click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.  (Read 2910 times)

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
[ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« on: January 18, 2018, 04:15:54 PM »
ICO Bankera почалось! Більше, ніж 85 МЛН EUR уже зібрано. Встигни отримати свої Bankera (BNK) токени на SpectroCoin.com!
       

                                                                  WEBSITE CHAT FAQ

                                                                                         
                                                                         
BANKERA

Цифрові технології змінили свій сектор. Перш за все, поява Blockchain дозволила нам оцифрувати гроші, за допомогою криптовалют, таких, як Bitcoin. Було багато спроб застосувати технологію Blockchain, щоб змінити інші фінансові сектори. Тим не менше, досі більшість компаній FinTech фокусувалися тільки на певній ніші (наприклад, грошові перекази, або кредитування), оскільки вони не можуть користуватися перевагами масштабу, якими користуються традиційні банки. Традиційні банки, не дивлячись, на наявність коштів, не так швидко переходять на сучасні технології, притримуючись більш старих, стандартних систем.

Bankera спрямована на революцію у банківській діяльності, використовуючи переваги технології Blockchain, але при цьому, приділяючи особливу увагу масштабам. Це означає, що Bankera прагне стати універсальним магазином для усіх фінансових послуг, так, як і традиційні банки сьогодні, при використанні технологій для скорочення  числа контрагентів і, таким  чином, зниження вартості банківського обслуговування для кінцевого клієнта. Впровадження технології Blockchain також  дозволить Bankera пропонувати своїм клієнтам нові й унікальні рішення..


Послуги

Bankera пропонує три основних види послуг:

Платежі, включаючи платіжні рахунки IBAN, дебетові картки , міжбанківські обмінні курси та обробку платежів. Усі сервіси будуть підтримувати традиційні валюти (fiat) і крипто валюти, такі, як Bitcoin, Ethereum, DASH, NEM, ERC20 токени та інші. У  довгостроковій перспективі  Bankera буде впроваджувати інноваційні рішення, такі, як прив’язування до Валового Внутрішньго Продукту (ВВП)  валюти та використання відкритих інвестиційних фондів, в якості заміни грошей.

Кредити і депозити стануть ключовою конкурентною перевагою, а також  основною  послугою Bankera. Поточні депозити отримають проценти, як і збереження. Усі клієнти Bankera зможуть отримати вищі процентні ставки через запатентовану інформацію про рух коштів позичальників, тому що, більшість кредитів буде представлено бізнес-клієнтам, які використовують вирішення для обробки платежів.

Інвестиції будуть  складатися з недорогих інвестиційних продуктів таких, як фонди, яі торгуються на фондовому ринку (ETF), крипто-фонди (портфель різних крипто валют і крипто-токенів), а також  roboadvisory рішення для керування капіталом. І на завершення, Bankera запропонує інвестиційно-банківські послуги , включаючи фінансування корпоративних стратегій наших бізнес-клінєтів.


Становище Bankera

Ще до початку ICO Bankera  мала значну IT-інфраструктуру.

Bankera  вже має необхідні регламентарні і інформаційні механізми, які пропонують індивідуальні номери міжнародних банківських рахунків (IBAN), які можуть приймати і здійснювати платежі у Єдиній Європейській зоні (SEPA). Bankera також пропонує конкурентноздатні курси обміну іноземної  валюти, швидкі й рентабельні міжнародні банківські перекази, а також, наявність “платіжної карти Bankera”, зв’язаної із платіжним рахунком власника карти.

Усі ці сервіси можуть бути протестовані на SpectroCoin, обмін між криптовалютами, електронними гаманцем, дебетовою карткою і поставником платіжних процесорів , в яких Bankera буде сполучним звеном. Те, що було розроблено, до сих пір, служить мінімальним життєздатним продуктом  для Bankera, щоб почати свою діяльність. Однак, для досягнення цілі, стати повністю діючим банківським сервісом Bankera необхідно отримати капітал.


Чим Bankera відрізняється від інших проектів.

