click here if you want to see your banner on this site

Author Topic: [ANN] Qtum, En Stabil Værdi Overføre Platform  (Read 2009 times)

QtumPR

  • Novice
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
  • UTXO based POS Smart Contract Platform
    • View Profile
    • Qtum Project
[ANN] Qtum, En Stabil Værdi Overføre Platform
« on: January 25, 2017, 01:33:36 PM »







Qtum (Quantum) er en open source, decentraliseret projekt, der sigter mod at kapitalisere på succesen med Bitcoin, mens konkurrerer om markedet for decentraliseret program (DAPP) og Smart kontrakt.  Vores mål er at arbejde med branchepartnere, og starte første værdi overføre protokol (VTP).  Det vil strømline daglige virksomhed rutiner og mulighed for lettere vedtagelse. Qtum sigter mod at blive den første platform med Smart kontrakter, som udføres som del af en ubrugte transaktion Output (UTXO).

I stedet for at genopfinde den dybe tallerken med en helt ny codebase, Qtum er baseret på Bitcoin Core v0.13 og dokumentation af staven 3.0 (POS).  Qtums metode giver mulighed for Smart kontrakter skal betjenes uden behov for konti, og eksisterende Ethereum programmer kan blive porteret til Qtum Blockchain.  Qtum kerne udvikling vil blive instrueret af Qtum Foundation, der vil blive overvåget af en etableret revision firma.

Dette projekt har til formål ikke at være et andet medium for udveksling, der er nok Blockchain projekter til at fylde denne efterspørgsel.  I stedet, fokus vil være rettet mod forskellige sektorer hvor teknologi kunne strømline operationer.  Alt dette vil falde inden for rammerne af decentraliserede programmer, baseret på en modificeret version af Ethereum Virtual Machine.

Der er behov for en stabil kodebase, forbrugere og virksomheder vil have tillid til, at deres monetære værdi ikke er i risiko for pludselige hændelser.  Det er derfor, vi baserer Quantum på Bitcoin Core stabilitet, og Blackcoin POS3.0 for konsensus.




Teknisk Resumé




I dette afsnit vil vi diskutere Qtum Blockchain, en ny Cryptocurrency oprettes for forbrugere og virksomheder. Qtum er designet til at være sikker, stabil og hurtig. Quantum har udvidet scriptsprog Bitcoin kerne, således at det nu bliver muligt at køre Smart kontrakter baseret på ubrugte transaktion Output-model (UTXO).  Dette betyder, at Qtum ikke vil kræve anvendelse af regnskaber til at udføre kontrakter mellem interesserede parter. Eksisterende Ethereum Smart kontrakter kan være tilpasset til Qtum med minimale ændringer. Andre virtuelle maskiner og programmering sprog vil blive støttet, som projektet modnes. Der vil være funktionalitet for tredjeparts datafeeds og orakler, langs med 'off kæde' databehandling. Qtums konsensus model vil udnytte solrige Kings klassiske bevis-af-spil, som vil sikre Blockchain, mens givende mønt indehavere.

Qtum sigter mod at bringe en ny 'værdi Transfer Protocol' til industrien. Bitcoin har gjort en fantastisk service til handel og finansiering ved at give et middel til værdi overførsel, og vi vil gerne udvide denne dynamik. Vi planlægger at støtte Qtum Blockchain med Smart kontrakter, der tillader brugere at kontrollere mønter ved at drage fordel af forskellige Internet-protokoller.
Et projekt, som vil blive frigivet som en fungerende beta er SpringEmail, som bruger en modificeret SMTP Simple Mail Transfer Protocol ().  Dette tillader brugernes hen til sende og modtage Qtum som en del af en e-mail.  Vi kalder denne hybrid protokol "BiSMTP".  Det skulle mindske indlæringskurven for brugere interesserede i Qtum men har ikke en tegnebog.


For mere information, se venligst:
http://www.8btc.com/qtum-springemail-bismtp


En af Qtums vækststrategier er mobile telekommunikationsmarkedet.  Der er en enorm mængde af forbrugerne, at ikke kan være bekendt med digital valutaer, men kunne blive introduceret til Qtum ved hjælp af en viral marketing kampagne.  Det betyder ikke, at den gennemsnitlige bruger ikke er vant til at betale med deres mobile enheder.  I Kina udnytter Wechat deres userbase af over en halv milliard mennesker, til at foretage betalinger til dagligdags varer og tjenesteydelser.  Ligesom Apple betale, de laver en hurtig scanning med deres enhed på salgstidspunktet, og pengene trækkes fra deres konto.  Vi planlægger at bygge Quantum applikationer, der integrerer ind i de populære messaging platforme som: Wechat, WhatsApp, Viber, og så videre.  Vi kalder dette Qtum "Go Mobile" strategi.


