BNP Parisbas Hong Kong
Generali China
BDA Partners
TUS Holding China


Příležitost nabízená Imigize projektem, jmenovitě přechod celého obuvnického odvětví, později i odvětví oblečení, na internet, velice zaujala Čínské partnery.

Všechny strany se shodli na udržení kontaktu a prodiskutování finančních a ekonomických aspektů projektu online v nejbližší době po konci Fóra.

Mezi užitečnými setkáními byla osobní seznámení s potenciálními korporačními klienty Imigize služby v Číně:

JD.com — Winston Cheng, Víceprezident / Ředitel Mezinárodní Skupiny
Vancl / Qiming Venture Partner — Wu Jing, Partner

www.avcjforum.com/china/sponsors/china




Wookii

  • Novice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Účast na Kryptokonferenci Token 2049

Představitelé projektu Imigize se zúčastnili největší Kryptokonference na Asijském kontinentu, Token 2049, která se konala v Hong Kongu mezi 20.-21. Březnem.

Konference přilákala přes 1000 návštěvníků z oblasti blockchainu a kryptoměn.









V průběhu konference představitelé projektu Imigize podstoupili více než 15 vyjednávání s krypto fondy pro možnost investování do Imigize Blockchainové Služby.

Projekt získal pozitivní hodnocení mezi účastníky vyjednávání a obdržel mnoho nabídek od fondů a poradců o účasti na vývoji projektu a za účelem přilákání investic.

www.token2049.com

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services