click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: (ANN) NEULAUT ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑ  (Read 1055 times)

killerjoegreece

  • Guest


Παρακαλούμε αποδεχτείτε τους θερμούς χαιρετισμούς μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το έργο μας σε όλα τα μέλη της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων. Καθώς συνεχίζει να αυξάνεται το πεδίο εφαρμογής της τεχνολογίας των μπλόκ, ο κλάδος της εφοδιαστικής και της αλυσίδας του εφοδιασμού είναι ένας τομέας που είναι έτοιμος να ωφεληθεί πάρα πολύ από αυτή την
αναδυόμενη οικονομία.




ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ NEULAUT;


Η Neulaut είναι μια πλατφόρμα εφοδιασμού, η οποία παρέχει μια απρόσκοπτη αλυσίδα εφοδιασμού από άκρο σε άκρο για αγαθά και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της αλυσίδας συναλλαγών. Το νόμισμα Neulaut NUA, το οποίο αποτελεί διαπραγματεύσιμο ψηφιακό στοιχείο, επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας να πληρώνουν για τις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων και άλλες συναφείς υπηρεσίες και να παρακολουθούν τα εμπορεύματα καθώς προχωρούν κατά μήκος της διαδικασίας της αποστολής και παράδοσης. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί την έννοια της διανομής του χώρου, συνδυάζοντας αποτελεσματικά τους ιδιοκτήτες των εμπορευματικών μεταφορών με τους προμηθευτές των υπηρεσιών ναυτιλίας παγκοσμίως. Η διαχείριση της διαδικασίας γίνεται μέσω μιας έξυπνης σύμβασης και της αποκεντρωμένης τεχνολογίας των μπλοκ. Η χρήση της υποδομής θα εξασφαλίσει την ασφάλεια στην επιβεβαίωση και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων που αποστέλλονται μέσω της πλατφόρμας, τη διαχείριση της τεκμηρίωσης τίτλων και δικαιωμάτων ιδιοκτησίας για τη ροή των αγαθών και των υπηρεσιών σε εθνικές οντότητες και μέρη. Με την τεχνολογία της αλυσίδας, το βασικό σύστημα που υποστηρίζει τα κρυπτονομίσματα, οι υπολογιστές ξεχωριστών ιδιοκτησιακών οντοτήτων ακολουθούν ένα κρυπτογραφικό πρωτόκολλο για να επικυρώνουν συνεχώς τις ενημερώσεις σε ένα κοινόχρηστο βιβλίο. Η σημασία αυτού του αποκεντρωμένου συστήματος είναι ότι σημαντικές πληροφορίες μπορούν να καταγραφούν σε πραγματικό χρόνο και δεδομένου ότι δεν είναι αξιόπιστες, η πλατφόρμα δεν απαιτεί να υπάρχει ένας φορέας για τον έλεγχο. Κάθε συμμετέχων στην πλατφόρμα έχει πρόσβαση σε ορισμένες, αναμφισβήτητες και καταγεγραμμένες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία των αγαθών και των υπηρεσιών. Αυτό εξαλείφει τα προβλήματα και τα σφάλματα εισόδου και δημιουργεί εμπιστοσύνη και διαύγεια ενισχύοντας την βάση δεδομένων. Το σύστημα του Neulaut θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.




ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι δυνατότητες της αποδοτικότητας και της εξοικονόμησης του κόστους είναι πραγματικές στην πλατφόρμα του Neulaut. Η πλατφόρμα θα μειώσει τις δυσκίνητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και την τεκμηρίωση τον χρόνο κατανάλωσης. Κάθε διαδικασία θα υπογραφεί ηλεκτρονικά και αυτή η υπογραφή θα επαναληφθεί και θα αποθηκευτεί σε όλους τους κόμβους των υπολογιστών που χρησιμοποιούν το λογισμικό στην αλυσίδα του εφοδιασμού, το οποίο θα είναι επαληθεύσιμο και διαθέσιμο στο κοινό. Η πλατφόρμα θα παρέχει ανοικτή καταγραφή αρχείων, την οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι συμμετέχοντες. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το κατανεμημένο δίκτυο θα είναι αναμφισβήτητες καθώς αυτό επαναλαμβάνεται και αποθηκεύεται σε άλλους υπολογιστές στο δίκτυο. Αυτό το σύστημα θα ενσωματώνεται απρόσκοπτα στις υφιστάμενες δομές προστασίας των εθνών, των συνθηκών και των θαλάσσιων κανονισμών που θα το κάνουν ομαλό και αποτελεσματικό στη χρήση.





ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ NEULAUT, NUA


Είναι τo μέσο για την εξακρίβωση της γνησιότητας και τη ροή των αγαθών και των υπηρεσιών. Κάθε χρήστης της πλατφόρμας του Neulaut θα επισυνάψει το νόμισμα ως υπογραφή σε κάθε αξία και με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσει την ασφάλεια και την παρακολούθηση. Αυτό χρησιμεύει ως ένα ανεξίτηλο σημάδι από ένα κομμάτι. Η ολοκλήρωση μιας διαδικασίας αντιπροσωπεύει την διεκδίκηση της αξίας του νομίσματος ενός συμμετέχοντος στο έργο. Είναι μια διαδικασία προστιθέμενης αξίας, βελτίωσης της αξίας και δημιουργίας αξίας. Οι έξυπνες συμβάσεις θα καθορίσουν τα δικαιώματα όλων των συμμετεχόντων όσον αφορά τις υποχρεώσεις στη ναυτιλία και τη διαδικασία παράδοσης των αγαθών. Με αυτόν τον τρόπο θα εξαλειφθούν οι παλιοί όροι αποστολής, όπως η συλλογή, τα εργοστάσια και οι υπόλοιπες σημερινές συνήθεις των μεταφορών. Οι κρυπτογραφικές υπογραφές θα διασφαλίσουν ότι οποιοσδήποτε υπάλληλος είναι υπεύθυνος για τη συμβολή  στην αξία της αλυσίδας, προστατεύοντας συγχρόνως την ταυτότητά τους. Το λογότυπο του Neulaut, το NUA θα χρησιμεύσει ως σήμα ταυτότητας μόλις υπογραφεί και επισυναφθεί κάθε βήμα της ροής του εφοδιασμού. Η κρυπτογράφηση διασφαλίζει ότι ο κίνδυνος της πειρατείας και του συμβιβασμού μειώνεται στο ελάχιστο δυνατό, γιατί προστατεύει ταυτόχρονα όλα τα μέρη εξασφαλίζοντας ότι όλα τα εξουσιοδοτημένα άτομα και η συμβολή τους στην αλυσίδα παρακολουθούνται διεξοδικά. Αυτό θα εξαλείψει την δυσκαμψία, τον εφησυχασμό και θα εξασφαλίσει τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα.


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ NEULAUT, NUA


   Συνολική προσφορά: Μόνο 100 εκατομμύρια νομίσματα
   Σε κυκλοφορία: 20 εκατομμύρια νομίσματα
   Δεσμευμένα: 70 εκατομμύρια νομίσματα
   Αμοιβή για την ομάδα προγραμματιστών: 10 εκατομμύρια νομίσματα




ΧΡΟΝΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η πλατφόρμα του Neulaut Logistic θα αναπτυχθεί και θα παραδοθεί έως τον Οκτώβριο του 2019. Η έκδοση άλφα και οι δοκιμές beta θα παραδοθούν πριν από την τελική κυκλοφορία της πλατφόρμας. Ένας πλήρης οδικός χάρτης και ένα χρονοδιάγραμμα εργασίας για κάθε φάση της ανάπτυξης θα κυκλοφορήσει στην ιστοσελίδα μας καθώς προχωράει το έργο.


ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΟΙ

     
    Κώδικας στο Github:

https://github.com/Kumarodus/Neulaut-Logistics/tree/master

Twitter:

https://mobile.twitter.com/NeulautPlatform


     Bitcointalk:


https://bitcointalk.org/index.php?topic=2171690.0



     Ιστότοπος:


Έρχεται Σύντομα....



     Λευκό χαρτί:


Ερχομαι συντομα...



ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Το νόμισμα Neulaut, NUA κυκλοφορεί επί του παρόντος στο www.coinexchange.io



Εισαγωγή σε άλλα χρηματιστήρια που θα ανακοινωθούν

1. Poloniex
2. Κρυπτοπία
3. Bittrex
4. Gatecoin
5. HITBTC
6. LIvecoin



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΟΙΒΩΝ

Περισσότερες ενημερώσεις θα δωθούν σύντομα




ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Οι μεταφράσεις σε αυτές τις γλώσσες είναι απαραίτητες.


Ρώσικα
Ινδονησίας
Ελληνικά
Κορεάτικα
Γαλλικά
Ινδικά
Ρουμάνικα
Βιετναμέζικα
Φιλιππινέζικα


Σας ευχαριστώ όλους



ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ NEULAUT

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services