Den engelske version af hvidbogen er ved at blive redigeret, og vil blive udgivet i januar 2017.

For at opsummere, omfatter de tekniske funktioner af Qtum:

1. Ethereum virkelig apparat løb på Bitcoin UTXO model
2. kompatibilitet lag for Ethereum Blockchain model, som giver mulighed for nem oorting af eksisterende Ethereum og soliditet kontrakter
3. Blackcoins bevis af staven 3.0, der sikrer effektivitet og sikkerhed
4. evnen til at forvalte kontrakter fra mobile tegnebøger uden at køre en fuld node
5. de fleste eksisterende værktøjer bygget for Bitcoin og nogle grænsekontrolstederne fortsat vil være kompatibel med Qtum blockchain
6. orakler og datafeeds bygget oven på Ethereum Virtual Machine



MULIGHED FOR



Qtum planer om at levere en business venlige platform, der kan fremskynde Blockchain teknologi.  Det betyder, at det ikke er bare en detail mønt, hvor en købmand kan oprette fakturaer for produkter eller tjenesteydelser.  Mulighed for industrien og erhvervslivet kan gøre brug af en offentlig finans er enorme.  For en virksomhed at sælge en vare eller tjenesteydelse, giver kunden købsbevis og derefter opretholde denne post i hele dens levetid er uvurderlig.

Der er stor interesse i Blockchain teknologi, især i den finansielle branche.  Bankerne i øjeblikket søger mange Blockchain patenter.  Dette kan være fordi de er faktum at finde, eller planlægger at vedtage teknologi i deres core produkter og tjenester.  En masse store selskaber befinder sig at blive for stor, forslidt og konkurrencedygtige.  Blockchain (og andre forstyrrende teknologi) kan true deres forretningsmodel i de kommende år.

Gennem Qtum Foundation er vores mål at lette disse store organisationer for at indføre digital valuta og blockchain teknologi i deres mainstream operationer.  Vi vil gøre dette blot ved at indføre kraften i Blockchain teknologi, og se, om der er plads til det i deres forretningsmodel.

Qtum i øjeblikket taler med et par selskaber i Kina om strategiske partnerskaber, men det er stadig for tidligt at gøre annonceringer.  På dette tidspunkt hovedfokus er socialt netværk, telekommunikation, finans og supply chain industrier.  Tredjeparts udvikling vil spille en stor rolle i vedtagelsen af Qtum (og Blockchain som helhed).  På dette stadium, de fleste industrier vi har talt med er nysgerrig om Blockchain, og om det kan forbedre eller truer deres forretning.



Mød vores Team:

Qtum core team består af flere medlemmer, der spænder over hele kloden.

Patrick Dai (Kina/Singapore) - projektet medstifter
Neil Sakr (Marokko og Kina) - Chief Blockchain arkitekten / medstifter
Jordan Earls (USA) - føre Developer / medstifter
Caspal (Kina) - Qtum udvikler
Qiyu (Kina) - Qtum Web-udvikler
DJaen (Sverige) - Qtum Test udvikler
Tid Markov (Makedonien)-Qtum udvikler
Toni Markov (Makedonien)-Qtum udvikler
Alex (Belarus)-Qtum udvikler
Mike Palencia (Kina / Colombia)-projektleder
Brett (Canada) - PR / EF
John Scianna (USA / Kina)-PR / presse
Ibai Basabe(USA/China) - ph.d. Product Manager/forsker
Emiliano (Argentina) - ph.d.-Document Writer / forsker
Carry Shen (Kina) - PricewaterhouseCoopers (PWC) proceskontrol


Fællesskabet

Hjemmeside: Lancere snart

Kildekode: https://git.qtum.org/qtum/  Kilde vil snart være tilgængelige

Twitter: https://twitter.com/QtumOfficial

QQ gruppe: 518192421

Slack kanal:  https://qtumslack.herokuapp.com/

Wechat gruppe:

Dusører er tilgængelige, og vil blive opført snart.  Skriv venligst hvad du kan tilbyde i tråden.


Press:

Quantum har genereret nogle pressen, vores deltagelse i konferencer og Blockchain begivenheder.  Nogle tryk sites har samlet op på vores udvikling før officielt lancerer, kan du besøge disse links nedenfor:



hovedsiden : https://bitcointalk.org/index.php?topic=1720632.0

QtumPR

  • Novice
  • *
  • Posts: 44
  • Karma: +0/-0
  • UTXO based POS Smart Contract Platform
    • View Profile
    • Qtum Project
Re: [ANN] Qtum, En Stabil Værdi Overføre Platform
« Reply #1 on: January 29, 2017, 11:47:49 AM »
Official Slack Channel: https://qtum.org/





 

Bitcoin Garden 2013-2024, All rights reserved | Privacy Policy | DMCA | About Bitcoin Garden | Support & Services