click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN][ICO] ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΩΛΗΣΗ ACE! ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!  (Read 1938 times)

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
 

TokenStars – Νομισματοποιούμε τις Διασημότητες

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ | TELEGRAM | TWITTER | FACEBOOK | LINKEDIN | MEDIUM |



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΩΝ
Δεξαμενή: 0,75-1% Αρχική Προσφορά Νομισμάτων (εφεξής ΑΠΝ). Εκστρατείες: μετάφραση και συντονισμός, υπογραφή και άβαταρ, ιστολόγια και μέσα, Reddit, Twitter, Facebook, οι ιδέες σας.
Ζητήστε κωδικό προσφοράς - κερδίστε για τους ανθρώπους που συστήνετε 5% μπόνους και λάβετε 5% επί των αγορών τους σε ACE.












Λανσάρισμα & Ανακοίνωση ΑΠΝ (24 Ιουλίου 2017)

Γεια σας!

Είμαστε η TokenStars, οι πρωτοπόροι της ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ των σταδιοδρομιών των υποψήφιων ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ. Η ομάδα μας έχει ως στόχο να φέρει τα πάνω κάτω στην βιομηχανία της ανάπτυξης των παγκόσμιων ταλέντων μέσω της ΠΑΡΟΧΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ στον αθλητισμό και τον χώρο του θεάματος, καθώς επίσης και μέσω της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ σε παγκόσμια κλίμακα.

Είμαστε σήμερα ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για το πρώτο μας και ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΡΩΤΟ έργο σε αυτόν τον τομέα!

Η φιλοδοξία της TokenStars να νομισματοποιήσει τους πραγματικούς ανθρώπους ξεκινάει με το ACE - ένα έργο που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ τους νέους και έμπειρους ΤΕΝΙΣΤΕΣ για να ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ και τις ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ. Στη συνέχεια θα επεκταθούμε σε άλλες κάθετες αγορές, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου (ακολουθεί τον Σεπτέμβριο του 2017!), του πόκερ (Σεπτέμβριος 2017!), των ηλεκτρονικών αθλημάτων, της καλαθοσφαίρισης, του χόκεϊ, των ηθοποιών του κινηματογράφου, των μουσικών και των μοντέλων.



Έναρξη προπώλησης: 1 Αυγούστου 2017, 19:00 UTC.
Ολοκλήρωση προπώλησης: 9 Σεπτεμβρίου 2017, 19:00 UTC.

Έναρξη πώλησης: 10 Σεπτεμβρίου 2017, 19:00 UTC.
Ολοκλήρωση πώλησης: 31 Οκτωβρίου 2017, 19:00 UTC. (Ή νωρίτερα σε περίπτωση που επιτευχθεί το ανώτατο όριο).

Αρχική έκδοση ειδικού νομίσματος: 7 Νοεμβρίου, 2017, 19:00 UTC.

Κόστος ειδικού νομίσματος: 0,0001 BTC.
Αποδεκτοί μέθοδοι πληρωμής: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH).

Στόχος πώλησης ειδικού νομίσματος: $15.000.000.





Σύνοψη Έργου ACE

Η ACE θα υποστηρίζει ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΤΕΝΙΣΤΕΣ στον δρόμο τους για να γίνουν ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ που είναι επιτυχημένοι στο άθλημά τους και ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΖΗΤΗΣΗ ως κορυφαίες διασημότητες.

Με δεδομένο ότι η αντισφαίριση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως, η ACE σκοπεύει να εισάγει 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ στον κόσμο της αλυσίδας των μπλοκ.


Και ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ που μπορείς να γίνεις μέρος της επιτυχίας του επόμενου Φέντερερ και της επόμενης Σαράποβα και να λαμβάνεις αποκλειστικές προσφορές από αυτούς!



Μοντέλο Εργασίας

Ο ΝΕΟΣ τενίστας χρειάζεται οικονομική υποστήριξη και πόρους προώθησης αξίας $100 ΧΙΛΙΑΔΩΝ / ΕΤΟΣ: ακαδημία, προπονητής, προπόνηση, εξοπλισμός, ταξίδια σε τουρνουά, προβολή, κτλ.