Bankera мінімум на один рік випереджає аналогічні проекти, які в основному, працюють тільки з передоплаченими картковими програмами. По-перше, ми уже пропонуємо IBANs (номер банківського рахунку) для клієнтів  через  SpectroCoin, на життєздатний продукт (MVP). Наявність оперативного MVP дозволяє нам оплачувати транзакційну частку наших клієнтів кожного тижня, а також представляти базу IT-інфраструктури для Bankera. По-друге, Bankera вже має гаманець для фіатних, так і для крипто валют і буде розвиватись до повноцінного банку епохи Blockchain  на протязі 1-2 років. По-третє, ми будемо пропонувати фактичні банківські послуги, так само, як і кредити та депозити, рішення щодо переказу коштів. І нарешті, у нас є чудова команда і рада адвайзерів, які вже успішно працюють і будуть продовжувати це робити наступні роки.





Первинне розміщення монет (ICO)
Щоб реалізувати наш проект ми проводимо ICO.

Під час ICO будуть випущені токени Bankera (BNK) на публічному Blockchain. Вартість кожного токена буде залежати від суми комісійного прибутку, який виплачується власнику токена кожного тижня.

20% доходів від чистого прибутку будуть відправлятися на смарт-контракт.

Смарт-контракт буде розподіляти кошти власникам токенів Bankera пропорційно до їхньої кількості (наприклад, якщо у власника 1% усіх токенів Bankera, то він отримає  1% від усієї частки доходу.)


28 серпня ми запустили попереднє ICO і ми пропонували 10 % усіх токенів. Три тижні після початку, ми зібрали 25 МЛН. EUR.
27 листопада ми запустили кампанію ICO, на якій буде виставлено 30% токенів.

Ще 30% токенів будуть виставлені на SCO (вторинне розміщення монет) у майбутньому, ціна токена буде не меншою, ніж  0.1 EUR за штуку.

25% токенів підуть команді і на бонусні програми.

 Токени  для команди будуть заморожені на деякий  час.

5% токенів передбачено для адвайзерів, які вносять великий вклад у розвиток проекту.

Таким чином, загальна hardcap для pre-ICO і ICO складає 10 000 000 000 BNK (2 500 000 000 + 7 500 000 000) на суму 177 млн. EUR (25 млн. EUR + 152 млн. EUR) і не менше 750 млн.EUR для SCO.

Ціна токена під  час ICO  на даний час 0.019 EUR. Під час  ICO  також  будуть визначені чек-поінти, тому ціна після кожного 1 000 000 000 BNK збільшиться на 0.001 EUR. Дивіться таблицю нижче:


Наші бонусні програми.


Referral: https://bankera.com/bounties.html
Twitter: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100209
YouTube: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100246
Підписи: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2101979
Forum Thread Перекладання: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2100059
Перекладання: https://medium.com/@Bankera_blog/introduction-of-bankeras-bounty-program-c1c9951ac5d2

Команда

Vytautas Karalevicius/CEO
Mantas Mockevicius/CCO
Justas Dobiliauskas/CTO
Craig Grant/VP для Бізнес Розвитку
Susana Wessling/UX/UI дизайнер
Egle Eidimtaite/VP для Бізнес Розвитку
Ruta Cizinauskaite/VP для маркетингу
Tse-Hsin Lu/VP для комунікації
40+ членів команди

Радники

Lon Wong/Президент фонду NEM.io
Antanas Guoga/Член Європейського Парламенту
Eva Kaili/Член Європейського Парламенту
Audrius ˇiug˛da/Експерт з банкінгу
Modestas Kaseliauskas/Колишній голова Державної Податкової Служби Литви
Marc Kenigsberg/Засновник BitcoinChaser
Prof. Jochen De Weerdt/Експерт із майнингу
Damon Rasheed/Засновник Rate Detective
Dr. Eugene Dubossarsky/Вчений у сфері даних
Warren Lush/PR експерт



« Last Edit: January 31, 2018, 06:31:33 PM by Angel35 »

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #1 on: January 20, 2018, 05:59:39 PM »
Ось інструкція для тих, хто хоче придбати токени Bankera


« Last Edit: February 13, 2018, 06:36:38 PM by Angel35 »

departure

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #2 on: January 30, 2018, 06:57:43 PM »
Доброго дня, дякую за переклад... Уточніть, наразі в якому статусі проект?  Я бачу, що скоро буде зібраний хардкап?

