click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [ICO] Copytrack: Prvi registar autorskih prava na temelju blockchaina  (Read 974 times)

Anthonyxx

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


WEBSITE - WHITEPAPER - TWITTER - TELEGRAM - STEEMIT

Copytrack revolucionira način na koji kreatori štite, prate i zarađuju svojim radom koristeći tehnologiju blockchaina i pametnih ugovora.

Copytrack je neosporni lider na tržištu u otkrivanju krađe slika sa sjedištem u Berlinu i Singapuru te podružnicama u New Yorku i Tokiju. S našim sljedećim ICO-om postavljamo presedan za globalni, transparentni i decentralizirani registar autorskih prava za digitalni sadržaj.


TOKEN PRODAJA INFO:
Copytrack pretprodaja sada je otvorena i slijedi crowdsale 10. siječnja 2018. Minimalno: 0,1 ETH. Maksimalno: 2.500 ETH
[/b]

Copytrack vizija i pregled tržišta

Kako tržište digitalnih slika raste eksponencijalno s više od 2 milijarde slika preuzetih svaki dan, do 85% on-line slika koristi se bez valjane licence. Fotografi pate od velikog financijskog gubitka i često nisu svjesni da se njihove slike kopiraju i distribuiraju drugdje.

Na drugom kraju spektra, tržište licenciranja slika kontrolira samo nekoliko igrača koji zadržavaju do 70% prihoda. Copytrack je ovdje da to promijeni.

Uvođenjem distribuirane baze podataka za slike premještamo registracijska prava, licence i plaćanja u blockchain. To će promijeniti način na koji fotografi i kreatori štite, prate i unovčuju svoj posao na sljedeći način:

1. Nema više krađe slika
Snimanjem slika izravno na Blockchainu registrirat će se sva njihova uporaba i distribucija. Stvoritelji se automatski obavještavaju kad god se slika upotrebljava.

2. Globalna baza podataka o pravima
Otvorena i globalna baza nositelja prava i njihov rad omogućavaju korisnicima da lako autoriziraju i prate njihov kreativni rad.

3. Pravična i transparentna naknada
CPY token izravno povezuje kreatore i kupce i olakšava transakcije putem pametnih ugovora. Kreatori u potpunosti kontroliraju vlastite cijene i licence, bez posrednika, što trenutno smanjuje prihod do 70%.


Pitanja? Pridružite nam se na telegramu: https://t.me/copytrackhq/

O Copytracku

Copytrack je neosporni lider na tržištu u otkrivanju krađe slika sa sjedištem u Berlinu i Singapuru te podružnicama u New Yorku i Tokiju. Tijekom protekle tri godine pomogli smo fotografskoj zajednici da potražuje prava na slikama u više od 50.000 neželjenih slučajeva upotrebe.

Uz Copytrack Global Register za autorsko pravo, digitalnu prijavu za autorsko pravo pomičemo na sljedeću razinu. Naš je cilj pružiti rješenje glavnih izazova autorskih prava digitalnog sadržaja jer još uvijek postoje:

  • Kako dokazati autorstvo digitalnog sadržaja na globalnoj razini?
  • Kako pratiti ilegalnu upotrebu širom svijeta?
  • Kako dobiti licencu za digitalni sadržaj diljem svijeta?


Osnovni dokumenti



Token ekonomija i struktura



Plan djelovanja



Tim



MARCUS SCHMITT (izvršni direktor)
Marcus je serijski poduzetnik i izvršni direktor s više od 20 godina iskustva u kreiranju, skaliranju i upravljanju startupima, malim i srednjim tvrtkama. Prije Copytracka, skalirao je poslovanje Flightrighta kao izvršni direktor, sada vodećeg na tržištu u zakonskoj primjeni zahtjeva koji proizlaze iz kašnjenja i otkazivanja letova. Marcus je tri godine proveo kao potpredsjednik za tržište Europske unije u međunarodnoj konzultantskoj tvrtki i kao dugogodišnji savjetnik za internacionalizaciju.
https://www.linkedin.com/in/marcusmschmitt/

STEFAN BAER (CTO)
Preko 15 godina profesionalnog iskustva kao računalni stručnjak i programer softvera. Stefan je studirao računalno inženjerstvo na Institutu Hasso-Plattner (HPI) i informacijsku tehnologiju na Sveučilištu u Potsdamu. Godine 2009. Stefan je osnovao PIXRAY GmbH (natjecatelj) na temelju svojeg istraživanja i magistarskog rada na području prepoznavanja slike. On je odgovoran za razvoj istraživanja i tehnologije, IT infrastrukture i usluga.
https://www.linkedin.com/in/baerstefan