Μία δημοφιλής ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ κερδίζει $$$ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ:
  • χρηματικά έπαθλα από τουρνουά·
  • συμβόλαια χορηγιών με παραγωγούς εξοπλισμών και ενδυμάτων·
  • γενικά συμβόλαια διαφημίσεων·
  • έσοδα από εμφανίσεις (τα λιγότερο ευυπόληπτα τουρνουά πληρώνουν τους αστέρες απλά και μόνο για να συμμετέχουν)·
  • παροχή δικαιωμάτων ως προς το όνομά τους και την εικόνα τους (σε εκδηλώσεις παιχνιδιών, σειρές ρούχων, αρώματα, κτλ.)·
  • έσοδα από επιδείξεις.

Επισκεφθείτε τηνΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ACE και ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ ACE (αγγλικά) για να ανακαλύψετε αρκετές πειστικές μελέτες περιπτώσεων.



Κάτοχοι Ειδικών Νομισμάτων




Ποιοι είμαστε

Η TokenStars φέρνει μαζί μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ αστέρων παικτών της αντισφαίρισης, κορυφαίων παγκοσμίως προπονητών και ανιχνευτών ταλέντων, οι οποίοι έχουν εκ βαθέων γνώση του κλάδου, καθώς επίσης εξέχοντες επιχειρηματίες και επενδυτές. Μεταξύ αυτών είναι:






Πάβελ Στουκόλωφ – Διευθύνων Σύμβουλος. Επαγγελματίας των επενδύσεων, πρώην διευθυντής εξαγορών και συγχωνεύσεων και στρατηγικής στον κλάδο των μέσων ενημέρωσης στην JSFC Sistema, η οποία κατείχε συνολικά στοιχεία του ενεργητικού άνω των $95 εκατομμυρίων. Ο Πάβελ ολοκλήρωσε συμφωνίες αξίας $250 εκατομμυρίων σε επενδύσεις επιχειρηματικών κεφαλαίων, συγχωνεύσεις και εξαγορές και σε άντληση κεφαλαίων από τις αγορές χρέους.

Ιρίνα Σάσκινα – Διευθύντρια Μάρκετινγκ. Πρώην Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Groupon Ρωσίας (με παρουσία σε 53 πόλεις). Πρώην Στέλεχος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην Rambler&Co (με κεφαλαιοποίηση της τάξεως των $0,6 δις). Πρώην Διευθύνουσα Σύμβουλος στην LinguaLeo.

Αντρέι Τουκμάνωφ – Διευθυντής Τεχνολογίας. Πρώην Ανώτατος προγραμματιστής στην Heaven11, ένα σύστημα διεθνούς διαχείρισης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, πρώην Διευθυντής Τεχνολογίας στην RBC-Soft, ανώτατος προγραμματιστής στην championat.com και την ivi.ru. Ίδρυσε και πούλησε με επιτυχία το tranzaptor.com. Σύμβουλος αλυσίδων των μπλοκ. Δουλεύει πάνω στα κατανεμημένα συστήματα από το 2000.

Βλάντιμιρ Σμιντ – Οικονομικός Διευθυντής. 10+ έτη εμπειρίας στο ψηφιακό επιχειρείν. Ο Βλάντιμιρ ήταν συνιδρυτής στο teamo.ru (υπηρεσία γνωριμιών premium), το οποίο πουλήθηκε στην mamba.ru ($100 κεφαλαιοποίηση μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας). Έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής στην Renaissance Capital, GE Money Bank, πρώην Εμπορικό Στέλεχος στην νεοφυή επιχείρηση πελατειακής πίστης κινητών συσκευών της Sberbank ($62 δις κεφαλαιοποίηση).

Μαντίνα Χουκ – Επικεφαλής χορηγιών. Πρώην Επιχειρησιακός Διευθυντής στην Visual DNA, πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Groupon Ρωσίας. Πρώην Εμπορικός Διευθυντής στην Gruppo Mall (Ισπανία) Ρωσίας. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ταξιδιωτικό πρακτορείο, το οποίο πούλησε επιτυχώς το 2007. Έζησε και εργάστηκε στην Ισπανία και το Βέλγιο για πολλά χρόνια.

Ιρίνα Σοσίνσκαγια – Διευθύντρια Τοπικής Προσαρμογής. Πρώην Γενική Διευθύντρια και επικεφαλής τοπικής προσαρμογής του Evernote Ρωσίας (με πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, με προσαρμοσμένη τοπικά ιστοσελίδα σε 23 γλώσσες). Ήταν προηγουμένως Γενική Διευθύντρια σε νεοφυείς επιχειρήσεις στον κλάδο του διακοσμητικού επαγγελματικού φωτισμού και των ακινήτων.