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #3 on: January 30, 2018, 07:43:02 PM »
Зараз проект проводить ICO і уже зібрано 91 млн.EUR, при хардкапі 177 млн.EUR.

ellalibi

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #4 on: January 31, 2018, 06:02:47 PM »
Видно, що з`явився новий процвітаючий сервіс. Досить привабливі пропозиції. В мене є питання: які ще валюти, Ви дадаєте в майбутньому у системі, окрім Bitcoin, Ethereum токенів (і декількох інших у статтї)?

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #5 on: January 31, 2018, 06:23:48 PM »
Видно, що з`явився новий процвітаючий сервіс. Досить привабливі пропозиції. В мене є питання: які ще валюти, Ви дадаєте в майбутньому у системі, окрім Bitcoin, Ethereum токенів (і декількох інших у статтї)?
Так, сервіс уже працює та навіть уже має свої власні прибуткові продукти.
Тепер щодо питання, уже зараз ви можете купити токени BNK за допомогою звичайних валют та Bitcoin, Ethereum, DASH, NEM, ERC20 токенів та інших. У майбутньому ж, Bankera планує добавити ще більше смарт - контрактів.

coinlawyer

  • Novice
  • *
  • Posts: 25
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #6 on: January 31, 2018, 06:35:50 PM »
Проект дійсно масштабний і якщо в нашій країні буде більше тих АТМ банкоматів, то матиме багато клієнтів! Цікаво, чи що можна буде знімати за допомогою їх картки з такого банкомату АТМ фіат валюту та гривню?   

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #7 on: January 31, 2018, 07:26:29 PM »
Проект дійсно масштабний і якщо в нашій країні буде більше тих АТМ банкоматів, то матиме багато клієнтів! Цікаво, чи що можна буде знімати за допомогою їх картки з такого банкомату АТМ фіат валюту та гривню?
На жаль, цей проект поки що не має мережі банкоматів, але уже підтримує UAH (гривні), тому після ICO ви зможете обміняти усі свої токени на них.

departure

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 78
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #8 on: February 01, 2018, 09:08:34 AM »
Всі карткові проекти на жаль дуже чутливі до регуляції.  Люба держава може легко втручатися в роботу таких сервісів

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #9 on: February 01, 2018, 11:02:02 AM »
Всі карткові проекти на жаль дуже чутливі до регуляції.  Люба держава може легко втручатися в роботу таких сервісів
Так, ви праві, у деяких державах крипто валюти уже навіть заборонені, але також є держави, де крипто валюти повністю дозволені і ніяк не будуть регулюватись і цей список постійно буде поповнюватись. Саме у таких країнах Bankera й розкриє свій потенціал.

olegorlov

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #10 on: February 01, 2018, 11:03:20 AM »
Цікавий проект. А на які біржі планується виход?

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #11 on: February 01, 2018, 06:38:14 PM »
Цікавий проект. А на які біржі планується виход?
Поки що невідомо, але ці токени уже можна обмінювати на більшість валют та деяких великих криптовалют на SpectroCoin.com

ikra20

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #12 on: February 03, 2018, 12:29:48 PM »
На мою думку, дуже перспективна криптовалюта. Що думаєте ВИ? Чи виросте вона з часом?

Я з Вами повністю згодна. В цього проекту є прекрасне майбутнє. Бажаю процвітання!

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #13 on: February 06, 2018, 07:01:21 AM »
Увага! Уже продано 4 000 000 000 токенів BNK і ціна за один токен складає 0.021 EUR.

Angel35

  • Novice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [ICO] Bankera - банк для епохи Blockchain.
« Reply #14 on: February 07, 2018, 03:56:17 PM »
На мою думку, дуже перспективна криптовалюта. Що думаєте ВИ? Чи виросте вона з часом?

Я з Вами повністю згодна. В цього проекту є прекрасне майбутнє. Бажаю процвітання!
Дякую за підтримку.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services