SANDRO MAEDER (COO)
Iskusna voditelj projekta i operacija s međunarodnim iskustvom. Ekonomski studiji na Sveučilištu HTW u Berlinu, Njemačka. Prije posla u Copytracku, Sandro je radio kao direktor operacija u VJSUAL-u, tvrtki koja proizvodi digitalne objašnjene videozapise, interaktivne videozapise i projekcije.
https://www.linkedin.com/in/sandro-m%C3%A4der-6b074b152

MARIE SLOWIOCZEK-MANNSFELD (globalni pravni direktor)
Iskusna odvjetnica specijalizirana za intelektualno vlasništvo i autorsko pravo. Pravni studiji u Berlinu, Njemačkoj i Dublinu, Irskoj i Pragu, Češkoj. Prije nego što se pridružila Copytracku, Marie je nekoliko godina provela kao odvjetnik u Haerting Lawyers u Berlinu, specijaliziranom za prava intelektualnog vlasništva, autorsko pravo i IT zakon.
https://www.linkedin.com/in/marie-slowioczek-mannsfeld-abb7537a

Savjetnici



DANIEL EIBA (konzultant za poslovni model, marketing i prodaja)
Daniel je poslovni i operacijski izvršitelj s više od 14 godina iskustva u razvoju proizvoda koji potiču rast i zarađivanje digitalnog sadržaja. Odradio je nekoliko rukovodničkih mjesta na Yahoo !, Flickr, Table.co i Uniplaces. Kao bivši redatelj Flickr, on poznaje nijanse biznisa sa slikama.
https://www.linkedin.com/in/danieleiba

SEBASTIAN MANNSFELD (Financijski i porezni savjetnik)
Sebastian je direktor međunarodnog poslovanja s 15 godina kombiniranog iskustva u području financija i informatike. Održao je nekoliko pozicija s PricewaterhouseCoopers, Bearing Pointom, Gazpromom i General Electricom gdje je stekao veliko znanje o međunarodnom oporezivanju, računovodstvu i financiranju.
https://www.linkedin.com/in/sebastian-mannsfeld-00831215/



SASCHA SCHUMANN (IT savjetnik za sigurnost)
Sascha je izvršni direktor tvrtke Myra Security u Njemačkoj, pomažući vladama i tvrtkama za e-trgovinu da se zaštite od trajnih prijetnji na mreži. Član je PHP grupe koja nadgleda dobrobit jezika OpenSource PHP.
https://www.linkedin.com/in/sascha-schumann-41792a5b

NORIAKI OKUBO (savjetnik za investitore)
Noriaki radi 15 godina u tehnološkoj industriji. Trenutno je direktor tvrtke Scentan Ventures, tvrtke za rizični kapital specijalizirane za tehnologiju. Također je član odbora nekoliko tvrtki, uključujući Tradeshift, gdje vodi C serije od 75 milijuna dolara.
https://www.linkedin.com/in/noriaki-okubo-5494654/



KEN SHISHIDO (Savjetnik za kriptoterapiju)
Ken je jedan od najpoznatijih zagovornika Bitcoina i Kripto valuta u Japanu. On je suorganizator Bitcoin grupe Tokyo Meetup, koju je utemeljio Roger Ver. Ken je savjetnik mnogih kripto startupova i čest je govornik na kripto sastancima i događajima. Ken je libertar i vjeruje u slobodu i slobodnu konkurenciju.
https://www.linkedin.com/in/ken-shishido-419690a2/

AARON KOENIG (savjetnik za kriptoterapiju)
Aaron je poduzetnik, konzultant i pisac specijaliziran za BTC i Blockchain. Promovira Bitcoin i Blockchain tehnologiju od 2011. godine pisanjem i organiziranjem događaja i susreta. Također je bio i govornik i panelist na brojnim konferencijama. On je najprodavaniji autor vodiča za Bitcoin i ulaganje u digitalne valute.
https://www.linkedin.com/in/aaron-koenig-6277781/

Presale i Crowdsale

Registracija za pretprodaju je sada dostupna: 10. prosinca - 10. siječnja: https://ico.copytrack.com
Minimalni iznos doprinosa je 0,1 ETH, a maksimalni doprinos iznosi 2500 ETH.

Pokrećemo punu TOKEN PRODAJU kako bismo distribuirali većinu Copytrack tokena.
Datum token prodaje zakazan je za 10. siječnja 2018. godine
SAMO ETHER (ETH) SE PRIHVAĆA.

NAPOMENA: Ovi tokeni strogo su namijenjeni za korištenje na Copytrack blockchainu. Nemaju druge namjene.

Imajte na umu da ova prodaja nije otvorena za građane i stanovnike Sjedinjenih Američkih Država osim akreditiranih investitora.

Pitajte nas sve

Ako biste željeli saznati više o Copytracku, kontaktirajte nas na sljedećim kanalima:




WEBSITE - WHITEPAPER - TWITTER - TELEGRAM - STEEMIT

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services