Μιχαΐλιους Ντέρκαχ – Σύμβουλος Σχεδιασμού. Πρώην Καλλιτεχνικός Διευθυντής της LeoBurnett Μόσχας, Μέλος της Λέσχης Καλλιτεχνικών Διευθυντών της Ρωσίας. Έχει βραβευτεί με δύο Λέοντες των Καννών. Ιδρυτής του Περιοδικού ProExpedition Adventures. Έλαβε μέρος σε ψηφιακά έργα που απέκτησαν αναγνώριση στη Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο σε διάφορες εκδηλώσεις μάρκετινγκ και διαφήμισης. Σχεδιαστής και ειδικός στην χρηστικότητα. Συγγραφέας πλείστων διαφημιστικών έργων σε δημοφιλείς εκστρατείες για τις εξής εταιρείες: Google, Samsung, McDonald's, Lego, P&G, Coca-Cola, Gazprom, Mercedes-Benz, Mitsubishi-Motors, Jeep, Fiat, JTI, Philip Morris, SunInBev, Danone, Oriflame, Citibank, Nestle, WWF, S7 Airlines.

Αντόν Βντόβιν – Αναλυτής Ανίχνευσης Ταλέντων. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων από τη Διεθνή Σχολή Επιχειρήσεων HULT. Ο Αντόν έχει κερδίσει σε τοπικούς και εθνικούς διαγωνισμούς μαθηματικών και χημείας. Συμμετείχε σε τουρνουά αντισφαίρισης από μικρή ηλικία και βραβεύτηκε με τον επίσημο βαθμό του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Νικ Γκριγκόριεφ – Εργάζεται στον τομέα των επικοινωνιών από το 1999. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ψηφιακής υπηρεσίας Mediurg, η οποία έχει συνεισφέρει στην εγκατάσταση των πρώτων συνολικών συστημάτων κοινωνικής υποστήριξης για εταιρείες όπως η Tele2, ο όμιλος Mail.Ru και η Rostelecom (η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας).

Ντμίτρι Ροντίτσεφ – Προγραμματιστής. Κατέχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως προγραμματιστής και αρχιτέκτων λογισμικού πλήρους στοίβας. Έχει σχεδιάσει διαδικτυακές λύσεις για την HA/FT. Έχει εργαστεί στον τομέα της ασφάλειας λογισμικού, σε δοκιμές διείσδυσης, καθώς και στην αντιμετώπιση απειλών Κατανεμημένης Άρνησης Εξυπηρέτησης και χάκινγκ. Αγαπά τις βάσεις δεδομένων, την αναλυτική και τα δίκτυα. Ήταν από τους πρώτους χρήστες της αλυσίδας των μπλοκ.

Λένα Μιντς – Τζεντάι των δημοσίων σχέσεων με πάνω από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Πρώην επικεφαλής έργων στρατηγικών δημοσίων σχέσεων στον Όμιλο Mail.Ru. Συνίδρυσε ένα γραφείο επικοινωνίας βραβευμένο με A-TAK . Συγγραφέας των βιβλίων «Διαχείριση επιδείξεων» και «Κοινωνικά Δίκτυα. Twitter: 140 χαρακτήρες αυτοέκφρασης», καθώς επίσης και πάνω από 50 άρθρων σχετικά με τις δημόσιες σχέσεις και τα ζητήματα διαδικτυακού μάρκετινγκ.



Βερόνικα Κουντερμέτοβα – Υπογεγραμμένη παίκτρια. Νικήτρια 19 τουρνουά WTA και ITF (3 μονά και 16 διπλά). Επί του παρόντος είναι στο νούμερο 66 στα διπλά WTA και στο νούμερο 196 στα μονά. Χάλκινη κάτοχος μεταλλίου στην πανεπιστημιάδα (2015). Ηλικία: 20.

Αναστάσια Μύσκινα – Νο. 2 στη βαθμολογία της WTA. Κάτοχος Ρολάν Γκαρός (τουρνουά Γκραν Σλαμ), νικήτρια 2 Κυπέλλων Ομοσπονδίας και 21 διεθνών τουρνουά. Είναι σήμερα αρχηγός της ομάδας του Κυπέλλου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης της Ρωσίας.

Σεργκέι Ντεμεκίνε – Σύμβουλος Προπονητικής και Ανίχνευσης Ταλέντων. Προπονητής αντισφαίρισης με 8 έτη εμπειρίας, πρώην τενίστας ATP και βασικός προπονητής της Βέρα Ζβονάρεβα από το 2010-2011 (νο. 2 στην βαθμολογία της WTA από νο. 22 στην αρχή της προπονητικής του). Φιναλίστ του μονού του Wibledon και του US Open 2010, ημι-φιναλίστ του Australian Open 2011. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης GPTCA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Προπονητών Αντισφαίρισης).

