click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] [Pre - ICO Marraskuu 22, 2017] Neunio: Kvantti Secure Blockchain  (Read 1726 times)

cdelpeche

  • Novice
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Mikä on Neunio?

Kun Neunio blockchain tarkoituksena on turvata post quantum cryptography (PQC). Tapahtuma allekirjoitukset tehdään PQC avain järjestelmää, johon sisältyy lattice-pohjainen cryptography (LBC), jossa avaimet perustuvat rengas polynomials, jonka löytää sopiva avain katsotaan matemaattisesti kovaa sekä klassisesti ja suhteessa quantum tietojenkäsittelyyn. Tietyn allekirjoituksen käytetään GLYPH, muutellun version GLP-järjestelmää. GLYPH on määrä käsitellä kuin tavallinen post-quantum allekirjoittaa kuin taidamme NIST ensimmäinen PQC standardointi konferenssiin. Teoriassa glyph takaa vähintään 128 bits turvallisuuden, riippumaton mahdollisen tulevan kehityksen kärjessä on PQC. Allekirjoittamalla järjestelmää työskentelee tällä hetkellä eniten blockchain sovelluksia, joka perustuu halogeenivalojen metallikuoriset käyrä cryptography (ECC), ei kiinnitä arviosta, quantum supreme tietokoneisiin. Molemmat aakkosia ja IBM ovat ilmoittaneet tai ennustettu oman quantum supreme tietokoneet loppuun mennessä 2017. Puoli vaikutukset järjestelmään allekirjoittaminen on lohkokoko kuin julkiset avaimet kasvavat merkittävästi. Kompressio algoritmit syntyvät PQC ja mullistavien verkon nopeus kasvaa kasvun kuituoptiset kaapelit, sen vaikutus koko kasvaa täytyy tulla vähäisiä. Jatkuvasti parantamaan Neunio ja myöhemmät parantamissuunnitelmien voimassaoloaikaa tulee vastaamaan näihin haasteisiin. Meillä on sisällöllinen kehittäminen blockchain samanaikaisesti kun tekoäly.

Vaihe 1: altistus useimmat ihmiset eivät vielä tiedä mitä blockchain eikä cryptocurrency niin aiomme luoda hybridi-sovellus, nykytekniikasta perinteisestä tapa luoda sovelluksia ja elementit blockchain teollisuudelle. Ensihakemus rakennamme on AI alusta, Neunet, joka vastaa älykkäällä tavalla työllistämismahdollisuuksien kartoittamista yhdessä lahjakkuutta. Tämä laitealusta luodaan puolueeton algoritmeilla, jotka mahdollistavat naisten ja muiden vähemmistöjen oikeudenmukainen ja yhtäläiset mahdollisuudet työhönottoon. Tämä alusta auttaa näitä ryhmiä kuin yrityksillekin. Mietinnössä ei ole mitään tätä foorumia, jossa käytetään blockchain. Mitä tulee ero maker ulkopuolella puolueeton algoritmeja on myös rakennettu perustilassaan cryptocurrency lailla Neunio. Käyttäjät käyttävät Neunios, jäsenyyttään ajotasolle ja käyttää toimintoja, kuten korvausvaatimusta työn tai otat yhteyttä top ehdokas. Ensihakemus hyödyntämään Neunio blockchain tulee blockchain järjestelmä kuljettaa salaa arkaluontoisia tietoja työnantajien ja työntekijöiden välille. Kuten lahjakkuus käyttää Neunet löytää työpaikkoja, että seuraava askel, jota tarvitaan heistä on hyväksyä tarjouksen, sekä siten, että heidän työnantajansa puhelias henkilötiedot, kuten sosiaaliturvansa ajokortin pankkitietoja jne. quantum suojattu tapa lähettää puhelias tunnistettavaa tietoa työnantajille, jotka auttavat yrityksiä ja ihmiset tottuvat edut blockchain sitä tällä tavalla. Näin menetellen työntekijöiden ja työnantajien tietokantoja entistä turvallisempia ja yksityisten ja antaa omistus tiedot yksittäisten samanaikaisesti. Työnantajat eivät joudu kohtaamaan omaa palvelinta, henkilökunnan tai maksaa toimittajille mahdollisuuden isännöidä näitä tietoja. Meidän blockchain on varattu suojella tätä arkaluonteista tietoa.

Vaihe 2: Rakenna yhteisöön Neunio Blockchain voidaan siirtää ja vaihtaa useita tapahtumia ja sitä käytetään PQC. Tätä me haluamme luoda ympäristö, jossa hakemus on tehty, joissa tarvitaan tehokkaampaa suojausta. Seuraavassa vaiheessa, että hanke ympäristön, jossa jokainen, joka tuntee hyvin luoda app tai verkkosivuilla on mahdollista luoda sovelluksen hyödyntämällä osaamistamme blockchain. Historiassa on siis luoda "App Store" yhteisössämme voidaan käynnistää sovelluksia ja sitoutumaan käyttäjien kanssa. Samoin kuin app store, kun käyttäjä on kirjautunut blockchain he yksinkertaisesti vain on ladattava sovellus ja he voivat käyttää sitä ilman, että sinun tarvitsee luoda tiliä, koska ne ovat jo allekirjoittaneet verkkoon ja käyttää heidän henkilöllisyytensä lompakkoon. Neunios käytetään työtilauksen blockchain. Sovelluksia voi eikä rajoitu tunnus ja lääketieteellisten tietueita, pankki- ja rahoitusalalla tapahtumat, mitä systeemin jakaminen tunnus tai muita luottamuksellisia tietoja henkilön toisella osapuolella voi käyttää tässä blockchain. Turvallisuus olisi taattu, emme vain teknologian blockchain vaan myös quantum key cryptography käyttö 

Ceļakarte:
[/size]

Quote

Hehku - ICO myynti:

Hehku - ICO alkaa marraskuussa 2100 ja päättyy joulukuun 8.

Tavoitteena on nostaa $600 000, jossa julkaistaan 10,025,640 Neunios (2 %), paljonko lääkkeitä kaikkiaan toimitetaan liikkeeseen. Hehku - ICO käytetään pääomaa aikainen kehittämismenot, alusta ja tiimimme kisapeliä odotellessaan ICO toukokuussa 2018. Alla on kuvattu, miten aiomme kohdistaa pääomasta:
Quote

Voimme vain hyväksyä CEYHAN, ETH ja USD. Tarkastelu, joka koskee liittymistä - ICO on noudatettava:

1 CEYHAN = 66,666 NEN
ETH 1 = 5,512 NEN
1 USD = 25 NEN

Jakelu on kolikon jälkeen crowdsale on valmis.

Lisätietoja siitä, kuinka voit ostaa kolikoita löytyy Internet-sivuillamme: https://neunio.io/

Lisätietoja tuotteistamme ja alustan löytyy myös tutkimusraportti: Lataa palvelindokumentti tässä:

https://neunio.io/res/pdf/Whitepaper-Finnish.pdf


Jos haluat ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja, lähetä sähköpostia [email protected], Discord channel: https://discord.gg/W9kZyqX


cdelpeche

  • Novice
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ANN] [Pre - ICO Marraskuu 22, 2017] Neunio: Kvantti Secure Blockchain
« Reply #1 on: November 22, 2017, 07:58:11 AM »
Neunio Pre - ICO on elää nyt!
[/size]

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services