Μάια Κουρίλοβα – Σύμβουλος Διαχείρισης Ταλέντων. Πρώην Επιχειρησιακή Διευθύντρια στην Octagon (στα 3 κορυφαία πρακτορεία διαχείρισης ταλέντων παγκοσμίως) με 11 χρόνια εμπειρίας. Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Kremlin Cup. Ατζέντισσα της Άννα Κουρνίκοβα, Έλενα Ντεμέντιεβα (Χρυσή Ολυμπιονίκης, νο. 3 στην WTA), Εκατερίνα Μακάροβα και Έλενα Βέσνινα (και οι δύο στις 5 κορυφαίες στο Διπλό της WTA, Πρωταθλήτριες στο Wibledon το 2017, το Roland Garros το 2013 και το US Open το 2014).




Όλεγκ Αντμπρασίτωφ – Σύμβουλος Αλυσίδων των μπλοκ. Ιδρυτής της πλατφόρμας αλυσίδων των μπλοκ Synswap και Επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας των Απαιτήσεων στην πρωτοβουλία αλυσίδων των μπλοκ Hyperledger. Πρώην επικεφαλής πρακτικής αλυσίδων των μπλοκ στην Altoros και αρχιτέκτονας συστήματος στην Deutsche Bank. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Φυσικά από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Επιχειρηματίας και προγραμματιστής, ειδικός και ενθουσιώδης οπαδός των αλυσίδων των μπλοκ.

Έλενα Μασόλοβα – Επενδύτρια. Κατά συρροή επιχειρηματίας με 3 εξόδους (πωλήσεις), ιδρύτρια της Groupon Ρωσίας (από 0 σε $15 εκατομμύρια έσοδα σε 450 ημέρες), Pixonic, Eduson και στο Ταμείο της AddVenture. Η Έλενα ήταν στη λίστα των κορυφαίων 30 διαδικτυακών επιχειρηματιών κάτω των 30, από το Forbes, μαζίμε τον Άλεξ Οβέτσκιν. Έχει εμφανιστεί στην WSJ, το BusinessWeek, το Forbes, το RBC και το Channel 1. Ήταν νικήτρια βραβείων σε τουρνουά αντισφαίρισης αρχαρίων ως έφηβος. Ισόβια οπαδός της αντισφαίρισης.

Ξένια Τσαμπανένκo – Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων. Πρώην Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στον Όμιλο Mail.ru και My.com (LSE: MAIL, κεφαλαιοποίηση $8,9 δισεκατομμυρίων). Ίδρυσε ένα γραφείο επικοινωνίας βραβευμένο με A-TAK. Συγγραφέας του πρώτου βιβλίου για το Twitter, κάθε πρόταση του οποίου δεν περιείχε πάνω από 140 χαρακτήρες.

Αλεξάντερ Στρατιλάτωφ – Σύμβουλος Διαφήμισης και Συνεργασιών Εμπορικών Σημάτων. Συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της JAMI (μία από τις 5 κορυφαίες εταιρείες παροχής ψηφιακών υπηρεσιών, νικήτρια διεθνών βραβείων: Tagline, Silver Mercury, NeForum). Ο Αλεξάντερ ηγείτο προσωπικά των εξής μεγάλων πελατών: Samsung, Coca-Cola, Sprite, Powerade, VW.

Ευγκένι Κουζνέτσωφ – Ειδικός στην Κτήση και την Διατήρηση Χρηστών. Επενδυτής και Επικεφαλής Επιχειρηματικού Μοντέλου στην Welltory. Ιδρυτής της υπηρεσίας WIM - CRM με πελάτες, όπως οι S7 Airlines, η UTair, η M.Video και η Phillip Morris. Ο Ευγκένι έχει επίσης ιδρύσει και πουλήσει επιτυχώς την MyLead, μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανεύρεσης νέων πελατών, με κερδοφορία 45% σε 2 χρόνια.

Μάθετε περισσότερα και μπείτε στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ TOKENSTARS.




15 Λόγοι για τους οποίους πρέπει να υποστηρίξετε την TokenStars



#1. Αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ έργο που ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και συγκεκριμένα τις διασημότητες και τις σταδιοδρομίες τους.

#2. Ξεκινάει με την καθετοποιημένη αγορά της ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ και του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Σε επόμενα στάδια, θα χρησιμοποιήσει μία b]ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ[/b] και να λανσάρει ΝΕΑ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ: πόκερ, ηλεκτρονικά αθλήματα, καλαθοσφαίριση, χόκεϊ, καθώς επίσης ηθοποιούς του κινηματογράφου, μοντέλα και μουσικούς. Η πώληση του ειδικού νομίσματος GOAL γίνεται σχεδόν ταυτόχρονα.

#3. Το έργο αυτό θα επιτρέπει την ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ACE για την αντισφαίριση, GOAL για το ποδόσφαιρο και άλλα νομίσματα αργότερα) με το γενικό ειδικό νόμισμα του δείκτη STAR. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι πρώτοι υποστηρικτές θα έχουν προτεραιότητα.
« Last Edit: September 18, 2017, 06:43:14 PM by financial_analyst »

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
#4. Το ACE παρέχει ΠΟΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ ΤΕΝΙΣΤΕΣ στις κομβικής σημασίας εφηβικές ηλικίες, έτσι ώστε αυτοί να μην εγκαταλείπουν τα επαγγελματικά αθλήματα. Αυτό αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας τους. Το ACE προσφέρει, επιπροσθέτως, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΕΝΙΣΤΕΣ, οι οποίοι είναι ελκυστικοί για τους χορηγούς, αλλά που συχνά οι παραδοσιακοί ατζέντηδες παραβλέπουν.

#5. Όταν γίνονται επιτυχημένοι, οι τενίστριες και οι τενίστες ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ (λιγότερο από $1 εκατομμύριο για έναν παίκτη στο νούμερο 400 της κατάταξης, αλλά πάνω από $60 εκατομμύρια για έναν από τους 5 κορυφαίους παίκτες) και αποκτούν την ιδιότητα της διασημότητας, υπογράφουν ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ (που είναι συνήθως 5-10 φορές περισσότερες από ό,τι τα χρηματικά έπαθλα που κερδίζουν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους).

#6. ΤΟ ACE ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΝΕΙ την διαδικασία ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ μέσω του Παγκόσμιου Δικτύου Ανιχνευτών Ταλέντων. Το ACE παρέχει καλά ισορροπημένα κίνητρα για την εξεύρεση ταλέντων (πληρώνοντας τους προπονητές αντισφαίρισης αμοιβές σύστασης, ύψους του ετήσιου μισθού τους), κάτι που παρέχει μία ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΡΟΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

#7. ΤΟ ACE ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΝΕΙ την διαδικασία ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ μέσω του Παγκόσμιου Δικτύου Ανιχνευτών Ταλέντων. Τα κίνητρα για την προβολή των ταλέντων (10% του συμβολαίου) είναι παραπάνω από αυτά που προσφέρει η αγορά και παρέχουν μία ΚΑΛΗ ΡΟΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ στους παίκτες.

#8. Το ACE χρησιμοποιεί τονΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ για την λήψη συγκεκριμένων λειτουργικών αποφάσεων. Ένα έξυπνο πλήθος που βασίζεται στις αναλυτικές εκθέσεις θα λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις απ΄ό,τι ένας αμερόληπτος αθλητικός ατζέντης που βασίζεται στο ένστικτό του.

#9. Το ACE βασίζεται σε ένα ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ του πρακτορείου διαχείρισης ταλέντων. Οι κίνδυνοι του έργου, λοιπόν, βρίσκονται στην εκτέλεση και όχι στα τεχνικά εμπόδια ή στην έλλειψη ταιριάσματος του προϊόντος με την αγορά.

#10. Το ACE έχει συγκεντρώσει μία ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. (Ελέγξτε ανωτέρω το τμήμα «Ποιοι είμαστε».)

#11. Το ACE έχει ήδη αποδείξει την επιχειρηματική του ιδέα. Έχουμε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με μία καταξιωμένη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ τενίστρια, την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, νικήτρια 19 διεθνών τουρνουά (νούμερο 66 στην κατάταξη της WTA στο διπλό και κορυφαία παίκτρια μεταξύ διακοσίων στο μονό).  Είμαστε κοντά στην υπογραφή της πρώτης διαφημιστικής συμφωνίας με την Βερόνικα.

#12. Το ACE φιλοδοξεί να εισάγει 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ στον κόσμο της αλυσίδας των μπλοκ. Οι κορυφαίοι 20 παίκτες έχουν 172 εκατομμύρια ενεργούς οπαδούς. Δίνουμε ειδική έμφαση στις παγκόσμιες δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ στους λιγότερο παθιασμένους οπαδούς της αντισφαίρισης. Το μήνυμα «πάρε μέρος στη δημιουργία του επόμενου αστέρα τύπου Φέντερερ και λάβε αποκλειστικές προσφορές από τον αστέρα αυτόν» θα έχει σημαντική απήχηση σε αυτούς.

#13. Το ACE στοχεύει σε μία ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΓΟΡΑ. Η βιομηχανία της διαχείρισης ταλέντων είναι μεγαλύτερη από εταιρείες όπως η Nippon Steel και η Sumitomo Metal, η ChemChina, η Tata Motors, η Sanofi, η Hyundai Heavy Industries ή από τα ΑΕΠ χωρών όπως η Σερβία (Ε.Ε.), το Μπαχρέιν, το Μπρούνεϊ, η Κύπρος (Ε.Ε.), η Μάλτα (Ε.Ε.), η Τζαμάικα, η Ακτή Ελεφαντοστού, η Βολιβία, κτλ. Το έργο διαταράσσει την λειτουργία των υπαρχουσών επιχειρήσεων ($40 δισεκατομμύρια σε συμβόλαια υπό διαχείριση) και μοιράζεται με τα μέλη της κοινότητας την αξία που δημιουργείται.

#14. Το ACE είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΟ που αναζητά ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ παίκτες και χορηγούς (αυτό σημαίνει μεγαλύτερο μέγεθος αγοράς, υψηλότερη ποικιλομορφία και λιγότερη εξάρτηση από τους τοπικούς ρυθμιστικούς κανόνες).

#15. Εν τέλει, και πιο σημαντικά, με την χρήση των ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ACE, μέσω της πλατφόρμας του ACE, οι κάτοχοι ειδικών νομισμάτων μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (αποκλειστική επικοινωνία με τους αστέρες, προπόνηση 1 με 1, εισιτήρια για πολύ σημαντικά πρόσωπα και βιβλία, επιχειρηματικές υποστηρίξεις πολύ κάτω από την τιμή της αγοράς, κτλ.).

Η αλυσίδα των μπλοκ επιτρέπει νέους τρόπους συλλογικής υποστήριξης των αθλητών, που παλαιότερα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν, όπως την αποκέντρωση των βασικών διεργασιών (ανίχνευση ταλέντων και προβολή), κάτι που μειώνει δραματικά τα κόστη και μετατοπίζει την αξία που δημιουργείται στην κοινότητα.



Παρακαλώ μην διστάσετε να θέτετε τις ερωτήσεις σας

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile


Η ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ACE ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!

Έχουμε μόλις ξεκινήσει την πώληση ειδκών νομισμάτων ACE, φέρνοντας στη ζωή το πρώτο πρακτορείο διαχείρισης ταλέντων της αλυσίδας των μπλοκ!

Συμμετάσχετε νωρίς για να λάβετε μπόνους αγοράς έως και 50% και 40% επιπλέον μπόνους για την πρώτη μετατροπή των ειδικών νομισμάτων ACE σε άλλο καθετοποιημένο νόμισμα: για ποδόσφαιρο, πόκερ και ηλεκτρονικά αθλήματα, που θα έχουν λανσαριστεί έως το τέλος του 2017.

Η πώληση ειδικού νομίσματος ACE θα διαρκέσει από τις 12:00 μ.μ PDF στις 10 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 12:00 μ.μ. PDT της 31ης Οκτωβρίου 2017.

Διάφορα μπόνους είναι διαθέσιμα για τις πρώτες δέκα ημέρες της πώλησης του ειδικού νομίσματος, συμπεριλαμβανομένων:
  • 40% – για αγορές ειδικών νομισμάτων έως την 13η Σεπτεμβρίου.
  • 30% –για αγορές ειδικών νομισμάτων έως τις 16 Σεπτεμβρίου.
  • 20% –για αγορές ειδικών νομισμάτων έως τις 20 Σεπτεμβρίου.
  • Επιπλέον 5% θα προστεθεί για αγορές τουλάχιστον 5 BTC.
  • Επιπλέον 5% μπόνους σύστασης για τη χρήση κωδικού προώθησης.
  • Επιπλέον 40% μπόνους για την πρώτη μετατροπή του ACE σε άλλα καθετοποιημένα νομίσματα.

1 Το ειδικό νόμισμα ACE θα κοστίζει 0,0001 BTC (1 BTC = 10.000 ειδικά νομίσματα). Κατά τη διάρκεια της πώλησης, ο ελάχιστος αριθμός αγοράς θα μειωθεί στα 100 ειδικά νομίσματα ανά συναλλαγή. Οι υποστηρικτές μπορούν να πληρώνουν για την αγορά ειδικών νομισμάτων με Bitcoin (BTC) και Ethereum (ETH).

Ρίξτε μία ματιά σε όλες τις λεπτομέρειες των όρων της επερχόμενης πώλησης ειδικών νομισμάτων ACE στην κάτωθι εικόνα.



Ιστοσελίδα https://tokenstars.com/ace/
Λευκή Βίβλος https://tokenstars.com/upload/files/ace_by_tokenstars_whitepaper.pdf
Βίντεο

Ακολουθήστε μας:
« Last Edit: September 18, 2017, 06:39:48 PM by financial_analyst »

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
- Η ICOrating χορήγησε στην TokenStars μακροπρόθεσμη επενδυτική αξιολόγηση "καλύτερη από την αγορά":
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2043613.msg21737285#msg21737285

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
 Η πρώτη υπογεγραμμένη παίκτρια της TokenStars, Βερόνικα Κουντερμέτοβα, κέρδισε σήμερα το τουρνουά ITF του Κυπέλλου Νέβα, 2017, στο διπλό αγώνισμα.

Οι Ρωσίδες τενίστριες Άννα Μπλίνκοβα και Βερόνικα Κουντερμέτοβα, επιβλήθηκαν έναντι των Ελβετίδων Μπελίντα Μπένσιτς και Ντομίνικα Μικαέλα Χόνκοβα, με σκορ 6/3 και 6/1, στον τελικό του τουρνουά ITF στο διπλό γυναικών, στην Αγία Πετρούπολη.
Το Ταμείο του βραβείο του Κυπέλλου Νέβα του τουρνουά ITF είναι $100.000.

Συγχαρητήρια στη Βερόνικα και την Άννα για τις νίκες τους!

Το έργο ACE της TokenStars επιτρέπει σε όλους εσάς να βρείτε το επόμενο ανερχόμενο αστέρι στο άθλημα της αντισφαίρισης και να συμμετάσχετε στη μελλοντική του επιτυχία. Η υποστήριξή σας θα βοηθήσει τους νέους παίκτες να συμμετέχουν σε τουρνουά σε πιο συχνή βάση και να βελτιώνουν το προπονητικό τους πρόγραμμα.

Η Βερόνικα δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Facebook, αμέσως μετά την τελετή:
https://www.facebook.com/nichka.kudermetova/posts/1652069168201566:0

« Last Edit: September 29, 2017, 09:48:58 PM by financial_analyst »

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
⭐️ Το Πρώτο Ταμείο Συναλλαγών Νομισμάτων Υποστηρίζει την TokenStars ⭐️

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συστήσουμε το Token Fund, το οποίο υποστηρίζει τη συμμετοχική πώληση της TokenStars.

Quote
"Έχουμε αποφασίσει να υποστηρίξουμε το έργο TokenStars, διότι βλέπουμε ότι υπάρχει μία ισχυρή ομάδα επαγγελματιών πίσω από το έργο αυτό. Οι άνθρωποι αυτοί γνωρίζουν επακριβώς πώς λειτουργεί το αθλητικό μάρκετινγκ και κατέχουν όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να δημιουργήσουν ένα σταθερό επιχειρηματικό μοντέλο και μία ισχυρή οικονομική δυναμική.”

Το Token Fund, ως ένα από τα πρώτα Ταμεία Συναλλαγών Νομισμάτων στην αγορά, συνιστά ένα νέο είδος διαχειριζόμενου επενδυτικού ταμείου που διαχειρίζεται χαρτοφυλάκια που απαρτίζονται αποκλειστικά από ειδικά νομίσματα. Το Token Fund διακρατά ένα ποικιλόμορφο και ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο στοιχείων του ενεργητικού της αλυσίδας των μπλοκ. Με στόχο τον μετριασμό των κινδύνων της υψηλής μεταβλητότητας αγοράς των κρυπτονομισμάτων, επιτρέπει στους επενδυτές να κερδίζουν από την ανάπτυξη του οικοσυστήματος των αλυσίδων των μπλοκ.

Διαβάστε περισσότερα στο: https://medium.com/@TokenStars/tokenstars-gets-support-from-the-token-fund-ee0ba50f0c62.

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
⭐️ Η TokenStars Έχει Πλέον Νέα Εμφάνιση⭐️

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας έχει πλέον μία καινούργια, πιο αποδοτική σχεδίαση και εξηγεί καλύτερα τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η TokenStars, η πρώτη στον κόσμο υπηρεσία διαχείρισης ταλέντων που βασίζεται στην αλυσίδα των μπλοκ. Η ιστοσελίδα μας έχει γίνει πολύ πιο ενημερωτική.

Η τρέχουσα κατάσταση της αγοράς καθιστά τα περίπλοκα έργα αναγκαία. Οι λύσεις αυτές επιτρέπουν το συνδυασμό διαφορετικών επιπέδων εργασίας με την κοινωνική πραγματικότητα. Γι΄ αυτό το λόγο η πλατφόρμα TokenStars, σε αντίθεση με τις κλασικές εταιρείες με κλειστά συστήματα διοίκησης, ενοποιεί τη διάδραση σε διάφορους τομείς: ενώνουμε τους φυσιολογικούς οπαδούς με τον κόσμο των αλυσίδων των μπλοκ.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της ιστοσελίδας μας. Αναμένουμε τα σχόλιά σας και τη γνώμη σας: https://tokenstars.com/ace/

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
⭐️ Η TokenStars και η Natura Siberica που υποστηρίζονται από την σύμβουλό μας Μάια Κουρίλοβα λανσάρουν ένα έργο με την Εκατερίνα Μακάροβα! ⭐️
 
Πλέον #3 στο διπλό της WTA, η πρωταθλήτρια του Wimbledon 2017 και ολυμπιονίκης των  Ολυμπιακών στο Ρίο ντε Τζανέιρο του 2016, η Εκατερίνα ξεκίνησε να παίζει αντισφαίριση στην ηλικία των 6. Έγινε επαγγελματίας στα 16 της. Αποκτά έμπνευση από άλλους αστέρες της αντισφαίρισης, την Αναστάσια Μίσκινα και τον Ρότζερ Φέντερερ.

Παρακολουθήστε την να παίζει στο πρόσφατο τουρνουά στην Ουάσιγκτον:



Η Natura Siberica είναι το πρώτο Ρωσικό brand υψηλής ποιότητας βιολογικών καλλυντικών με ετήσιο τζίρο της τάξεως των $50 εκατομμυρίων.

financial_analyst

  • Newbie
  • Posts: 9
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
⭐️ Γνωρίστε τον νέο μας καταπληκτικό συνεργάτη: TOKENATOR! ⭐️

Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναφερόμαστε στους εκπληκτικούς μας συνεργάτες: Tokenator. Χάρη σε ένα μοντέλο που προσομοιάζει στη Groupon, προσφέρουν μάρκες υψηλά υποσχόμενων ΑΠΝ με όρους φαλαινών - με τεράστιες συλλογικές εκπτώσεις έως και 80%!

🐋 Μπορείτε τώρα να αγοράσετε σαν να είστε φάλαινα! 🐋

Δείτε την πρώτη "super wow" συμφωνία που κλείσαμε. Μόνο για περιορισμένη περίοδο, μπορείτε να συμμετάσχετε στη προπώληση του Playkey με 50% μπόνους!


Το Playkey είναι μία αποκεντρωμένη πλατφόρμα νέφους και φαίνεται πολύ δυνατή:

➡️  Υπάρχει ήδη διαθέσιμο προϊόν με 1εκατομμύρια παίκτες κάθε μήνα.

➡️  Συγκέντρωσε ήδη $2,8 εκατομμύρια!

➡️  Υποστήριξη από Ripple, Hyperloop, Blizzard, Wargaming, Oculus VR και Pantera Capital.

Η ελάχιστη αγορά είναι 0,1 ETH (0,005 BTC). Το μόνο μέρος όπου μπορείτε να λάβετε μπόνους 50% για τις μάρκες Playkey είναι στην ιστοσελίδα της Tokenator: https://tokenator.io.

Συντονιστείτε στο κανάλι Telegram της Tokenator και το Νήμα Ανακοινώσεων για να μάθετε περισσότερα και να μη χάσετε τις επόμενες καλύτερες συμφωνίες φαλαινών. Κάθε προσφορά είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας και διατίθεται στη βάση εξυπηρέτησης κατά σειρά προτεραιότητας.

 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services